Дилема-моля за компетентни мнения!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дилема-моля за компетентни мнения!

Мнение от Д-р Дулитъл »

Pavkata 1977 написа:В събота имам подробен оглед на Лагуна комби 1999г.,напълно обслужена и регистрирана,цената е много изгодна и може да си променя мнението за "Еспейса"!
Но тази вечер ще си :drinkers: ,днес продадох "Калибрата" и съм много доволен!
Да не е в Мизия колата?
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Pavkata 1977 написа:Благодаря на всички колеги за мненията,вероятно всеки си има своята обосновка!
Най-вероятно ще се спра на "Еспейс"95-97г. с пропан-бутан или метан и климатик,имам няколко изгодни предложения за 3200-3600 лв.
Все пак ВАНЪТ си е ВАН!
Намери ли кола или ван :P
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Днес съм си пуснал ден отпуск и май ще ставам собственик на Волво 850 бензин,всички екстри,невероятно добро състояние,1996г.!
Ако стане сделката,утре ще се похваля и ще пусна снимки!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Адаш , искренно се надявам да не си го взел тоз кораб ама ако си го взел здраве да е !
Инак лично мнение :
- немска кола - последната която вече бих си взел ! Най-скъпа за потдръжка ! Троши си се регулярно особенно пасата ! и т.н. ......
- френска кола - няколко плюса пред немските - евтина за подръжка , много по-добра возия , много по-добра визия . Да не беше тая ходова част ......
- италианска кола - но коментттт !
- волвото си е френски форд как и сааба та :wink:
- за парите къде си приготвил си зимаш читави КИА или Хюндай и ни съ занимаваш с глюпости !
- верно ако добавиш некой лев може и кола да си вземеш как Хонда , Мазда , Тойота ама не иде за тва приказка :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Тук не съм много съгласен,поддръжката на японските коли е по скъпа от на немските.Колкото до Волвото един приятел има 850 бензин 2.0 и му харчи 13-14/100 иначе е перфектно.И не на последно място,не всички италиянски коли са ''но комент'',на мойта за 2 години откакто я имам съм сменил само амортисьорите и казанчето за водата :lol: Да не говориме че задните ми амортисьори струват 68 лева двата :drinkers:
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

От 4 години карам пежо 806 и съм много доволен .От 2 месеца е на газ разход 9на 100 извин града.В града божа работа.13-14 на 100.Плюсове много.Минава навсякаде.до тук най големия ми проблем е че не мога да си намеря резервни джанти за зимните гуми.Возията е перфектна,подръжката евтина .място за багаж многооооооо.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

som4o написа:...поддръжката на японските коли е по скъпа от на немските...
Тука минаваме във фаза - митове и легенди :lol: Колко японски и колко немски коли си карал та потдържаш това мнение ? Само съпоставка - ремък и ролка за голф 3 1995г. от "Симеон" ( сметай не се знае знае ли се ) = 120лв. Ремък и ролка за Митсубиши Колт 2001г. от Митсубиши мотърс - 58.50лв. :wink: Горивен филтър за инжекциона па на голф 3 па 1995г , па от "Симеон" , па 120лв. . Горивен филтър за инжекциона на Хонда Сивик 2001г. от Бултрако ( разбирай Хонда България ) 61лв. и пр. Тва само бегла съпоставка за коли в един и същи клас .

Павел Иванов
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Е то мнението не е мое а на приятел автомонтьор,както казах карам италиянка и съм си доволен :P Да не забравяме все пак че всеки си има собствено виждане за автомобилите.Не мога да убедя фен на японските коли че,немските са по добри,и обратното.Така че,приемам мнението ти :drinkers:
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

нека си говорим за оригинални части поне аз никога не бих рискувал да си сложа ангренажен ремък за 50-60 лв непомня със точност но последно сменихме ремъци и ролки за около 400 лв маслото е 150 лв 5 литра оригинално на VW и караш 30 000 км
  • Изображение
TT България 2011
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

NITro`bE написа:нека си говорим за оригинални части поне аз никога не бих рискувал да си сложа ангренажен ремък за 50-60 лв непомня със точност но последно сменихме ремъци и ролки за около 400 лв маслото е 150 лв 5 литра оригинално на VW и караш 30 000 км
Масло 5 литра 150 лева ? Леле добре че не карам VW :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Е,то к'во стана? Караш "Голф"-поддържаш "Мерцедес". Де го Киро на кирия? :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Хора купете си субару и при една добра начална инвестиция няма да имате никакви ядове. :) :)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Павел Иванов

Тука минаваме във фаза - митове и легенди :lol: Колко японски и колко немски коли си карал та потдържаш това мнение ? Само съпоставка - ремък и ролка за голф 3 1995г. от "Симеон" ( сметай не се знае знае ли се ) = 120лв. Ремък и ролка за Митсубиши Колт 2001г. от Митсубиши мотърс - 58.50лв. :wink: Горивен филтър за инжекциона па на голф 3 па 1995г , па от "Симеон" , па 120лв. . Горивен филтър за инжекциона на Хонда Сивик 2001г. от Бултрако ( разбирай Хонда България ) 61лв. и пр. Тва само бегла съпоставка за коли в един и същи клас .
Тука пък аз като продавач на авто части не съм съгласен GOLF III 1.8 бензин 1995 г..Ремък Лемфьордер 33 лв.,ролка INA 24 лв.,горивен филтър Mahle 20 лв. и трите артикула са от доказали се производители на резервни части.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

som4o написа:...Не мога да убедя фен на японските коли че,немските са по добри,и обратното...
Пич , не веднъж съм споменавал че съм фен баш на италианките - Ферари , Мазерати и пр. Ама карам японки от известно време след като минах и през италианки , и през немски , и през френски та тъй :wink: Искренно ме кефат образи кат Нитро къде даже и книжка още немат ама ръсат ли ръсат та в тоя аспект :

- Нитроооооооо`бееее , говорим ти за части оригинални от официалният представител на съответните японки за България бре :idea: Нали за туй споменах че на VW му е скъпа потдръжката :idea: Еле па ако улетнеш в Юнитрейд свет ти се извива :lol: А и това караш 30 000 км. се отнася кога караш ТИР по магистрала с това масло а не лека кола :idea:

Георги , Субарото е наистина добра инвестиция ама там вече наистина идва дума за дзверски цени на частите :wink:

ssg , радвам се че има и на тия пари части за Голф както и се радвам че вече от почти две години нямам Голф :wink:

Павел Иванов
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Е тва че си фен на Ферари и Мазерати не го знаех,отскоро съм във форума(то и аз съм им фен на тия ама кога ли ще имам удоволствието да покарам такъв звяр) :P
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”