Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Правила за писане
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Правила за писане
bisqo написа:...друг пример мога да дам Англия и САЩ(понеже за там имам наблюдение) хората с какъвто и акцент да говорят не пишат като нас неразбираемо.
Аааааа, ето защо сте се надушили с ХристOFF!

Аз па моа ти кажувам, дека они ингилизите и хамериканците са гола вода - ем не моат да говорят ем не моат да пишат!
Тургам бас дека язе моем да пишем на ингилиски мноо по верно от оним....шъ знайш!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами да беше обърнал внимание, на това че човека може да е македонец или от покраинините,където хората си говорят и пишат на диалект![]()
![]()
Любо ако е македонец ок... и въпреки всичко все едно аз да влезна в английски форум и да зема да си пиша с по едно И отзад на думите защото в Пловдив говорели на диалект с И.....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- разбира нещата
Евала ти Гузилъ ти си най- великGODzillata написа:чисто съвпадениеbisqo написа:...друг пример мога да дам Англия и САЩ(понеже за там имам наблюдение) хората с какъвто и акцент да говорят не пишат като нас неразбираемо.
Тургам бас дека язе моем да пишем на ингилиски мноо по верно от оним....шъ знайш!

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- Румбата
- разбира нещата

Смятам ,че тази тема е излишна !
Годзила , изпрати ми адрес на "Резерват Северозападна България" - имах го и го изгубих някъде !!!

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ходете по риба бре хора и ловете,нали виждате оти рибата си сака диалект
и белки 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- учете се от него
nikola polizovski написа:Одете по риба бре ора и ловете;нали видите, оти рибата си сака диалекто... и белки

- GODzillata
Румка, па то оно си има чичко гугъл уеrumbata написа::Годзила , изпрати ми адрес на "Резерват Северозападна България" - имах го и го изгубих някъде !!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Давам всичко от себе,Марко,оште да не ми липсваха некои ваши слова по тастатурата.....Marco Polo написа:На теб, Никола, ШАПКА ТИ СВАЛЯМ, че пишеш на български по-добре от много други българи в този форум!nikola polizovski написа:Ходете по риба бре хора и ловете...

Macedonia

r u talking 2 me? 'cause this's personal !IDA написа:Ти се научи да ползваш и главни букви, а не с с неграмотните си постове от мързел за натискането на две копчета в повече да парадираш с пълно неуважение към потребителите тук; пък най-добре подкарай и на латиница... че да не те четем поне около месец

Незнанието не е извинение.
- Павел Иванов
Баси ! И ся кво ?!? Се некой не го разбрали а па он не разбрал че разликата м/у маймуницата и Кирилицата е че в БГ се пише на Кирилица най-малкото щот сме в БГ
Друг е варианта че Кирилицата търпи вариации и интерпретации как от списуващите я тъй и от четящите я ама важното е буквитеееееееее ! Не случайно гърци са ги измислили тез букви щото и на тех им е писнало от маймуница особенно когат са ги напъплеле арабеските та са им създали на хамериканците предпоставка да направят кинопродукцията ( тва филма ) "300"
Капиш ?

Капиш ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Явно всички(с малки изключения) се оказахте....... Приятна вечер

Незнанието не е извинение.
- Павел Иванов
Ми аз съм си селянче ! Без бой си признавам ! Ако и да немам село по ред прости причини то явно как ония негрофили от вътре ми идва и тъй та .......bisqo написа:... се оказахте.......

Лека и на тебе

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Диалекта придава колорит и оригиналност. Хубаво е ,че има многообразие в изразяването.
Но мисля,че не трябва да се прекалява.И връзката тук е книжовния български език.
Но мисля,че не трябва да се прекалява.И връзката тук е книжовния български език.
Кефа цена няма!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чета поредната "вълнуваща" но не изненадваща тема и имам чувството , че някой насила тук е регистрирал някого щото да му образува непрекъснат тормоз било то поради неРазбираемото диалектно писане или неВидимите аватари или поради неЗнам си още какви "причини"
Търсете в риобоЛафа ценното като споделен опит, знания, умения и емоция и ако не го откривате поради рязка и неПреодолима раздразнителност към несъществените от към риболов детайли то просто го потърсете другаде, не се измъчвайте повече точно тук!

Търсете в риобоЛафа ценното като споделен опит, знания, умения и емоция и ако не го откривате поради рязка и неПреодолима раздразнителност към несъществените от към риболов детайли то просто го потърсете другаде, не се измъчвайте повече точно тук!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS