Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: национална среща 5
За шести път го пиша:
Когато и където ще да е-там съм!

sapuna написа:За шести път го пиша:

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То хубавоsapuna написа:За шести път го пиша:

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нямаш грижи, Тоше, още повече, че там е идеално и за спускане на лодка!toshko написа:Кире, обещай ми тая година да ми покажеш тва месте от снимките наживо, ако не на НС-5 то ще се разберем на лични, направо ме завладя с тея снимки. На Езерово също беше перфектно и наистина почивните дни са мноо важни според мен, та 1-6 май е много добро предложение, аз съм ЗА.

През юни няма шанс водата там да е толкова висока.bkd написа:А ако е високо нивото на Дунава - кво правимТочно този участък съм го виждал под вода нееднократно
Марко, не се запъвай като Ма(га)рко на мост!

Нека да не бъдем толкова закостенели и да не викаме, че "от Искъро (Езерово) по-голяма нЕма", преди да сме видяли и други места, а?

Вярно, че 1-6.05 е ок откъм свободно време, ама допреди НС-тата все някак сте си намирали какво да правите през това време.
Защо да стоим под шатрите в дъжда? Нали идеята е за приятно прекарване?

Защо пак да си цъкате ситни таранки, а да изпуснете шанса на живота си за трофейна риба?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Кире,места сме виждали!Обаче има такива,къде си заслужава да ги видиш отново!GODzillata написа:Нека да не бъдем толкова закостенели и да не викаме, че "от Искъро (Езерово) по-голяма нЕма", преди да сме видяли и други места, а?

А и шараните на Любака са попораснали!

Па аз май за малко никога не съм бил/изключвам мини-Дунавската/!alcora написа:.....То хубавоама дружко си е когато е за повече време ..........
Май ти бягаш по тъча!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дай боже тази година да не се налага да бягамsapuna написа:Кире,места сме виждали!Обаче има такива,къде си заслужава да ги видиш отново!GODzillata написа:Нека да не бъдем толкова закостенели и да не викаме, че "от Искъро (Езерово) по-голяма нЕма", преди да сме видяли и други места, а?![]()
А и шараните на Любака са попораснали!![]()
Па аз май за малко никога не съм бил/изключвам мини-Дунавската/!alcora написа:.....То хубавоама дружко си е когато е за повече време ..........
Май ти бягаш по тъча!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ем за мен също най-удачния вариянт е езерово .Според това което са ми казвали, съм с много добро впечатление
- GODzillata
Я да ви "зарибя" с още няколко снимки!
Река, поляна, гора и пак поляна...рахат отвсякъде!

Супер място за голяяяям бивак - кеф ти под дърветата, кеф ти първа линия до водата.

Мястото е със слабо течение, почти е като на езеро(во)
, перфектно за всякакъв вид риболов!

На многото хора от темата "Търся работа" едва ли ще е проблем дали са почивни дни или не.
А работещите - имате си джи пи(чки)та, все ще се уредите с някой ден болнични, ако отпуска ви е проблем.

Река, поляна, гора и пак поляна...рахат отвсякъде!

Супер място за голяяяям бивак - кеф ти под дърветата, кеф ти първа линия до водата.

Мястото е със слабо течение, почти е като на езеро(во)

На многото хора от темата "Търся работа" едва ли ще е проблем дали са почивни дни или не.
А работещите - имате си джи пи(чки)та, все ще се уредите с някой ден болнични, ако отпуска ви е проблем.

-
Така изглежда добре,но като се изтегли водата,като се образуват едни калища........

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Провокатор ти такъв!snegk написа:Така изглежда добре,но като се изтегли водата,като се образуват едни калища........![]()
![]()
![]()

Зад гората има други големи поляни, така че не е проблем!

@Митак, к'во ни е направил Любака, че да ходим да му изловим шараните?

А и освен това Дунава е най-доброто място, където може да се демонстрира майсторлък и да си го премериш с карповете от Сливен.

-
Така ще си говорим до утре,първо анкета за дата и според датата и водоема. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Неделков
- учете се от него
Абе то Киро всеки път е за Дунав , ама никой май не го взима на сериозно
Идвам каквото и да решите , въпреки , че предчувствам къде ще сме

Идвам каквото и да решите , въпреки , че предчувствам къде ще сме

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- carpsliven2
- сериозен играч
А и освен това Дунава е най-доброто място, където може да се демонстрира майсторлък и да си го премериш с карповете от Сливен.
[/quote]
.....
Ако искахме да се мерим ...... с някой щяхме да ходим на състезания, айди стига с провукациите .. вече се изяснихме, бат Снегчо и сапуна са с доказани риболовни умения и са направили много за този сайт. Нямам намерение да си развалям отношенията с приятели заради някви керливи риби. Аз лично няма да присъствам на НС.

.....
Ако искахме да се мерим ...... с някой щяхме да ходим на състезания, айди стига с провукациите .. вече се изяснихме, бат Снегчо и сапуна са с доказани риболовни умения и са направили много за този сайт. Нямам намерение да си развалям отношенията с приятели заради някви керливи риби. Аз лично няма да присъствам на НС.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
E то по логиката на Кирето,много хора не са били и на Марица.Освен това на Дунава са правени срещи вече.На мен не ми е проблем да отида и до там,но не мислите ли,че националните срещи трябва да се правят по в центъра на картата.Аз предлагам ,като удачен вариянт да се пуснат две реки и два язовира за гласуване.Съответно Езерово,Жребчево,Дунав и Марица , пък каквото сабя покаже.Където и да е,все пак най-важното и най-съществено нещо поради ,което правим срещите сме самите ние - компанията.За мен по-важно е да присъстват повече хора,от колкото самия терен.Аз бих пуснал моя глас за Езерово,не защото ми е близко , а поради факта,че от там имам най-добри спомени,както вярвам и всички вие,които присъствахте. 

TICA FAN
Айде стига сме се мотали, давайте анкетата.
Дунава с две дати, Езерово с две дати, Жребеца с две дати и т.н.