На вниманието на ИАРА-Хасково.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

Re: На вниманието на ИАРА-Хасково.

Мнение от Nedeltcho Delev »

Положението на 18 май в 6 часа следобед - :shock: нямаше нито един на Марица,реката спокойно си течеше необеспокоявана от никой :wink:
Явно нещо е ставало тук :smt102 Да се надявам,че е от това за което се борим.
Тази сутрин същата работа :D няма жива душица,дано да е така до края на забраната.
Похвално за ИАРА ако имат намеса в тая работа,нека и те да кажат.

Изображение
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Здравейте от ИАРА Хасково! Извиняваме се за късния отговор, но все пак сме с Вас.
Да се надяваме, че резултата наистина е от нашата експедитивна намеса, след подадения сигнал от Вас, любители риболовци.
Но както казаха някои колеги, не сме слънце да огреем на всеки водоем. По тази причина разчитаме на Вашата съвест и навреме подадени сигнали.
Радваме се, че все някой забелязва и нашата денонощна работа. А що се отнася за регистрацийте от други райони - нека и с Хасковса регистрация се срещне някой с нас в нарушение на водоема и пак да си поговорим по този въпрос.Уверявам Ви, че няма да го подминим.
Във връзка с коментара, че може да са се приместили "по-надолу", това е лесно за проверка, дори и от Вас, драги лябители риболовци.
Нека от тук нататък да си кореспондираме само с хубави и похвални новини.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Сега очакваме ДелеФФФ да изпрати писмо до министъра и да похвали ИАРА-Хасково! :drinkers: :D

...следват теми от рода на "На вниманието на ИАРА-Видин", "На вниманието на ИАРА-Лом" и т.н. по течението на Дунава, защото именно ТАМ се бракониерства безпощадно под предлог, че "ловим скумрия". :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Nedeltcho Delev

:( :( :(

Уви,радостта ми беше само два дена,тази вечер в 6 часа положението беше същото :evil: Незнам тия хора с какво и как да се премахнат,имам вяра в ИАРА но сигорно и тяхните правомощия са ограничени :roll: Исками се да стане нещо но незнам вече как :smt102 Боли ме наистина в този период на размножаване на рибата идиотите да си правят бизнес и кеф на нашия гръб,безсилен съм сам да направя нещо срещу тая зган която ни гледа всеки ден в очите и ни се присмива и ни краде туй което е на всички ни и ни плюе в лицето :( а те са нагли и действат ЕЙ ТАКА

Изображение

Виждате добре как си мята серкмето :axe:
Снимката е направена тази вечел в 17,34 часа.
Nedeltcho Delev

Искам да ви помоля в тази тема ако давате мнения за сериозни нарушения документирайте ги със снимки!
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Тъй като тука ИАРА-Хасково имитират дейност,аз им заявявам,че ще повярваме,че си вършат работата само ако със снимки документират залавянето и написването на акта на нарушителите със серкмето...айде,може и в сайта на ИАРА,в раздела ,,Новини от териториалните звена" да качат снимките.
А на колегата Делев предлагам да издири мейла на министъра на земеделието и да му пуска всяка вечер снимките с коментар...А ,да ето го и мейла:minister@mzh.government.bg Може и писмен сигнал до тук:http://www.mzh.government.bg/Article.as ... 383&rmid=0.
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Здравейте от ИАРА - Хасково!Съжаляваме за грозната гледка, но се съгласете и с нас. Ако случайно сте прочели днешния брой на в."Марица", оттам може да разбрете, че ние работим из цяла Хасковска област. И наистина не сме слънце да огреем навсякъде.Докато бдяхме над р.Марица, бракониерите се изпокриха.Но се започна на яз"Ивайловград".Да не забравяме и яз"Тракиец".Но когато правите тези снимки е хубаво и в този момент да алармирате и нас ИАРА Хасково, за да можем веднага да се отзовем на подадения сигнал.Съжаляваме за случилото се, но нашите инспектори работят денонощно из всички райони в областта.Надяваме се следващия път да не останите разочаровани от нас.
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

Мнение от EmilAlexov »

Nedeltcho Delev написа::( :( :(

Уви,радостта ми беше само два дена,тази вечер в 6 часа положението беше същото :evil: Незнам тия хора с какво и как да се премахнат,имам вяра в ИАРА но сигорно и тяхните правомощия са ограничени :roll: Исками се да стане нещо но незнам вече как :smt102 Боли ме наистина в този период на размножаване на рибата идиотите да си правят бизнес и кеф на нашия гръб,безсилен съм сам да направя нещо срещу тая зган която ни гледа всеки ден в очите и ни се присмива и ни краде туй което е на всички ни и ни плюе в лицето :( а те са нагли и действат ЕЙ ТАКА

Изображение

Виждате добре как си мята серкмето :axe:
Снимката е направена тази вечел в 17,34 часа.

