Щуки на Оризово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Щуки на Оризово

Мнение от katri »

По това време на годината до Оризово може да се стигне само с верижна машина.Не се пробвайте, ако не сте подготвени, че нищо чудно да се наложи да викате трактор от селото да ви вади от калта :)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
redjo1
новобранец
новобранец

Мнение от redjo1 »

ас сам оставал там и знам как е
Аватар
milko_way
новобранец
новобранец

Мнение от milko_way »

Каква щука да остане,като Вълко "стопанина" цяло лято залага шишета с тройки-а зимата гьола мяса на Швейцарско сирене от дупките,които пробива......Виждал съм го как я бие с вилата,когато си хвърля хайвера и щуката отива на плиткото в шаварите
Вадил съм и костури по 7-800гр,но и те изчезнаха......а ве общо взето,ако имаш излишни 6лв и свободно време - "там е мястото" :wink:
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Кво стана с това Оризово никой ли не ходил.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Като гледам - май няма смисъл да се ходи там, щом никой не се похвалил.....:)Септември излизаха само писалки, сега и те са се обрали вече.Догодина ще ловим каракуда, докато и тя изчезне.....
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Преди десетина дни - ходих, видях и си тръгнах..... :lol:
Водата беше паднала с още 1 метър след последното ми ходене на -03.октомври. Реших , че няма смисъл.... :evil:
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Може би само спомените ще ни останат. В профила ми всички щуки са от с.Оризово такса 6 лв. Това е сефтето от 2008г август месец. Изображение Имаше и още много писалки по 30-40 см които си плуват обратно да пораснат като тези, че и по-големи, но не всички връщат малките риби ... :axe:
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Преди десетина дни - ходих, видях и си тръгнах..... :lol:
Как така би път до там и се стърпя да не топнеш примамките :) - може би си хванал пътя за Белозем или някъде другаде.На мен това не може да ми се случи - ида ли до водоема задължително ще похвърлям поне около час.Това, че е паднала водата според мен не е от съществено значение, тя си пада постоянно още от лятото и рибата вече е свикнала със ситуацията.Имаше ли други колеги спинингисти?Иначе октомври и аз ходих.Излизаха основно писалки, които не стават за нищо(дори и за снимки), но поне си направих кефа да хващам и пускам.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

katri написа:Имаше ли други колеги спинингисти?Иначе октомври и аз ходих.Излизаха основно писалки, които не стават за нищо(дори и за снимки), но поне си направих кефа да хващам и пускам.
Бяха уловили на тапа няколко обичайни- знаеш какви са и дори ги сложили в живарници... :mrgreen: Луди спинингисти нямаше ... :lol:
Ядосан си бих шута на Марица- до моста на Хр.Милево за да си врътна поредният валат :lol: - Малко на Садо-Мазо го избиваме , ама това си е реката- хем не хващаме ,хем пак си ходим с надеждите....
Късмет на всички! :drinkers:
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Луди спинингисти нямаше ... :lol:
Бре ,аз ли съм най-лудия???:)Този уикенд пак смятам да го посетя язовира и да прекарам 3-4 часа във водата - явно не съм добре, ама то ние рибиловците и ловците равни нямаме :).
Съмнява ме да имам особен успех, ама омръзнаха ми вече тия валати по Марица, та белкем нещо ми заръфа новите примамки.....Само да не завали, че ако това стане пак ще сме по реката - сами знаете по какви причини:)
stoikokirichev
новобранец
новобранец

Мнение от stoikokirichev »

миналият петък бях там и само една щука така към 2 кг и една изпусната ама имаите в предвид че сменя зъби .
Аз ти казвам тука риба няма.
новобранец

Мнение от anastas_igs »

Здравейте,
Някой може ли да даде прясна информация относно Оризово???
И описание на водоемите там ,такси и прочие
Благодаря предварително !!!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Едни мои приятели бяха вчера на най-големия/този с 6лв. такса/. Изкарали са по някоя щука на воблери,ама малки по 1-1,5кг. Били са нагазили с гащеризони в шавара. Миналата седмица/по думите на собственика/ били изкарали няколко сома по около 20кг. на клатушка. Най-големия 24-25кг. Средния гьол/този с 10лв. такса/ бил зарибен наскоро с шаран и сега е забранен за риболов. По думите на собственика скоро никой не е вадил щука над 2кг.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

В събота бях на водоема - 6лв.Все още е високо нивото на язовира и почти е невъзможно да се стигне пред шавара с гащеризон.За цял ден газене и хвърляне на какви ли не железа и дръве само 4 маломерки под кило, които си плуват отново в язовира.Относно слуховете за сомове на мен собственика ми каза ,че миналата седмица е изкаран един сом на тапа, хвърлена за щука.Явно на всеки казва различно.....:).
По думите на собственика скоро никой не е вадил щука над 2кг.
- в това отношение си напълно прав, колега.
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

Освен 6лв такса как се плаща риба която ще си прибереш?А,и каква друга риба има? :rolleyes:
Благодаря предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”