Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка- студ, вятър, риболов и купон
-
- сериозен играч
-
- новобранец
Re: Копринка- студ, вятър, риболов и купон
Абе пичове тоя Мискет и неговите производни ви е направил на извънземни ..............ще ме очистите

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво железни сте

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Евала бре юнаци
,в тоя студ се иска голямо сърце и голяма бутилка вино
!!!!!
п.п.Пък и риба сте хванали

п.п.Пък и риба сте хванали

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- ivan_yo
- разбира нещата
И следтози набег на видри те решиха.
Вечерни снимки нямам, ама имам сутрешна: "това" дето е под спалния чувал и все още е живо-Е Иля видро хранителя, съм аз; пихме по една ракия с биричка за безалкохолно и пак подкарахме работата. Оказа че през ноща, видри са опустошили живарниците на Савата и на Андон- по няколко дупки на всеки и тук-там останала по някоя рибка; ужас!!!
Ще дойде ден за нас благословен и ще мъстим
И ще се нарича ВИДРА-ФЕСТ-НАКАЗАТЕЛНА РОТА
Вечерни снимки нямам, ама имам сутрешна: "това" дето е под спалния чувал и все още е живо-Е Иля видро хранителя, съм аз; пихме по една ракия с биричка за безалкохолно и пак подкарахме работата. Оказа че през ноща, видри са опустошили живарниците на Савата и на Андон- по няколко дупки на всеки и тук-там останала по някоя рибка; ужас!!!
Ще дойде ден за нас благословен и ще мъстим
И ще се нарича ВИДРА-ФЕСТ-НАКАЗАТЕЛНА РОТА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- учете се от него
С тези видри, голяма простотия! Доста пъти сме преспивали на Копринка но такова нещо(вкл. и на Феста) не се е случвало. И трите живарника останаха през ноща във водата с по 2-3 кила риба; на моя бях метнал един бяло-син пешкир на горния обръч(дето си бърша ръцете в него). На сутринта, живарниците на колегите бяха изрешетени, а моя- не, обаче пешкира го няма. Викам им на колегите, че видрата се е налапала като за световно и си е тръгнала с пешкира като сватбар
Вечерта обаче, като извадих живарника, пешкира беше на дъното- явно вятъра го е духнал вътре и сигурно белия цвят е бил причината живарника ми да оцелее от набега на тия наглеци(предполагам че видрите са били повече от една). Изводите са три- или въобще не трябва да се ползва живарник(което не ми се връзва), или трябва да се ползват телени живарници, или трябва бурканите и капачките да се носят на място....

Поздрави на цялата група за излета.Както винаги сте на върха за риболова,купона и оцеляването , въпреки зверския студ , бачо пак си е спретнал убаво местенце до огъня.А и с тая течна закуска
нема начин човек да не се събуди за нови риболовни подвизи на прекрасната Копринка.Очаквам с нетърпение да се срещна отново с всички вас на втората част от Фидер-феста !

Ето ма и мен.Малко са по забавих ама на работа бях.Яко сте продължили след като тръгнахме,браво.Как изтртаихте тоя студ незнам,вярно антифриза беше добър
и сигурно сте доливали често
.Днес сутринта бахме пак там с колегата от снимката (Добрин-доко) ама вии несте ни остаили риба.Нито едно клъвване за адет нямаше на плувките,на дънните 2 удара ама нищо немаше.Само 6 костура и една сулчица за 30 мин сутринта и повече не мръдна нищо.немаше ги бабите немаше ги каракудите.Ама голям студ беше пак кордата замръзваше на макрата. 

да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
-
- разбира нещата
[quote="IDA"]С тези видри, голяма простотия! Доста пъти сме преспивали на Копринка но такова нещо(вкл. и на Феста) не се е случвало.
На мен ми се е случвало още един път и то пак на Копринка,но на входа на Морозовския ръкав и живарника тогава остана здрав.(2006)
На мен ми се е случвало още един път и то пак на Копринка,но на входа на Морозовския ръкав и живарника тогава остана здрав.(2006)