Новият ми телескоп без водачи

Модератор: sapuna

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Новият ми телескоп без водачи

Мнение от chirusa_bg »

Има проблем и той е много голям в твоя случай!
Ако беше прочел барем един ред за това, как се слегат ластици щеше да знаеш, че нямаш проблем, поне не и с върха на пръчката си.

Ще идеш в магазина и там добрия чичко ще среже въдицата ти с трионче. Така дупката във връхчето ще стане по широка, а въдичката по-къса :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Не искам по-къса въдичка :cry: - до тук с майтапа. Все пак не съм бебе, но просто не разбирам нищо от риболова на щека и директен. Прочетох доста теми ама има термини които не разбирам. Мисля да си слагам ластик 1,2 или 1,4 ама 1,4 е дебел вече, Така че се спирам на 1,2. Ще си купя комплект със всичко необходимо за поставянето на ластика (струва 13 лева). После ще отида при чичкото в рибарския да ми среже връхчето със моторната резачка опс с триончето и да ми постави ластичето, че да мога да си дърпам рибки до 2000 гр. :mrgreen:
:arrow: Take pictures, not throphies.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

пич,нещо хумора не ти е много уместен,правиш лошо впечатление,моля ти да си мериш приказките,защото от тук много колеги станаха ПРО.ще ти е необходим тон ,който ти подхожда на годините за да израснеш на по-горно ниво.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Работата е ясна! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”