Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: Воблери

Мнение от vlado-fidera »

Колеги нещо ми раждясва телта на воблерите. Все си мисля, че като с клещите съм я извивал се е наранила. Да увия ли нещо меко около клещите или пробле :smt085 ма е в телта
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
10t
новобранец
новобранец

Мнение от 10t »

на моите слагам поцинкована тел за връзване на арматура(май е 0.8mm). като имаш предвид, че 1 воблер ако изкара цял месец си е направо ветеран, то за това време не съм забелязал да ръждясва. достатъчно е мека за работа и е доволно здрава. с мой воблер съм вадил 4 кила сомЕ и издържа.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И аз ползвам някаква неръждавейка.Даде ми я приятел каза ,че била за направа на реотани. :D Не са раждясали досега.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

ivo75 написа:И аз ползвам някаква неръждавейка.Даде ми я приятел каза ,че била за направа на реотани. :D Не са раждясали досега.
...кантал се казва ... :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

:smt023 :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

А сега се оптвам колеги да правя един от три части, но бавно става работата щото малко работя по него

пп ще видя трябва да си намеря по-добре тел
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Аз пък да се похваля онзи ден , случайно из краката ми се замота едно парче дураформ от 4 мм.

Имам материал поне за 30 бр. :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

takezo написа:Аз пък да се похваля онзи ден , случайно из краката ми се замота едно парче дураформ от 4 мм.

Имам материал поне за 30 бр. :wink:
това е май дето аз го загубих ама нищо. Айде със здраве да си го ползваш :smt111
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Имам някоко грозни самоделки ...ама кога ли ще ги пробвам не зная.
Факт !
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Ей и аз зимата ще трябва да правя воблер :lol: Ходих за гъби до Побити камъни и видях много изхвърлени купчини боклуци :twisted: обаче всяко зло за добро както са казали едната
купчина бе почти само от дураформ(остатъци) де 8) Взех малко и останаха доста.За колегите от Варна запознати с раьона минават се Побити камъни и след 2-рата п...тутка вдясно :wink:
Изображение
А сега де? :roll:
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

moriak1 написа:...
Здравей колега.Интересуваме аз откаде мога да си набавя дуроформ,каде си използва.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Изпалзва се в рекламните ателиета,режат букви за рекламни табели,пък може и другаде.
А сега де? :roll:
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

здравеи колега воблерите тряя малко да се оформят и да се боядисат по добре можеби виж моите правя ги с одоволствие като поне знам че са активни тествано от лотка и тнт. поздрави на сички аз съм нов тук и шпчвам с темитееее :Д скоро ще ти дам линк .
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

puma написа:здравеи колега воблерите тряя малко да се оформят и да се боядисат по добре можеби виж моите правя ги с одоволствие като поне знам че са активни тествано от лотка и тнт. поздрави на сички аз съм нов тук и шпчвам с темитееее :Д скоро ще ти дам линк .
Ок. Чакам с нетърпение. Аз сега си взех един спрей за осовен цвят и разни други акрилни бои и темперни...
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”