Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: напдпревара за победа 4
Единадесет дни преди надпреварата желание за участие са изявили:
butnik
DIDO sensas
......
BZI
ExTaZzY
4u6kata
SONY
gosta
CrossFire
kiro pitona
bat a4o
gorkata_petrov
Batbozho
For
...
Очакват се още ок. 30 души - клиенти и приятели на Дидо и Митко от магазин Риболовна мания.
И поне още десетина съфорумници!
С други думи - гответе се за яка конкуренция и надпревара!
Без съмнение - ще има и огромна приятелска софра
!
butnik
DIDO sensas
......
BZI
ExTaZzY
4u6kata
SONY
gosta
CrossFire
kiro pitona
bat a4o
gorkata_petrov
Batbozho
For
...
Очакват се още ок. 30 души - клиенти и приятели на Дидо и Митко от магазин Риболовна мания.
И поне още десетина съфорумници!
С други думи - гответе се за яка конкуренция и надпревара!

Без съмнение - ще има и огромна приятелска софра

Последно промяна от For на Вто Апр 28, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Аз няма да участвам....спете спокойно
.
Само казах ,че отивам да тренирам
.

Само казах ,че отивам да тренирам

Олекна ми.Сега вече мога да помисля за първото място,след като Сексито нема да участва.

TICA FAN
4i4o djek да не ме забравите ша зема Пепито а?
Добре дошъл във форума и надпреварата Дидко! Без теб и най-вече без чаровното Пепи за къде сме4i4o djek да не ме забравите ша зема Пепито а?

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Как ли ще се преборим ние с тях.DIDO sensas написа:Момчета за сега имам 29 човека,които са заявили желание за участие,но не са потвардили на 100%Това са хора, които не са от форума
![]()
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Утре на срещата ще го обсъдим,а и утрото е по-мъдро от вечерта.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
никой не мисли за стария джек ,с кой ще се бори? вече съм айляк!? !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еххх този Чичо джек бе как без тебе !!!4i4o djek написа:никой не мисли за стария джек ,с кой ще се бори? вече съм айляк!? !

Без риболов няма любов !
много искам да знам чушката на кво ша седне на чичовия ли
имам предложение теа с дългите сопи да седнат по назад от водата за да може тия с по късите да мятат за да е равностоина битката 

Най-сетне да се освободи временно от брачните окови и яйчената офанзива4i4o djek :
никой не мисли за стария джек ,с кой ще се бори? вече съм айляк!? !
много искам да знам чушката на кво ша седне на чичовия ли имам предложение теа с дългите сопи да седнат по назад от водата за да може тия с по късите да мятат за да е равностоина битката

На чущката ще му е удобно на чичовия...ако не друго поне ще му е мекичко

Понеже много ви притесняват щеките - най-добре да вържем очите на тези, дето ще държат дългите сопи и ще се домогнем до бленуваната равностойност

Сериозно за равностойността на надпреварата: относително равни условия може да има само за местата на водоема и регламента. Това - кой с какво ще лови е въпрос на личен избор и приоритети. На пазара на риболовни принадлежности има всичко - значи сме равностойни като възможност да участваме с каквото всеки прецени. Утре някой ще каже да не се лови с куки камасан, щото не е равностойна битката. Друг ще негодува, че щеката му е мека и не е бърза като мачовите щеки на колегите. Трети ще има притенции за това, че друг захранва със скъпа храна и т. н. т.
Не може и не бива изискването за равностойност да се довежда до абсолютни стойности

Специално за условията на Нови извор по-късите сопи няма от какво да се оплакват

Иначе излиза като в лафа за калпавия водолаз ...
В момента щабът работи върху идеята за осигуряване на купи и медали за победителите от надпреварата.
Споделете, нрави ли ви се и склонни ли сте да дадете по левче-две за това!
-
- новобранец
Подкрепям Коцето на 100%
Момчета не е важно кой ще победи,важното е този спорт да върви напред
Има много за писане по темата и е дълго,така че за някаква среща се говори ,някой няма ли да ме покани 

Срещата е отворена за всички приятели. Ето: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=540DIDO sensas: Има много за писане по темата и е дълго,така че за някаква среща се говори ,някой няма ли да ме покани
Добре е да дойдеш, има какво да обсъдим и решим за благото на общото начинание!
Заповядай!
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Така, оттеглям мнението си за отделни сектори,но това не значи ,че съм съгласен.Направих го заради колеги, които нямат щеки и биха имали по-големи шансове в отделен сектор, според мен.Аз лично ще ловя с щека , ако участвам, защото нещо взех да се разколебавам.Един въпрос към щаба: защо пускате темата за разискване, когато всичко сте го решили предварително и ако някой предложи нещо се нахвърляте върху него с приказки от рода на калпавия водолаз.Обявете регламента и който иска участвува , който не иска -не.Много несериозно звучи и мнението за захранките и куките.Всеки може да се напъне да даде 50 лева за подготовка за един риболов, но не всеки може да извади 1000 лева за щека.И нали това състезание се прави за обикновения риболовец, а не да се фукаме кой какво има.Мнението ,че всеки като види как се лови с щека и веднага ще се затече да си я купи е нож с две остриета.Ще си купи този, който може да отдели необходимите средства, а другите дори можете да ги откажете, защото според мен никой няма да отиде на състезание с ясната мисъл ,че ще изгуби.Защото в крайна сметка никой не обича да губи.Дидо се изказва , че не било важно, кой ще е първи.Защо са тогава тези награди , купи ,медали, дайте да го обявим за приятелска среща и това е .С това си мнение не искам да ангажирам никой.Просто споделям.Поздрави.Даже си мисля , че от една приятелска среща ще има повече полза.Там няма всеки да се стреми към по-челно класиране, а ще има време да отиде и да погледа как са се подготвили и ловят по-опитните риболовци.Това е от мен.Поздрави.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
. Жоре надявам се да не се откажеш, че ще ми е приятно да се видим.gorkata_petrov написа:Така, оттеглям мнението си за отделни сектори,но това не значи ,че съм съгласен.Направих го заради колеги, които нямат щеки и биха имали по-големи шансове в отделен сектор, според мен.Аз лично ще ловя с щека , ако участвам, защото нещо взех да се разколебавам.Един въпрос към щаба: защо пускате темата за разискване, когато всичко сте го решили предварително и ако някой предложи нещо се нахвърляте върху него с приказки от рода на калпавия водолаз.Обявете регламента и който иска участвува , който не иска -не.Много несериозно звучи и мнението за захранките и куките.Всеки може да се напъне да даде 50 лева за подготовка за един риболов, но не всеки може да извади 1000 лева за щека.И нали това състезание се прави за обикновения риболовец, а не да се фукаме кой какво има.Мнението ,че всеки като види как се лови с щека и веднага ще се затече да си я купи е нож с две остриета.Ще си купи този, който може да отдели необходимите средства, а другите дори можете да ги откажете, защото според мен никой няма да отиде на състезание с ясната мисъл ,че ще изгуби.Защото в крайна сметка никой не обича да губи.Дидо се изказва , че не било важно, кой ще е първи.Защо са тогава тези награди , купи ,медали, дайте да го обявим за приятелска среща и това е .С това си мнение не искам да ангажирам никиой.Просто споделям.Поздрави
Последно промяна от gosta на Чет Апр 30, 2009 9:04 pm, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?