Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Montana lake - Още едно сбъднато желание
Re: Montana lake - Още едно сбъднато желание
ivo75 написа:HARRY77 написа:Колега кажи какво точно те интересува, че да го напишем.kleniak написа:Господата (колеги) са доста пестеливи на информациа.Тук става въпрос за един водоем платен (цената е доста добра)в който са пуснати само трофейни риби и риболовците са задължени да връщат улова.До колкото знам има всякакъв вид риба.
Предполагам наличноста в банковата ти сметка.Защо почвате с теа въпроси.Като знаете къде и как се ловят отидете хванете и ни покажете и на нас както го направи Хари.Стига с това и аз мога на тези водоеми и тн.Дайте да видим как можете
Чакай да видим на кой какво не му е ясно /интересно/, дето пък толкова го крием в тайна.

-
- и господ не е толокова добър
Кажи- дистинация, дълбочина, монтаж, грамаж олово, температура на водата,стръв(бройка,размер,модел, цвят,аромат), времето, луната.Разрешено ли е с лодка, ако не, с какво захранваш.Нещо ако съм пропусналда питам отговори без дасе претисняваш.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Кажи- дистинация, дълбочина, монтаж, грамаж олово, температура на водата,стръв(бройка,размер,модел, цвят,аромат), времето, луната.Разрешено ли е с лодка, ако не, с какво захранваш.Нещо ако съм пропусналда питам отговори без дасе претисняваш.![]()
Ееееее баш пък ти ли се намери да питаш?

Та дистанциите на някои места за риболов са до 70 м.На останалите места са до 100 м.Дълбочините варират до около 7 м. в зависимост от местата.Също в зависимост от мястото /закачките/ се избира и монтажа

а като стръв и дип това :

Рибите ми взеха в 1:00 и 5:00 ч. на първата нощ и след това нямах удар до края на излета, освен две отпускания които си обяснявам с леко олово при самозасичането.И двете риби ми взеха на снежен човек.Рибно топче на Mainline + бяло флуорисцентно поп-ъп риба на Dinamite baits и на Омега фиш на Starbaits + флуорисцентно поп-ъп риба на Dinamite baits.Куки на Пелцер Фокс и Гамакатцу размер 1 и 2.
Колите остават на стената, а багажа си го пренасяш с лодка до мястото където си си избрал за риболов, и тази лодка остава при теб да я ползваш за захранване, нанасяне и т.н.
Ако нещо съм пропуснал, питайте.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако беше качил T Fr M ,щеше да имаш много повече риби!

-
- кандидат преподавател
Аз пък са чудя де си тръгнал с толкова малко стръв и дип - късметлия такъвsapuna написа:Ако беше качил T Fr M ,щеше да имаш много повече риби!![]()

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
sapuna написа:T Fr M

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тути Фрути Менлайн!/трети ред,горе в ляво/ 

Това е ягода брат, но не я взе 24 часаsapuna написа:Тути Фрути Менлайн!/трети ред,горе в ляво/

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С тес Шимана как да ти земе бе хари
??!
Да разкажа и аз как лових.Всичко е максимално опростено. Лових на около 100 метра в близост от отсрещния бряг , 3-4 метра дъбочина. Храната беше само от топчета и царевица. За 3 дневния риболов около 5 кила топчета и 7-8кг царевица.Топчетата бяха всякакви, старбайтс, мейнлайн, динамит байтс, от местните топчета (мисля че сисимур или нещо от сорта е фирмата ). Ароматите денем сладки, нощем рибни . Монтажите възможно най-прости, кука и парче забелен повод 15-20см и това е всичко .Куките Gamakatsu и Fox номера 1-4, а поводите само Кристън Мантис във всичките му разцветки. Отлично работеше снежния човек.

Да разкажа и аз как лових.Всичко е максимално опростено. Лових на около 100 метра в близост от отсрещния бряг , 3-4 метра дъбочина. Храната беше само от топчета и царевица. За 3 дневния риболов около 5 кила топчета и 7-8кг царевица.Топчетата бяха всякакви, старбайтс, мейнлайн, динамит байтс, от местните топчета (мисля че сисимур или нещо от сорта е фирмата ). Ароматите денем сладки, нощем рибни . Монтажите възможно най-прости, кука и парче забелен повод 15-20см и това е всичко .Куките Gamakatsu и Fox номера 1-4, а поводите само Кристън Мантис във всичките му разцветки. Отлично работеше снежния човек.
За бракониерите само слънчаци
!

Ял си сладководна риба май.kalkan4o написа:С тес Шимана как да ти земе бе хари??!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Хари пил си пил си, па вари си легни ся ко говориш глупости на колегите

За бракониерите само слънчаци
!

-
- и господ не е толокова добър
Някой пробва ли на царевица, на друга стръв освен топчета.
п.п.Хари, всичко ще си кажеш, ама всичко

п.п.Хари, всичко ще си кажеш, ама всичко

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Батко Емо
- разбира нещата
Браво!Успехи на майсторите и за напред! 

Групата преди нас са имали въдици и на царевица и мисля че са извадили и един амур дори.snegk написа:Някой пробва ли на царевица, на друга стръв освен топчета.![]()
п.п.Хари, всичко ще си кажеш, ама всичко![]()

п.п.Без бой или личен контакт /среща /, вече нищо не казвам.

Хайде и от мен малко.Водоема не е толкова лесен,рибата взима предимно на техните топчета,мисля ,че бяха на фирма Оcean или нешто такова ,аз съм ходил два пъти тази година,наи много удари имам на банан с ананас и рибни .впрочем имам извадени общо 6 риби. На царевица не ми пипна, но според мен не трябва да се храни много.Но определено е свикнала на тяхната храна,чужденците направо стръвят с чувалите.