Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилема-моля за компетентни мнения!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Дилема-моля за компетентни мнения!
Да не е в Мизия колата?Pavkata 1977 написа:В събота имам подробен оглед на Лагуна комби 1999г.,напълно обслужена и регистрирана,цената е много изгодна и може да си променя мнението за "Еспейса"!
Но тази вечер ще си,днес продадох "Калибрата" и съм много доволен!
Намери ли кола или ванPavkata 1977 написа:Благодаря на всички колеги за мненията,вероятно всеки си има своята обосновка!
Най-вероятно ще се спра на "Еспейс"95-97г. с пропан-бутан или метан и климатик,имам няколко изгодни предложения за 3200-3600 лв.
Все пак ВАНЪТ си е ВАН!

Днес съм си пуснал ден отпуск и май ще ставам собственик на Волво 850 бензин,всички екстри,невероятно добро състояние,1996г.!
Ако стане сделката,утре ще се похваля и ще пусна снимки!
Ако стане сделката,утре ще се похваля и ще пусна снимки!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Адаш , искренно се надявам да не си го взел тоз кораб ама ако си го взел здраве да е !
Инак лично мнение :
- немска кола - последната която вече бих си взел ! Най-скъпа за потдръжка ! Троши си се регулярно особенно пасата ! и т.н. ......
- френска кола - няколко плюса пред немските - евтина за подръжка , много по-добра возия , много по-добра визия . Да не беше тая ходова част ......
- италианска кола - но коментттт !
- волвото си е френски форд как и сааба та
- за парите къде си приготвил си зимаш читави КИА или Хюндай и ни съ занимаваш с глюпости !
- верно ако добавиш некой лев може и кола да си вземеш как Хонда , Мазда , Тойота ама не иде за тва приказка
Инак лично мнение :
- немска кола - последната която вече бих си взел ! Най-скъпа за потдръжка ! Троши си се регулярно особенно пасата ! и т.н. ......
- френска кола - няколко плюса пред немските - евтина за подръжка , много по-добра возия , много по-добра визия . Да не беше тая ходова част ......
- италианска кола - но коментттт !
- волвото си е френски форд как и сааба та

- за парите къде си приготвил си зимаш читави КИА или Хюндай и ни съ занимаваш с глюпости !
- верно ако добавиш некой лев може и кола да си вземеш как Хонда , Мазда , Тойота ама не иде за тва приказка

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Тук не съм много съгласен,поддръжката на японските коли е по скъпа от на немските.Колкото до Волвото един приятел има 850 бензин 2.0 и му харчи 13-14/100 иначе е перфектно.И не на последно място,не всички италиянски коли са ''но комент'',на мойта за 2 години откакто я имам съм сменил само амортисьорите и казанчето за водата
Да не говориме че задните ми амортисьори струват 68 лева двата 

От 4 години карам пежо 806 и съм много доволен .От 2 месеца е на газ разход 9на 100 извин града.В града божа работа.13-14 на 100.Плюсове много.Минава навсякаде.до тук най големия ми проблем е че не мога да си намеря резервни джанти за зимните гуми.Возията е перфектна,подръжката евтина .място за багаж многооооооо.
- Павел Иванов
Тука минаваме във фаза - митове и легендиsom4o написа:...поддръжката на японските коли е по скъпа от на немските...

Павел Иванов
Павел Иванов
Е то мнението не е мое а на приятел автомонтьор,както казах карам италиянка и съм си доволен
Да не забравяме все пак че всеки си има собствено виждане за автомобилите.Не мога да убедя фен на японските коли че,немските са по добри,и обратното.Така че,приемам мнението ти 

нека си говорим за оригинални части поне аз никога не бих рискувал да си сложа ангренажен ремък за 50-60 лв непомня със точност но последно сменихме ремъци и ролки за около 400 лв маслото е 150 лв 5 литра оригинално на VW и караш 30 000 км
Масло 5 литра 150 лева ? Леле добре че не карам VWNITro`bE написа:нека си говорим за оригинални части поне аз никога не бих рискувал да си сложа ангренажен ремък за 50-60 лв непомня със точност но последно сменихме ремъци и ролки за около 400 лв маслото е 150 лв 5 литра оригинално на VW и караш 30 000 км

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Е,то к'во стана? Караш "Голф"-поддържаш "Мерцедес". Де го Киро на кирия?

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Хора купете си субару и при една добра начална инвестиция няма да имате никакви ядове.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Тука пък аз като продавач на авто части не съм съгласен GOLF III 1.8 бензин 1995 г..Ремък Лемфьордер 33 лв.,ролка INA 24 лв.,горивен филтър Mahle 20 лв. и трите артикула са от доказали се производители на резервни части.Павел Иванов
Тука минаваме във фаза - митове и легендиКолко японски и колко немски коли си карал та потдържаш това мнение ? Само съпоставка - ремък и ролка за голф 3 1995г. от "Симеон" ( сметай не се знае знае ли се ) = 120лв. Ремък и ролка за Митсубиши Колт 2001г. от Митсубиши мотърс - 58.50лв.
Горивен филтър за инжекциона па на голф 3 па 1995г , па от "Симеон" , па 120лв. . Горивен филтър за инжекциона на Хонда Сивик 2001г. от Бултрако ( разбирай Хонда България ) 61лв. и пр. Тва само бегла съпоставка за коли в един и същи клас .
- Павел Иванов
Пич , не веднъж съм споменавал че съм фен баш на италианките - Ферари , Мазерати и пр. Ама карам японки от известно време след като минах и през италианки , и през немски , и през френски та тъйsom4o написа:...Не мога да убедя фен на японските коли че,немските са по добри,и обратното...

- Нитроооооооо`бееее , говорим ти за части оригинални от официалният представител на съответните японки за България бре

Георги , Субарото е наистина добра инвестиция ама там вече наистина идва дума за дзверски цени на частите

ssg , радвам се че има и на тия пари части за Голф както и се радвам че вече от почти две години нямам Голф

Павел Иванов
Павел Иванов
Е тва че си фен на Ферари и Мазерати не го знаех,отскоро съм във форума(то и аз съм им фен на тия ама кога ли ще имам удоволствието да покарам такъв звяр)