Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен на Овчарица
Re: Успешен на Овчарица
Евала момчета

Илийката ми изрази мисълта точно.Закачвал съм и амур и шаран и два толстолопа дори по случайност докато мятам за бяла и сом но това си беше сом,вече имам за три години 8 късаня а и един път колегата с мен успя да покаже един почти до брега и беше доста голям но му протри на острите камъни а и там дъното е осеяно с някви железарий заради косачите и няма вадене,иначе имаме няколко до 8 кг извадени и до там.Благодаря още веднъж за поздравите на всички колеги.А иначе кантара ни е доста хубав и си мери вярно явно фотографа си е майстор. 

много убави риби браво момчета

-
- научил се да хвърля
На 28.02.09г. и аз съм там то не се издържа вече.Браво колеги.
Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле,
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
Брово момчета! Супер сте!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Просто без думи... невероятни снимки с прекрасни екземпляри!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво !!! Не всеки ден се вадят такива хубави шарани на Овчарица !!! Явно задвъдичното устройство е много добро !!
Бях започнал да си мисля, че MECHOLIN и сливенската бригада майсторцисти трайно са монополизирали улова на големи риби на Овчарица, но ето че имало и други герои!Бравоз пичове! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- и господ не е толокова добър
Ако знаеш колко пичове има дето хващат стотици хубави риби там,не е истина.Просто не им се пише или не са регистрирани.Jechev написа:Бях започнал да си мисля, че MECHOLIN и сливенската бригада майсторцисти трайно са монополизирали улова на големи риби на Овчарица, но ето че имало и други герои!Бравоз пичове!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво момчета. Страхотен риболов.

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
То, ясно че има и други, но от споделящите излетите си в този форум, описаните по-горе граждани-риболовци най-често пишат напоследък, та за т'ва....snegk написа:Ако знаеш колко пичове има дето хващат стотици хубави риби там,не е истина.Просто не им се пише или не са регистрирани.Jechev написа:Бях започнал да си мисля, че MECHOLIN и сливенската бригада майсторцисти трайно са монополизирали улова на големи риби на Овчарица, но ето че имало и други герои!Бравоз пичове!А иначе много се радвам,че все още има по някой хубав шаро.
Теб и г-та Сапунджиев и Велчев си ви знаем от по-преди какво си можете и си ви завиждаме тарайно и благородностно...

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

Теб и г-та Сапунджиев и Велчев си ви знаем от по-преди какво си можете и си ви завиждаме тарайно и благородностно...
[/quote]
и аз малко им завиждам и тази година ще гледам да направя с тях един риболов на теца че да им науча чалъмите

и аз малко им завиждам и тази година ще гледам да направя с тях един риболов на теца че да им науча чалъмите
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- flyester
- разбира нещата
Браво 

Браво момчета!Следващият път още по-големи
Риболов и Off road-are the best!!!!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
[quote="Jechev"][quote="snegk"][quote="Jechev"]
Ако знаеш колко пичове има дето хващат стотици хубави риби там,не е истина.Просто не им се пише или не са регистрирани.
Да ви кажа и аз закакво повечето непишат .. . Нали се сещате че, след наща тема става битка за мястото. Предупредиха ни че, ако пишем повече едвали ще можем да стъпим там , понеже нямаме връски. Нарочно снимахме точно мястото и правихме клипове, за да видат че, морето не е до колене. Неми пука за мястото понеже си мисла че, малко го чуваме риболова и другаде сме се представяли добре. Нали смятате че неми е трудно да снимам рибите на вребчево. Благодарности още един път на Ники че, снима и казва къде са хванати рибити понеже е истински. Хора като него заслужават само това от мен -

Ако знаеш колко пичове има дето хващат стотици хубави риби там,не е истина.Просто не им се пише или не са регистрирани.
Да ви кажа и аз закакво повечето непишат .. . Нали се сещате че, след наща тема става битка за мястото. Предупредиха ни че, ако пишем повече едвали ще можем да стъпим там , понеже нямаме връски. Нарочно снимахме точно мястото и правихме клипове, за да видат че, морето не е до колене. Неми пука за мястото понеже си мисла че, малко го чуваме риболова и другаде сме се представяли добре. Нали смятате че неми е трудно да снимам рибите на вребчево. Благодарности още един път на Ники че, снима и казва къде са хванати рибити понеже е истински. Хора като него заслужават само това от мен -

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува