Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Cormoran Big Ben 10-pi 6000
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Cormoran Big Ben 10-pi 6000
Малко ли ти се виждат???При положение,че в англия дадени стоки са в пъти по-ниски 120 лв за една макара в България хич не са малко.Я попитай в целия си квартал някой има ли по-скъпи от твоите за да се увериш,че сме малко хората дето ръсим маса пари за тея работиМитев написа:Ми батка ,за тия пари ,кво искашcarpsliven2 написа:Секретчо .. взимай квито ти паднат .. за добрия ездач лош кон няма..![]()
п.п. всичкото в един завод го правят .. несе притеснявай .. всичко е боклук

-
- разбира нещата
Друг е проблемът е че трябва да ги пипнеш тия всичките и сърцето ти ще подскаже коя да вземеш... 

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Купих си една спинингова Cormoran и казвам че несъм доволен след 5 риболива се появи луфт на дръжката
струваше 63 лева евтина общо взето не разбирам много от шарански такъми но доколкото съм
чел из форума по сериозните шаранджии ползват макари от 110 лева на горе,това от мен несъм я
ползвал тази макара но несъм доволен от марката Cormoran.
струваше 63 лева евтина общо взето не разбирам много от шарански такъми но доколкото съм
чел из форума по сериозните шаранджии ползват макари от 110 лева на горе,това от мен несъм я
ползвал тази макара но несъм доволен от марката Cormoran.

малко офф ще се получи моето мнение понеже не съм я ползвал конкретната макара, аз лично съм с тика сцептер, но според мен ако се бръкнеш малко още и с малко пазарене можеш да си вземеш нещо от сорта http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... ar1=&var2= при 200лв цена с 10% отстъпка 3бр ти идват на 180лв/бр. и ти ако спазариш още 5% ти идват някъде на 170лв.

Незнанието не е извинение.
-
- разбира нещата
Не ги видях явно са новиbisqo написа:малко офф ще се получи моето мнение понеже не съм я ползвал конкретната макара, аз лично съм с тика сцептер, но според мен ако се бръкнеш малко още и с малко пазарене можеш да си вземеш нещо от сорта http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... ar1=&var2= при 200лв цена с 10% отстъпка 3бр ти идват на 180лв/бр. и ти ако спазариш още 5% ти идват някъде на 170лв.

моля
радвам се, че съм бил и аз на някой полезен. да се похвалиш като ги вземеш 

Secret Carp написа:Не ги видях явно са новиТе ще са-реших
Благодаря ти брат
Някой ползва ли такива?

-
- разбира нещата
защо?Митев написа:Secret Carp написа:Не ги видях явно са новиТе ще са-реших
Благодаря ти брат
Някой ползва ли такива?
![]()
Вземи си и стотина резервни бигела за тях
Поразрови се из Карпа /нали си рег./ и сам ще си отговориш , има доста писано за тая макараSecret Carp написа:защо?Митев написа:Secret Carp написа:Не ги видях явно са новиТе ще са-реших
Благодаря ти брат
Някой ползва ли такива?
![]()
Вземи си и стотина резервни бигела за тях

-
- разбира нещата
Стига сте го плашили човека....че ако вече си ги е поръчал направо ще му се стъжни!
Вгледай се по-нагоре на написаното ми!Абсурд е без да пипнеш да поръчваш!
Вгледай се по-нагоре на написаното ми!Абсурд е без да пипнеш да поръчваш!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
помисли и за Окума Аксеон.много добри макари.колегата беше с такива и беше супер доволен.слет това ги продаде на Дракон и пича и той е доволен и не си ги дава за нищо на света http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =103&click
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
като каза Окума се сетих за Окума орикс която е в ценовия клас на Тика сцептер

- carpsliven2
- сериозен играч
тва е най-доброто Жоре .. няма риба създадена за да спре валяка:

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
Повече НЯМА категорично се заричам да пускам теми в този раздел!!!Исках конкретно мнение за дадена макара а вие ми изляхте хиляди други марки и т.н...(само SNEGK ми отговори конкретно за макарата за което-респект!)Благодарение на колегата Митев НЯМА да взема Дайвата щото в карпа изчетох сума и дефекти дето давала!!!Отивам в магазина и която ми залепне на ръката-тя ще е!!!По нета няма да е
Благодаря на всички отзовали се
P.S.

P.S.
carpsliven2 написа:Секретчо .. взимай квито ти паднат .. за добрия ездач лош кон няма..![]()
п.п. всичкото в един завод го правят .. несе притеснявай .. всичко е боклук
Последно промяна от Secret Carp на Пон Окт 12, 2009 8:54 pm, променено общо 1 път.
Secret Carp написа:..............Отивам в магазина и която ми залепне на ръката-тя ще е!!!....................