Имам предложение

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Имам предложение

Мнение от gloupan »

Адашка ,че кво ти пречи да ги пратиш някой път за зелен хайвер.Разправят много горчал :D :D
TRS70MLF2
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Писах за тактика,монтажи и пр.не ме интересува мястото.И никога не питам,няма гаранция,че като идеш на водоем ,който не познаваш ,задължително ще хванеш.И поради някои съображения за сигурност,спрях да пускам репортажи или поне не със снимки подсказващи мястото.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Няма човек на който съм преценил че мога да кажа някаква информация и да не съм казал.Ако е нов и се е регистрирал утре,просто нищо не казвам.Ако е човек който познавам и общуваме постоянно на лични или по форума,давам информация.Така че,просто си правете сметка и се съобразявайте.Онзи ден,попитах колегат за линовете къде ги има за да наловя няколко бройки и да ги пусна в моя язовир.Явно е решил че ще бракониерствам и не ми даде информация.Е,аз ще ви кажа защо не ми я даде,щото водоема е свободен и не-арендован и колегата е ходил да бракониерства.Ако беше казал водоема и аз отида там,щеше да стане ясно че не спазва забраната.Абе,има всякакви хора и доста от хората тук са само консуматори.има максимум 200-300 активни ника,всичко друго е хора с по дваисет ника.Иска да попита нещо,до преди два дни се е правил на голям разбирач и ако попита с ника който ползва нормално,ще стане резил.Затова си правят нови никове/регистраций/ задават тъпи вапроси,продават или купуват,събират информация или пускат заядливи постове и теми.Така че,правете си сметка и давайте информация само на хора които познавате и знаете че няма да ви подведат и изложат.Хайде с здраве и не се косете :lol: :lol: :lol: :wink:

:lol: първо както писах водоема с линовете е платен но беэ контрол и ограничения
и второ кои си ти та ще ти каэвам кои е гьола нито те энам нито те поэнавам не ме и интересува твоя гьол
каэах поне на 5-6 човека от форума които поэнавам и эа които съм сигурен че нема да ги иэядат и хората си фанаха кои повече кои по малко
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Така сега :evil:
Не искам да виждам скандал... има грешка в случая с недоразбиране в този случай... :evil:
Любо се е доказъл и като риболовец и като човек с главно "Ч"
Слави (го знам кой е не лично а го познах по татуировките и няма да Ви казвам къде работи за да не правя реклама),
но Ви гарантирам, че не е бракониер а риболовец със стаж и уважение и респект към риболова... :roll:
През кабела няма как де се познаваме всички на светът е малък, не го забравяйте.... :wink:
Сигурен съм че и двамата са стабилни до костите си и не искам излишни спорове.... :evil: Токси не се меси където не ти е работа и не им пали фитилите... айде лека вечер сега! :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”