Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Довиждане на всички!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Довиждане на всички!
Проба ,ама само с ГЬОРГ отивам на таквоз дяволско място-дет скарва хората
(теца
)

lovo-бай СТОЯН написа:Проба му е майката.петко стоянов написа:Да бре моя шаран е 2.800 от платен гьол ...незнам дали се брои![]()
![]()
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е ся от кой ще се уча как се хващат трофейни амури 

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
петко стоянов написа:От мене-като се науча аз

Без риболов няма любов !
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей, момци не се напъвайте. За мен истината е една, каквото и да правите пак Сапуна ще обере наградите. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Тука стана като сапунен сериал и ние участваме в него.. Сигорно сме се пошегували за да си вдигнем рейтинга..
Всички хора са хубави в сайта .. макар да има порове и някой да се изнерви. Както казват колегите риболова трябва да ни сприятелява а не да ни скарва. Много важно кой ква риба хванал .. И както ни посъветва барутчията .. небива да оставяме рибите да ни скарват. Аз лично заравям томахавката и няма да се поддавам на провукации. Извинявам се на всички колеги които сме обидили или засегнали. Наздраве на всички
Моля ключ.

Всички хора са хубави в сайта .. макар да има порове и някой да се изнерви. Както казват колегите риболова трябва да ни сприятелява а не да ни скарва. Много важно кой ква риба хванал .. И както ни посъветва барутчията .. небива да оставяме рибите да ни скарват. Аз лично заравям томахавката и няма да се поддавам на провукации. Извинявам се на всички колеги които сме обидили или засегнали. Наздраве на всички

Моля ключ.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- кандидат преподавател
Ние повечето нямаме такива да знаешПредлагам на отборчето на комшиите от Сливен да избият комплексите/техните и на зависниците си/

Последно промяна от slivnalia на Чет Фев 19, 2009 9:29 pm, променено общо 1 път.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз нямаше да пиша , ама ...
Ще кажа само Довиждане до следващата НС !
Що ми се струва ,че там всякакви недоразумения и кавги ще се изгладят !
Не обещавам ,ама ще се постарая отбора да е пълен за там.
Пенчо ,Стоянчо и другите войводи се надявам да ме подкрепат !
Ще кажа само Довиждане до следващата НС !
Що ми се струва ,че там всякакви недоразумения и кавги ще се изгладят !

Не обещавам ,ама ще се постарая отбора да е пълен за там.
Пенчо ,Стоянчо и другите войводи се надявам да ме подкрепат !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
я кажи ти нещо за теца че не съм те срещал скоро и може и ти да обереш наградитеval написа:Ей, момци не се напъвайте. За мен истината е една, каквото и да правите пак Сапуна ще обере наградите.

божков и аз те подкрепям да знаиш
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- carpsliven2
- сериозен играч
Тука стана като сапунен сериал и ние участваме в него.. Сигорно сме се пошегували за да си вдигнем рейтинга..
Моля ключ.
Моля ключ.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Накрая цялата тая "сапунка" ще приключи, за което искрено се надявам. Ще останат само обезсмислени теми във форума и купища строшени нерви около тях.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Подкрепям колегата, да не споменавам пак обидното и подигравателно отношение на част от колегите в сайта. Това че едни ловим каракуда а други гиганти не ни прави по-долна класа хора.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе Карпове,кво става пак ?
Защо си мислите,че един като е хванал по-малка риба от вас,ще ви завижда.
Лично аз,пък хич нямам намерение да гоня големи риби.
Айде да кажем,че съм от "издуханите",ама мен ми е кеф самото отиване за тоя риболов,а не какво ще сложа в кофата./ ама риба не връщам,само най-малките/
Пускам си репортажите не за да ми ръкопляскат,а заради самата информация за района където ходя.Поне следващия ден,другите да търсят на друго място.
Доста колеги казаха правилно,тук сме,за да станем приятели.
Никой не може да хване моята риба,колкото и да се напъва.
Айде по-мъжката в тоя форум.
Защо си мислите,че един като е хванал по-малка риба от вас,ще ви завижда.
Лично аз,пък хич нямам намерение да гоня големи риби.
Айде да кажем,че съм от "издуханите",ама мен ми е кеф самото отиване за тоя риболов,а не какво ще сложа в кофата./ ама риба не връщам,само най-малките/
Пускам си репортажите не за да ми ръкопляскат,а заради самата информация за района където ходя.Поне следващия ден,другите да търсят на друго място.
Доста колеги казаха правилно,тук сме,за да станем приятели.
Никой не може да хване моята риба,колкото и да се напъва.
Айде по-мъжката в тоя форум.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА