Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Студен кладенец
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: яз.Студен кладенец
[quote="Кърцата"]Красота!
Забраната е от левия ръб на залива наляво.
Кърца,интересува ме дали може на орехите да сложиш палатка примерно и лодка естествено
,или не може.
Кърца,интересува ме дали може на орехите да сложиш палатка примерно и лодка естествено

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Кърца. Там където си ги ловил, пак има много риба, ама са у некакви садкиКърцата написа:Красота!
А там отсреща, на входа на отсрещния залив, където се вижда една поляна имаме с брат ми една 9 килограмова бяла и един изтърван шаран, който беше по-дълъг от греблото на лодката. Ех какви години бяха...

Садките са празни
. Само охраната пуска мрежи в язовира и после което не изядат го пускат в садката да има за "патрона"
Дончо, на Орехите може да се разпъне палатка, но незнам как е пътя. Последно ходих преди 7-8 години и има един мост след селото, беше полуразрушен и едва минахме. А на Орехите имаше група софиянци, дебеловрати, с джипове и подпрени пушки на колите, които бяха заградили с въже половината поляна в това число и беседката, да не им се пречка никой на лагера.
Ма там не става и за риболов. Имам инцидентни бели през годините и некви каракуди за занимавка. Ходдех там само защото е красиво. Единствено даваше по някой сом на кльонк отпреде към острова. Ма на тая риба и видяха сметката и не съм топил кльонка в язовира вече поне 3 години

Дончо, на Орехите може да се разпъне палатка, но незнам как е пътя. Последно ходих преди 7-8 години и има един мост след селото, беше полуразрушен и едва минахме. А на Орехите имаше група софиянци, дебеловрати, с джипове и подпрени пушки на колите, които бяха заградили с въже половината поляна в това число и беседката, да не им се пречка никой на лагера.

Ма там не става и за риболов. Имам инцидентни бели през годините и некви каракуди за занимавка. Ходдех там само защото е красиво. Единствено даваше по някой сом на кльонк отпреде към острова. Ма на тая риба и видяха сметката и не съм топил кльонка в язовира вече поне 3 години

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Don4o_62
- учете се от него
Пътя е бетон до долу,нали правят някви бунгала,но ги спряха миналата есен като ходех последно.Там риба няма,но за уикенд става и да си пуснеш лодката да се разкарваш,за друго не.Нищо няма в тоя язовир вече,в тоя раьон нищо не показва сонара,рибата е долу на сипейте,но пак лодка иска.Мен ме интересуваше да не правят проблем ако разпънеш бивак,че нали отгоре са скалите с орлите 

гр.Кърджали и яз.Студен кладенец
Един поздрав към всички които обичат този язовир. И най-вече към Кърцата

Един поздрав към всички които обичат този язовир. И най-вече към Кърцата

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прекрасна снимка ... красота ... благодаря за споделената красота!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Привет колеги
Мъчно ми е,когато хвана риба,но още по мъчно ми е,когата не хвана
Изчетох всичките 4 стр. за този красив язовир и решихме да пробваме да разбием този мит,че няма риба - Уви не го разбихме
Пристигнахме към 8ч в събота "с.Гняздово" и разбрахме,че времето няма да е с нас затова побързахме с джипа да домъкнем дръвца за огън и цър-пър......опънахме палатката и вече станахме безсмъртни
Хвърлихме 3 въдици на рибка за хищник + 3 въдици на косъм за някой ранобуден шаран и двама потеглихме с лодката към стената......третия остана да подържа огъня,да чете вестник Уикенд и Не на последно място да се ослушва за сигнализаторите
Още не бяхме стигнали острова и ни застигнаха едновременно вятър+дъжд,но си казахме,че ще продължим въпреки кошмарното време
Риба нямаше на сонара докато не стигнахме едно селце (10-15 къщички) с параклис в началото-дълбочината беше 7-8м а ние влачихме воблери на 4-5м. При звука на чужда лодка всички се лепнаха на прозорците,като кукумявки и следяха всеки наш изминат метър
Сонара бъкаше от риба на дъното,но беше подредена,като за строеви преглед т.е. най вероятно беше дънна мрежа(и)
Отидохме до стената,но риба показваше тук-там и то все на дъното.....навръщане целенасочено минахме отново през същия бряг откъм странното село и гледката беше същата-сонара пълен с риба и квадратни (почти като прозорците) надничащи глави
Прибрахме се мокри до костите и пристъпихме към веселата част
мезета,печена пъстърва+Троянска отлежала
В неделя станахме и след като видяхме,че времето е същото гадно,а и дънните не бяха се обадили единодушно решихме да се изнасяме
Та така приключи изминалия уикенд,но твърдо сме рещили след забраната да го пробваме още един път този иначе толкова красив язавир.....само,че в лодката ще носим задължително и кръстачката за гуми
малко фото 16/9

Мъчно ми е,когато хвана риба,но още по мъчно ми е,когата не хвана

Изчетох всичките 4 стр. за този красив язовир и решихме да пробваме да разбием този мит,че няма риба - Уви не го разбихме
Пристигнахме към 8ч в събота "с.Гняздово" и разбрахме,че времето няма да е с нас затова побързахме с джипа да домъкнем дръвца за огън и цър-пър......опънахме палатката и вече станахме безсмъртни

Хвърлихме 3 въдици на рибка за хищник + 3 въдици на косъм за някой ранобуден шаран и двама потеглихме с лодката към стената......третия остана да подържа огъня,да чете вестник Уикенд и Не на последно място да се ослушва за сигнализаторите
Още не бяхме стигнали острова и ни застигнаха едновременно вятър+дъжд,но си казахме,че ще продължим въпреки кошмарното време
Риба нямаше на сонара докато не стигнахме едно селце (10-15 къщички) с параклис в началото-дълбочината беше 7-8м а ние влачихме воблери на 4-5м. При звука на чужда лодка всички се лепнаха на прозорците,като кукумявки и следяха всеки наш изминат метър
Сонара бъкаше от риба на дъното,но беше подредена,като за строеви преглед т.е. най вероятно беше дънна мрежа(и)
Отидохме до стената,но риба показваше тук-там и то все на дъното.....навръщане целенасочено минахме отново през същия бряг откъм странното село и гледката беше същата-сонара пълен с риба и квадратни (почти като прозорците) надничащи глави
Прибрахме се мокри до костите и пристъпихме към веселата част

В неделя станахме и след като видяхме,че времето е същото гадно,а и дънните не бяха се обадили единодушно решихме да се изнасяме
Та така приключи изминалия уикенд,но твърдо сме рещили след забраната да го пробваме още един път този иначе толкова красив язавир.....само,че в лодката ще носим задължително и кръстачката за гуми

малко фото 16/9

- Don4o_62
- учете се от него
Колега другия път продължавате още по асфалта и найстина отивате в Гняздово,пускате се накрая на махалата по пътя и той ви води на една чудна поляна със дървета,а тук дето сте били никога не е държало риба,не знам защо но и сонара е показал същото,а онова отсреща дето е с параклиса е Дърец,мрежарското село
и там не знам защо не са ги натиснали още да ги събарят,а относно мрежите давам тел. на охраната на Кърджали,звъниш и 200пр. гаранция ги лекуват ония с мрежите
,няма се притеснявате,идват със жандармерия и няма страшно от проблеми тел на охрана-0889226347- Мирослав,лично ми е казал да му давам тел. на колеги,точно заради мрежите.ЗВЪНЕТЕ ВЕДНАГА ПРИ НАЙ МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ ЗА МРЕЖА,ИДВАТ НА МОМЕНТА

Здравейте колеги.септември месец мисля да ходя на Студен Кладенец.Ако някой има инфо дали излиза бялата и костура сега моля да сподели.
Благодаря и на слука.
Благодаря и на слука.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)