Гълъбова Тор

Модератор: Paublo_Eskobar

pavlinasp
новобранец
новобранец

Re: Гълъбова Тор

Мнение от pavlinasp »

pavlinasp написа:Имам предвид голямо таванско помещение на обществена сграда в Хасково,
което е пълно с гълъбова тор.
Всъщност рибарите каква тор изкупуват, суха или полутечна?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Всъщност, рибарите изкупуват суха тор от домашни гълъби. Птиците трябва да са хранени с разнообразно меню, за да е добра торта.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
leshoqda400
новобранец
новобранец

Мнение от leshoqda400 »

Та според мен рибите си падат и по човешки изпражнения доста.Миналото лято бях до Ахелой и там има един оточен канал от,който се изтича цялата канализация на всичките околни села и курорти.И точно на това място рибата се събираше и местните ловяха именно там.Друг е въпроса,че това си е доста отвратително,ама карай-нали кълве :lol:
Който пие бира,не умира
pavlinasp
новобранец
новобранец

Мнение от pavlinasp »

chirusa_bg написа:Всъщност, рибарите изкупуват суха тор от домашни гълъби. Птиците трябва да са хранени с разнообразно меню, за да е добра торта.
Предполагам че уличните по принуда се хранят разнообразно ;)
di_vik
новобранец
новобранец

Мнение от di_vik »

Hobby написа:
milo69 написа:преди много години в някакво списание четох че в германия смятали човешките изпражнения за доста добра захранка за шаранови риби... :D само не пишеше как я разбъркват...
Беше посочен изрично скобара. Явно рибите иматположително отношение към чревносъдържимото на хора и животни. Чувал съм , че в Китай от древни времена всяко домакинство отглеждало шарани в малки езера дето заустявали отпадните си води. А пътувайки с ферибота от Уранопули, съм виждал ята платерини и кефали да се интересуват живо от едни кафяви тапи изплували около борда на кораба...
Ако иска някой да пробва от гранулираната ми холандска птича тор, има 2 шепи подарък. За целта ще трябва да се домъкне до Дружба в София и да почерпи по бира. Ще взема днес - утре да я снимам за да ви я покажа.
То пък едни производители,щом не може да се свържеш с тях.
Ето и от мене един линк.
http://groundbait-bg.ovo.bg/index/glabova_tor/0-35
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”