Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

AC/DC
Модератор: dantho.mihov
Re: AC/DC
Айде тръгвам след малко
Мераклии за бира 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Чакаме отзиви!
Аз не пресъствах но слушах от терасата (живея на 3.5километра от стадиона в посока гърбът на сцената)
Тъй като съм от Пловдив за ориентир сега проверих на картата ,ако концерта беше в центъра на Пловдив спокойно е щтяло да се чува от всяка точка !!!

Аз не пресъствах но слушах от терасата (живея на 3.5километра от стадиона в посока гърбът на сцената)

Тъй като съм от Пловдив за ориентир сега проверих на картата ,ако концерта беше в центъра на Пловдив спокойно е щтяло да се чува от всяка точка !!!

-
- сериозен играч
Стига лъгаbfk написа:Чакаме отзиви!![]()
![]()
Аз не пресъствах но слушах от терасата (живея на 3.5километра от стадиона в посока гърбът на сцената)![]()
![]()
![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Каквото и да се разкаже все няма да е достатъчноstich написа:Айде разказвайте![]()
![]()

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- peter_ip
- научил се да хвърля
Бих допълнил само - Просто знаят какво правят и какво предлагат.Просто беше ... , просто бяха ... , ами AC/DC !!!
Няма такъв концерт в БГ до сега.След него определено всичко е различно

Сега чакаме Sonisphere Bulgaria 2010

For Those About to Rock – We Salute You
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
С риск да разлая кучетата, бях фен на групата през 70-80-90. Сега не бих си паднал по близо 60-годишни дядовци, подскащи по сцената. Гледал съм страшно много известни имена (Пърпъл, ДИО, Стинг, Мадона, Ерик Клептън, Кис, Никълбек, Питър Гебриъл, Елтън Джон, Бон Джоуви, Марая Кери, Металика, Бритни Спиърс, Ил Диво, Флийтуд Мак, Ози Озбърн ... кого ли пропускам)? Ми имам наблюдения и мога да кажа, че безумно усилената музика не прави купона.
Това е лично мнение и моля не ме съдете.
Това е лично мнение и моля не ме съдете.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тук се крие разковничето колега.KVS написа:...бях фен на групата през 70-80-90...
...мога да кажа, че безумно усилената музика не прави купона.
Не съм бил на концерта и не знам как е било,но напоследък и аз нещо не понасям много силна музика.

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не мога да кажа кой каква музика да слуша,но безбожно усилена музика нямаше-бях почти най-отпред/отбелязвам ,че МРАЗЯ шум и прекалено селна музикаб/ и беше умурен мек саунд/над 60 000 спомогнаха за това/ - личат си милиончетата 

-
- учете се от него
ХУБАВАТА музика прави - не купона, а невероятното усещане за нещо ВЕЛИКО.KVS написа: ......че безумно усилената музика не прави купона.
Купон имаше и ако си бил на стадиона, сигурно си бил единствения който не е купонясвал.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.