Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щуки на Оризово
Модератор: Paublo_Eskobar
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Щуки на Оризово
По това време на годината до Оризово може да се стигне само с верижна машина.Не се пробвайте, ако не сте подготвени, че нищо чудно да се наложи да викате трактор от селото да ви вади от калта 

Риболовец,а не рибар съм аз!!
ас сам оставал там и знам как е
Каква щука да остане,като Вълко "стопанина" цяло лято залага шишета с тройки-а зимата гьола мяса на Швейцарско сирене от дупките,които пробива......Виждал съм го как я бие с вилата,когато си хвърля хайвера и щуката отива на плиткото в шаварите
Вадил съм и костури по 7-800гр,но и те изчезнаха......а ве общо взето,ако имаш излишни 6лв и свободно време - "там е мястото"
Вадил съм и костури по 7-800гр,но и те изчезнаха......а ве общо взето,ако имаш излишни 6лв и свободно време - "там е мястото"

-
- научил се да хвърля
Кво стана с това Оризово никой ли не ходил.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като гледам - май няма смисъл да се ходи там, щом никой не се похвалил.....
Септември излизаха само писалки, сега и те са се обрали вече.Догодина ще ловим каракуда, докато и тя изчезне.....

-
- разбира нещата
Преди десетина дни - ходих, видях и си тръгнах.....
Водата беше паднала с още 1 метър след последното ми ходене на -03.октомври. Реших , че няма смисъл....

Водата беше паднала с още 1 метър след последното ми ходене на -03.октомври. Реших , че няма смисъл....

Може би само спомените ще ни останат. В профила ми всички щуки са от с.Оризово такса 6 лв. Това е сефтето от 2008г август месец.
Имаше и още много писалки по 30-40 см които си плуват обратно да пораснат като тези, че и по-големи, но не всички връщат малките риби ... 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Как така би път до там и се стърпя да не топнеш примамкитеПреди десетина дни - ходих, видях и си тръгнах.....![]()

-
- разбира нещата
Бяха уловили на тапа няколко обичайни- знаеш какви са и дори ги сложили в живарници...katri написа:Имаше ли други колеги спинингисти?Иначе октомври и аз ходих.Излизаха основно писалки, които не стават за нищо(дори и за снимки), но поне си направих кефа да хващам и пускам.

Ядосан си бих шута на Марица- до моста на Хр.Милево за да си врътна поредният валат

Късмет на всички!

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бре ,аз ли съм най-лудия???:)Този уикенд пак смятам да го посетя язовира и да прекарам 3-4 часа във водата - явно не съм добре, ама то ние рибиловците и ловците равни нямамеЛуди спинингисти нямаше ...![]()

Съмнява ме да имам особен успех, ама омръзнаха ми вече тия валати по Марица, та белкем нещо ми заръфа новите примамки.....Само да не завали, че ако това стане пак ще сме по реката - сами знаете по какви причини:)
-
- новобранец
миналият петък бях там и само една щука така към 2 кг и една изпусната ама имаите в предвид че сменя зъби .
Аз ти казвам тука риба няма.
-
- новобранец
Здравейте,
Някой може ли да даде прясна информация относно Оризово???
И описание на водоемите там ,такси и прочие
Благодаря предварително !!!
Някой може ли да даде прясна информация относно Оризово???
И описание на водоемите там ,такси и прочие
Благодаря предварително !!!
- danev69
- сериозен играч
Едни мои приятели бяха вчера на най-големия/този с 6лв. такса/. Изкарали са по някоя щука на воблери,ама малки по 1-1,5кг. Били са нагазили с гащеризони в шавара. Миналата седмица/по думите на собственика/ били изкарали няколко сома по около 20кг. на клатушка. Най-големия 24-25кг. Средния гьол/този с 10лв. такса/ бил зарибен наскоро с шаран и сега е забранен за риболов. По думите на собственика скоро никой не е вадил щука над 2кг.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В събота бях на водоема - 6лв.Все още е високо нивото на язовира и почти е невъзможно да се стигне пред шавара с гащеризон.За цял ден газене и хвърляне на какви ли не железа и дръве само 4 маломерки под кило, които си плуват отново в язовира.Относно слуховете за сомове на мен собственика ми каза ,че миналата седмица е изкаран един сом на тапа, хвърлена за щука.Явно на всеки казва различно.....
.

- в това отношение си напълно прав, колега.По думите на собственика скоро никой не е вадил щука над 2кг.
-
- научил се да хвърля
Освен 6лв такса как се плаща риба която ще си прибереш?А,и каква друга риба има?
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.