Ами май съм бил прав г-н модераторе или не .Ти как мислиш.Или тук трябва да се пишат само мнения удобни някому.Ако е така напиши го а ако това е свободен форум остави гнева на хората да се излее върху тия псевдо контролни органи .Ако искаш не ми отговаряй а направо го изтрий и това мое мнение.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Чест прави на ИАРА-Хасково, че следи нашият сайт и се отзовава колкото може! За сега е единствената териториална ИАРА, която се отзовава! Не е като нашата в София! Тук по забранените баластиери въпреки сигналите, не се е появявала ИАРА от началото на забраната. Стотици са колите около Чепинци, Челопечане, Богоров, Кривина, реките Искър и Лесновска. Стотици са бракониерите, които дори под мостовете на главните шосета си ловят без страх от непрекъснато преминеващите хора и коли. Лови се с всичко и всичко и в делник и в празник! Няма маломерна, няма разрешен дневен улов! 99.9% са и без билети! Това е жалкото, докато съвестните колеги съфорумци се съобразяват с настоящите разпоредби, бракониерите се развихрят на воля, защото няма от кого да се притедняват, че ги е видял. Те са си свои-все бракониери! :evil: :twisted: :evil:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

EmilAlexov написа: Ами май съм бил прав г-н модераторе или не .Ти как мислиш.Или тук трябва да се пишат само мнения удобни някому.Ако е така напиши го а ако това е свободен форум остави гнева на хората да се излее върху тия псевдо контролни органи .Ако искаш не ми отговаряй а направо го изтрий и това мое мнение.
Така сега Emilе,
Темата е до ИАРА Хасково, от конкретен потребител до някой си примерно.... засяга проблем в област Хасково :idea:
Тука се пише за Дунава, язовири и бля бля глупости като вече след молбата ми итрих 50 мнения, които не са по темата по никакъв начин!!!...
Гнева на хората се излива в десетки теми по надолу, и всеки може да си отвори нова и да си говори... имаме си и спам теми, и за бракониерството и за кволи не.... не можели да не се "ОСИРА" целия форм :evil:

2. Теми и постове
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.При повторни нарушения ще има наказания.
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение .
2.7 - Спамът и рекламата няма да бъдат толерирани в никакъв случай!Теми и постове целящи безплатна реклама и лични изгоди, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение.Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители или група потребители, ще бъдат баннати без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори или администратор.
2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!
2.10 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.11 - Нямате правото да променяте редакциите, направени от модератор или администратор!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Шефе , не им се ядосвай.
Някои бъркат СВОБОДНИЯ ФОРУМ със СВОБОДНАТА КРЪЧМА :wink:
Точно заради такива случаи пуснах темата за ОПЛАКВАНИЯ ОТ ИАРА.
На който нещо не му изнася да "сее" и да "храни" там , за да се избегне СПАМ-ът по другите теми :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Е поне се надявах че нещата все пак ще стигнат до щастлив край
Но май няма да стане на браконерите не им пука от нищо и от никой .
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Николай Неделков написа:Шефе , не им се ядосвай.
Някои бъркат СВОБОДНИЯ ФОРУМ със СВОБОДНАТА КРЪЧМА :wink:
Точно заради такива случаи пуснах темата за ОПЛАКВАНИЯ ОТ ИАРА.
На който нещо не му изнася да "сее" и да "храни" там , за да се избегне СПАМ-ът по другите теми :!:
Светът не е кръчма,но по света има много опиянени.А иначе,който сее и храни обикновено лови ако е останала риба.И вече по сериозно вината е в нас риболовците а не в ИАРА,горски,кметове и др. 8)
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

Мнение от EmilAlexov »

AL KAPONE написа:
EmilAlexov написа: Ами май съм бил прав г-н модераторе или не .Ти как мислиш.Или тук трябва да се пишат само мнения удобни някому.Ако е така напиши го а ако това е свободен форум остави гнева на хората да се излее върху тия псевдо контролни органи .Ако искаш не ми отговаряй а направо го изтрий и това мое мнение.
Така сега Emilе,
Темата е до ИАРА Хасково, от конкретен потребител до някой си примерно.... засяга проблем в област Хасково

Та и аз за ИАРА ХАСКОВО говоря .Мога да дам и други примери за яката работа която вършат и не мисля че трябва да отварям нова тема за тях със друг случай.Чак толкова внимание не заслужават мисля.Правилата ги знам и май никога не съм ги нарушавал.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

DarikNews.bg
14 акта съставиха риболовни надзиратели за нарушения на забраната

14 акта са съставили риболовни надзиратели на нарушители на забраната за риболов през май, съобщи шефът на Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково Гюнай Юсуф. Конфискувани са 12 въдици и една мрежа с дължина 30 метра. Наложени са глоби за общо 6000 лв.
Миналата седмица бизнесмени от ивайловградското село Ставри Димитрово са зарибили язовир „Ивайловград" с 25 000 бройки толстолоб и амур, съобщиха още от ИАРА - Хасково.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=360124
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”