Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ли не съм добре!?
Модератор: dantho.mihov
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Аз ли не съм добре!?
Като видях, че колегите от асеновградската група участват активно в темата, реших и аз да се включа !
Разбира се по проблема с правописа се дискутира постоянно и отдавна- пример http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 56#p374672 .
Стигна се до кавги, лични обиди нарушаващи не само добрия тон, но заслужаващи откровен БАН !
Ефект, обаче ИМАШЕ - темите изпъстрени със странни вариации на родния ни език намаляха значително !!!
Разбира се колеги като Don4о_62 също имат право-този форум е за хобито ни, което ни разтоварва от изпълненото с правила ежедневие и наличие на малко хумор / понякога и откровен спам / не винаги е вредно !
Разковничето може би е в чуството на мярка , възпитание и морал
Разбира се по проблема с правописа се дискутира постоянно и отдавна- пример http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 56#p374672 .
Стигна се до кавги, лични обиди нарушаващи не само добрия тон, но заслужаващи откровен БАН !
Ефект, обаче ИМАШЕ - темите изпъстрени със странни вариации на родния ни език намаляха значително !!!
Разбира се колеги като Don4о_62 също имат право-този форум е за хобито ни, което ни разтоварва от изпълненото с правила ежедневие и наличие на малко хумор / понякога и откровен спам / не винаги е вредно !
Разковничето може би е в чуството на мярка , възпитание и морал

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Благодаря на колегите които ме подкрепиха.Наистина ми е трудно да пиша но говоря перфектно .Искам да видя колегите като пишат на друг език дали няма да допускат грешки и както казват че съм неграмотен за тях какво ще кажат
в подобен случай. Тази тема вече стана банална и даите да обсъждаме рибата ,защото се превърнахме в махленски клюкарки.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
SONY написа:...Някои колеги допускат грешки от бързане,други защото толкова си знаят,това значи ,че трябва да им сложим БАН за постоянно ли? ...

Може и още по-драконовски мерки да се приложат.

За приемане във форума - тест по български - който го вземе - влиза.
Модовете да са от правописната полЮция - да коригират всички неправилни постове...и да налагат наказания - триене на тема за пропуснати запетайки, еднодневен бан за кратък член, тридневен за пълен член и постоянен за съвкупност от грешки.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е Доценте,усетил си правилноdocenta написа: Ако колегата, който заяви, че е чужденец казва истината - браво за неговия българскиВярвам, че е отражение на грамотността му в неговия роден език, но там тя е значително по-добра. Ами, това е!
Извинявайте

Всичко може,но не всеки го можe.

Израстваме
,последният пост на колегата си е направо екстра 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- GODzillata
На MITKO70 ли?bkd написа:Израстваме,последният пост на колегата си е направо екстра

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Тука е пълно с магьосници на компютъра и могат да помогнат с програми кирилизатори на Никола или някой да му купи бг клавиатура когато му иде на гости.Още към варианта-Никола да се разходи през уикенда до Петрич. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Клавиатурата не е решение.Решение е на моита да имам БГ,доле десно на монитора,кадето сега имам МК и EN.starcho написа:Тука е пълно с магьосници на компютъра и могат да помогнат с програми кирилизатори на Никола или някой да му купи бг клавиатура когато му иде на гости.Още към варианта-Никола да се разходи през уикенда до Петрич.

Штото ако вземам клавиатура от Петрич,ке имам БГ но ке немам МК

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
Nikola инсталирай си тази програма и си готов.
http://www.datecs.bg/products.php?cat=8&prod_id=1
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Понеже в рибарските форуми чета и пиша за риболов, затова от темата ти научих, че не е давало на Арката.r699 написа:Тази тема вече стана банална и даите да обсъждаме рибата ,защото се превърнахме в махленски клюкарки.
Информацията е полезна и мнението ти струва 100 пъти повече от тази цялата тема.

Е само за риболовците, другите виждат грешки, не виждат запетайки...

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре,сега имам ь,я,ю.....snegk написа:Nikola инсталирай си тази програма и си готов.

Мисьлта ми беше да имам трите доле десно МК,БГ ,EN.
Сега ми липсва МК-то.
Как да го завьрна МК-то?
И каде в момента на клавиятурата се намира това-ъ?
Macedonia

-
Никола, с дясно копче на мишката, върху лентата с инструменти и трябва да ти излезе и language bar 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Успяхsnegk написа:Никола, с дясно копче на мишката, върху лентата с инструменти и трябва да ти излезе и language bar

Macedonia

Езициnikola polizovski написа:Успяхsnegk написа:Никола, с дясно копче на мишката, върху лентата с инструменти и трябва да ти излезе и language barсега имам всичките язици

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пак се израдвах че исползвах я,хахахахаМитев написа:Езициnikola polizovski написа:Успяхsnegk написа:Никола, с дясно копче на мишката, върху лентата с инструменти и трябва да ти излезе и language barсега имам всичките язици
Ти па Митев,егати катаджията

Айде на здраве

Macedonia