Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Зов за помощ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Зов за помощ
https://www.epay.bgNa gele brat mu написа:nick71 написа:Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;"
Всеки, който има дебитна или кредитна карта, може да го направи от вкъщи!!!
Таксите са от 10 до 50 стотинки....
IBAN: BGN BG33STSA93000016550994
Бранимир Тодоров Балчев
Чрез услугата "Вносна бележка" може да наредите банков превод през Интернет по левова сметка във всяка българска банка. За да извършите превода, е достатъчно да знаете IBAN сметката на получателя.
Време за извършване на превода:
Преводите, наредени с банкова карта до 11:00ч., се изпълняват на следващия работен ден, а тези, които са потвърдени след 11:00ч. - за два работни дни.
При плащане в Интернет с национални дебитни карти с логото на Борика, не дължите никакви такси и комисионни към ePay.bg!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
Първа Инвестиционна Банка РАБОТИ в СЪБОТА!!! Утре превеждам! ПРЕЗ нета дава грешка на айбана???????????DrAkoN написа:Нека помогнем на колегата в беда. Само че срока е до понеделник , а тъпите банки на бачкат в събота и недя .
Последно промяна от BZI на Пет Яну 30, 2009 8:19 pm, променено общо 1 път.

-
- ще става разбирач
Преди малко преведох от Прокредит по същия начин....не става с копи/пейст да знаеш...Запиши си ай бана на един лист и го въведи на ръка.Внимавай да няма интервалиnick71 написа:Сметаката ми е в Прокредит, и от сайтата им, си имат пробанкиранеNa gele brat mu написа:nick71 написа:Някой може ли да ми обясни, за трети опитвам да преведа пари и все ми изписва "Грешка: невалидна сметка;"
От къде превеждаш парите?

Stand and fight
-
- разбира нещата
От къде превеждаш парите?[/quote]
Сметаката ми е в Прокредит, и от сайтата им, си имат пробанкиране
[/quote]
Преди малко преведох от Прокредит по същия начин....не става с копи/пейст да знаеш...Запиши си ай бана на един лист и го въведи на ръка.Внимавай да няма интервали
[/quote]
Изписваш айбана без първите три букви
Сметаката ми е в Прокредит, и от сайтата им, си имат пробанкиране

Преди малко преведох от Прокредит по същия начин....не става с копи/пейст да знаеш...Запиши си ай бана на един лист и го въведи на ръка.Внимавай да няма интервали

Изписваш айбана без първите три букви

И аз се включвам.Бино,кураж!!!
Eвала хора пълните ми душата,доколкото разбрах времето за внасянето на парите се удължава така че действайте!!! 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И при мен не става с ДСК директ
но в понеделник съм до банката хем ще ги попитам защо ми е този директ след като не мога да го ползвам извън работното им време 
Оптимист съм за тази акция !

Оптимист съм за тази акция !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Добре де ! Все пак за хората от София ( то и от Перник щото Бино живее на две минути път от гарата в Горна баня ) могат да занесат и у тях каквото решат събота и неделя когато не работят банките !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка,аз мисля,че който иска да помогне ще намери начинПавел Иванов написа:Добре де ! Все пак за хората от София ( то и от Перник щото Бино живее на две минути път от гарата в Горна баня ) могат да занесат и у тях каквото решат събота и неделя когато не работят банките !

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пешо прав си ! Доста се чудех дали да му дам адреса ама мисля че в случаят си е нужно даже да го дам и вярвам че никой няма да злоупотреби с него !!! Така - София , кв. Горна баня , ул."Прибойница" №17 . Ако се идва с рейс 260 се слиза точно след пощата . Тръгва се надолу по "Урал" и първата пряка в ляво е "Прибойница" . Ако се идва с електричката от към Централна гара и Захарна фабрика като се слезе на гарата се тръгва вдясно ( демек връща се обратно по посоката от която идва електричката ) , на първият кантон в ляво и първата пряка в дясно е "Прибойница" . За идващите от посока Перник пак си е в дясно след слизане от влака демек в случаят се продължава напред и тъй !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
По лесно е да се иде в Майсторски риболов.
Оказа се че първа инвестицонна банка в разград вече не работи през уикенда (преди нова година даже и в неделя работеше) В понеделник и аз ще дам своята лепта.
Здравейте на всички аз съм колега на биновски и туко що пак говорих с него. Имаме още време да съберем паричките в пон почват иследванията и към сряда четвъртък ще е първата операция. Така че който може да помага не само Бино а всички ще му бъдем много благодарни! Хората които искат да помогнат могат също да го направят и в магазин Майсторски риболов търсете Слави или Цецо
Благодаря ви пичове

Благодаря ви пичове

- indalo
- фен клуб-скобар
Току що се чух с Митко и се разбрахме утре сутринта да му дам и нещо и от мен. Надявам се и в рибарския магазин на Слави да успея да организирам още малка сума с която да помогнем.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;