Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Фидера си е ФИДЕР....
Re: Фидера си е ФИДЕР....
Браво голям си
Поздравления
, добри риби си дръпнал.

-
- учете се от него
Без лопата на никъде, или някой от колегите има постоянно в колата или аз влача тази; даже към нея има още едно приспособление , което е "шест в едно"- топор, трион, чук, секач, наковалня и "ухо" за вадене на пирони ( без това "приспособление" не ходя на Душанци с преспиване, щото белите мечки ще ме излапатbutnik написа:...Мале,Бачо и той има същата лудост като мен да ходи с лопата за риба.за риболова

/вчера на Копринка, пак се окопавахме като пехотинци ...

п.п. Дека, главата за фидера е на MIDDY и според мен е най-добрата глава за фидер в момента на нашия пазар; цената е 10лв, купена е от София. Колчето е на CORMORAN- ЦЕНА 10лв, червения преходник(чупи се в две плоскости) също е корморански- цена 4.0лв. Трите аксцесоара са горе долу колкото половин фидер (биг бул) като цена- но фидера може да се позиционира всякак и на всякъде

Същата лопата имах и аз в жигулката,ама замина с колата като я откраднаха мангалите
Такъв преходник дали има по нашите дюкяни 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
Дека, преходника и колчето съм ги поръчвал в магазина до полицията- бяха по няколко и свършиха много бързо; попитай там 

-
- научил се да хвърля
Браво, голямо чукане е било