Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Н.С.5-предложение
Модератор: sapuna
Re: Н.С.5-предложение
Аз ще мина да събера парите...............и после с Илийката на ТЕЦ-а

- krokibg
- учете се от него
Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!
Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н

Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Че той и в ръцете да се вземе пак само за Теца и пиенето ще мислиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Стига те с тия пари че ме заболя главата !!!
Митев,ти само ша пиеш и няма да се занимаваш с глюпости,я се вземи в ръце и мисли за други работи че ще ти дам едни тецове и т.н![]()

Вътре съм!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Що ми се струва, че тази тема, въпреки благородния замисъл на Илийката, може да откаже още хора от идване?
Не са малко колегите, които едва биха събрали пари само и само да присъстват...ама тази "такса" от 20 кинта може да им дойде в повечко.
Според мен не трябва да се поставят така ултимативно нещата. Всеки може да се разпростре според чергата си и да занесе нещо на Любака, 'дет се вика - малко, но от сърце...по този начин Любо ще има 20-30-50 и т.н. подаръка, а не един или плик с пари.
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне.
Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата...
..., а сега ако някой се изцепи, че 20 лева са малко и той мноооооооооо уважава бат'Любо и виждаш ли, братче, а'ре да излезнем от по 50 лева...ъъъ...лева ли казах? - не, бе, евро, н'ъл сме в Европа - та що ще чините тогава?
Бой в гърдите, ами да, разбира се, 50 евро к'во са или ще има хъкане и мъкане от рода на - ами да, нека да не поставяме Любо в неудобно положение...важното е, че ще го уважим с присъствие, той Любака си има такъми и к'во ли не...ам'че да не вземем да му купим нещо, което няма да хареса и т.н.
Зат'ва на срещата Илийката да обиколи с една торба присъстващите и всеки да пуска колкото може и иска, пък колкото - толкова.

Не са малко колегите, които едва биха събрали пари само и само да присъстват...ама тази "такса" от 20 кинта може да им дойде в повечко.
Според мен не трябва да се поставят така ултимативно нещата. Всеки може да се разпростре според чергата си и да занесе нещо на Любака, 'дет се вика - малко, но от сърце...по този начин Любо ще има 20-30-50 и т.н. подаръка, а не един или плик с пари.
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне.

Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата...

Зат'ва на срещата Илийката да обиколи с една торба присъстващите и всеки да пуска колкото може и иска, пък колкото - толкова.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе Кире знаеш си аз че си по умен отколкото очаквахGODzillata написа:Що ми се струва, че тази тема, въпреки благородния замисъл на Илийката, може да откаже още хора от идване?![]()
Миналата година аз му подарих бутилка Балантайнс, но сега ако нямам пари, вярвам, че и с бутилка домашна рИкия да ида, няма да ме върне.![]()
Освен всичко друго, с това афиширане тук се губи елемента на приятната изненада...може би трябваше да се уточнят идващите и после на ЛС да се направи заверата......, а сега ако някой се изцепи, че 20 лева са малко и той мноооооооооо уважава бат'Любо и виждаш ли, братче, а'ре да излезнем от по 50 лева...ъъъ...лева ли казах? - не, бе, евро, н'ъл сме в Европа - та що ще чините тогава?
Бой в гърдите, ами да, разбира се, 50 евро к'во са или ще има хъкане и мъкане от рода на - ами да, нека да не поставяме Любо в неудобно положение...важното е, че ще го уважим с присъствие, той Любака си има такъми и к'во ли не...ам'че да не вземем да му купим нещо, което няма да хареса и т.н.
![]()

- GODzillata
alcora написа:Абе Кире знаеш си аз че си по умен отколкото очаквах))))))))))

Явно слаби са ти били очакванията.

Не че разбрах т'ва пък в к'ва връзка си го написал.

- Николай Неделков
- учете се от него
Кире , първото ти смислено мнение във връзка с НС 5 , ЕВАЛА 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
Никенце, само защото не съм скачал с другите клакьорки, нищо не значи.Николай Неделков написа:Кире , първото ти смислено мнение във връзка с НС 5 , ЕВАЛА

- krokibg
- учете се от него
Кире,думичката Такса,в кавички или не,просто ме убижда
Държа да отбележа,че никога,по никакъв повод и за нищо на света,не бих искал пари за таксуване от нито един колега
Нещо кофти звучат тези писаници,и понеже го очаквах,просто моля да се спрат коментарите за пари и т.н !!! Просто нямам желавие ва моя гръб да се исипва помия,която по никакъв повод нито съм правокирал,нито искам да нося на гърба си.Спрете се,защото ще стане скандал.Нищо не искам и никога не съм искал,просто Илийката от уважение се опитва да компенсира някакви мои загуби,които са си лично мои ако ги има.Моля,Киро спри се и другите да се спрат и темата да заминава в коша - ПЛИЙЙЙЙЙЙЙЙЗ
Илийка,с доста от Вас се познаваме от преди и ти си човека с който първо се запознах - факт.Няма смисъл да си доказваме уважението и почитанията които испитваме един към друг,аз,ти и още доста колеги,с които по стечениена обстоятелствата си станахме доста близки.Благодаря за това което искаше да направиш и съм ти признателен,както и на другите колеги които веднага подеха и застанаха зад теб.Няма нужда да се събират никакви пари,просто ако ще се събират за нещо,то ще са за награди,купи и т.н.Поздрав и на
на всички от мен.
Ваш приятел Л.В

Илийка,с доста от Вас се познаваме от преди и ти си човека с който първо се запознах - факт.Няма смисъл да си доказваме уважението и почитанията които испитваме един към друг,аз,ти и още доста колеги,с които по стечениена обстоятелствата си станахме доста близки.Благодаря за това което искаше да направиш и съм ти признателен,както и на другите колеги които веднага подеха и застанаха зад теб.Няма нужда да се събират никакви пари,просто ако ще се събират за нещо,то ще са за награди,купи и т.н.Поздрав и на

Ваш приятел Л.В
- GODzillata
Любе, далеч съм бил от мисълта да те обиждам. Нямал съм предвид такса за язовира, а предложението за "такса" присъствие....видя се, че има колеги, на които няма да им понесе.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,думичката Такса,в кавички или не,просто ме убижда![]()
Ти си домакин, ние ти идваме на гости..., а всеки знае, че на гости с празни ръце не се ходи.

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Май вече се прекали с тая дискусия- разбра се за кво става въпрос и ще сме подготвени. Дайте да измислим други неща- кво ще правим толкова дни (освен
), а и за да знам дали да си тваря целия такъм

- krokibg
- учете се от него
Язовира е пълен до горе и прелива през преливника!Водата е до тополите и тази година ще сме на самата поляна над тях.Надявам се да падни поне с метър на долу,но и така става.Сега е най-красив и всичко започна да се раззеленява.Както казах и преди,всеки може да носи каквото си иска,без самолети,танкове и картешници.всички са добре дошли,и без да носят каквито и да са подаръци.В крайна сметка,нямам рожден ден а се събираме да ядем и пием и да се видим.Айде чао и стига сте се дръгнали !!! 

- GODzillata
Любак, а що не помислиш за няк'во басейнче?
Може да се пълни с помпа от язовира? Шезлонги, чадъри, бар в басейна и т.н....*бал съм ги у въдиците тогава. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Твари,твари!Ша го тестваме!Иван-Клисура написа:....Дайте да измислим други неща- кво ще правим толкова дни (освен), а и за да знам дали да си тваря целия такъм