Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

морски риболов
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: морски риболов
Би трябвало като цъкнеш на линка,doktora27 написа:не се справих с камерата(бах са в индианеца)
да ти отвори Windows Media Player,
долу в ляво започва да зарежда буферирането,
и след това ще ти излезе гледката.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Да продължа темата.Вчера ходих на Кранево пред буните с лодка.Прогнозите за времето не бяха хубави,ама сърце може ли да трай.Имаше вятър североизток,после се обърна от юг-югоизток,после пак североизток.Водата беше мътна/като на язовир / след бурята преди няколко дни.Сутринта влязохме мъм 8 .Нямаше кълване,само 1 лихмус.Към 10 ч. скъсахме въшето на котвата и излязохме.Следващите часове -ясно,салати, ракии,бира.И в 16 ч. пак в морето.Времето беше утихнало за малко.Переодично кълване,което ни зарадва ,на фона на сутрешното нямане.Към 18 ч. излязохме с около 20-ина лихмуса и попчета.Достатъчни за 2 тигана.
Един облачен и ветровит ,но хубав ден с приятели и хубави приказки за риба.
Един облачен и ветровит ,но хубав ден с приятели и хубави приказки за риба.
Кефа цена няма!
- turing
- вече хвърля и на тежко
ами по- хубав излед от това здраве му кажи, а другия път с повече рибка
-
- сериозен играч
Много се чудих дали да пускам отделна тема или да напиша нещо в "Пионерите в морските каяк експедиции"....
Та всичко започна с дълго лутане , защото северния вятър беше разбучкал спокойните по принцип места.Ходихме и до германката кадето колеги са направили това
(това е от друго място но пак е от днес.Надявам се колегата да не ми се сърди задето му използвах снимката)Мъртвака беше обаче огромен .в крайна сметка се пуснахме от червенка.Вляохме навътре , където уж е рибата но с тези вълни беше голям купон в началото .Много емоция ни доставиха но като се поизморихме и мислихме да почваме да ловим всако спиране на място довеждаше до наченки на морска болест.Нямше как да разпънем и закачим чепаретата в това клатушкане.На местата където обикаляхме , ловиха и от брега но нищо.Явно риба има много но е до места.Погребахме си и се накефихме на мах.За утре Боян им се закани от брега
Явно трябва с вързани чепарета да влизаме , влачейки ги.Нищо..получи се една страхотна тренировка , и експиедицийка
( 7км)
Ето снимки.

Та всичко започна с дълго лутане , защото северния вятър беше разбучкал спокойните по принцип места.Ходихме и до германката кадето колеги са направили това

( 7км)
Ето снимки.

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги,пишете какво става по морето около Варна.Ходил ли е някой тези дни!
Кефа цена няма!
- КИРО
- Обратна връзка:
MAESTROTO написа:Колеги,пишете какво става по морето около Варна.Ходил ли е някой тези дни!

- MAESTROTO
- ще става разбирач
А сафрид излизал ли е край Варна?Аз се връщам утре вечерта и смятама в събота да ходя за риба на морето.
Кефа цена няма!
-
- новобранец
В събота и аз влизам,ако ще не да вали,а камъни да падат от небето влизам.Писна ми на ... вече да чакам хубаво време и спокойно море и т.н.Относно инфото за сафрида--видях какво са направили мои приятели на Кабакум тези дни от брега и чак ме е срам,че имам голяма и хубава лодка,която си седи и си плащам пристанището като поп без да я ползвам,чакайки хубаво време.Двама души с по една пръчка са били и за два-три часа са направили по над три килограма хубав сафрид.Така,че в събота в шест сутринта съм вътре ........пък дано и времето да е с нас!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,които ще си опитат късмета като мен!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,които ще си опитат късмета като мен!
Здравейте,
Днес открих риболовня сезон на Лозенец.
Резултата на двама души е две пълни кофи граца. Сега я хапваме. Отлично качество.
Много се късаше и пълно чепаре не изкарах, но многократно по 9 бр. от 10 куки.
Все така да е тази година.
Поздрави и успешен риболов на всички.
Пальо
Днес открих риболовня сезон на Лозенец.
Резултата на двама души е две пълни кофи граца. Сега я хапваме. Отлично качество.
Много се късаше и пълно чепаре не изкарах, но многократно по 9 бр. от 10 куки.
Все така да е тази година.
Поздрави и успешен риболов на всички.
Пальо
- КИРО
- Обратна връзка:
MAESTROTO написа:Браво и наздраве!А ние от Варна и по на север още го чакаме!

от доста време си вадим прилични количества.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Да ,Киро!Май аз съм единствения от Варна,дето все не вадя сафрид.Или меджит се завърта,или ..нищо.Добре ,че лихмусите са едри.
Кефа цена няма!
- КИРО
- Обратна връзка:
Скивай Моряка кви ги върши.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SMHJSodi7pY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SMHJSodi7pY&hl=ru&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SMHJSodi7pY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SMHJSodi7pY&hl=ru&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]