Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

за пясъка
Модератор: Paublo_Eskobar
- borislav58
- сериозен играч
Re: за пясъка
Ясно
Догодина ще ловим на някому дядовия на пясъка.Месарите са си месари.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Никой не те спрял,ама ще си тъгнеш ли с един шаран и 2кг.каракуда
-
- сериозен играч
Боре,колегата снимал костурите да не би да е бракониер?Това имам внапредвид,аз не подкрепям сульо и пульо на които целта им е да хванат един чувал каракуда и маломерен шаран,компренде!!!borislav58 написа:Ясно![]()
![]()
Догодина ще ловим на някому дядовия на пясъка.Месарите са си месари.
- borislav58
- сериозен играч
Личка, помниш ли как си ловехме готино на Беловица на ръкава.Карам се с хората, до бои стигахме да не се попелява зарибителя ,затова имах предвид .Трябва някак да се пресече тази работа.ИАРА имаше един много добър служител:бай Минчо Петров та тои бе наплашил цяло околие мрежари.Е да са като него всички от Пловдивската ИАРА цена няма да имат.Лятото му се обаждах и две групи от ИАРА им разказаха фамилията на всички които бяха в крачка.Нямат некои хора мяра и насита затуи стават тия работи по язовира.
-
- сериозен играч
Ники,последното нещо на света,което искам,е да обидя някой.Ако си се почувствал обиден извинявай,не това съм искал.Искам да кажа,че на Пясъчник,не всички ловящи на зимна блесна са браконери.Ако има хора които ловят риба чрез рязко дърпане(търмъчене)то те не са от моето обкръжение.Просто не искам хората да ми се нахвърлят и знаят-незнаят да говорят неща от сорта:дядо каза на баба,че леля чула от жената на Ибрахим лъжеца.Сори за спама по темата на колегата боинето.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички.n1kk1 написа:А да и +това няма за какво да се извинявам.Форумите са за това през свободното време да се забавляваме и да споделяме опит и емоции ...и HAZART името ми е Николай(Ники)(n1kk1)-не е толкова сложно..
ПС:Съжалявам за спама .., ако се брои за такъв .
-
- научил се да хвърля
това около пловдив ли се намира 

На следващата снимка /предоставена ми за лека обработка от Ластика/ ясно се вижда къде кастмастера е ударил шаранчето.
Риболова на мирни риби по този начин може и да е "законен" , но не е морален, а пък камо ли спортсменски.За съжаление тук нещата опират до ценностна система.Тази година мрежари на Пясъка не съм виждал, но се нагледах на "редовни" риболовци, масово прибиращи маломерки в огромни количества. Това не е чак толково чудно след като и във форума се срещат снимки на маломерна риба и прекомерен улов. Думата с която се характеризират тези явления е ЛАКОМИЯ.

Риболова на мирни риби по този начин може и да е "законен" , но не е морален, а пък камо ли спортсменски.За съжаление тук нещата опират до ценностна система.Тази година мрежари на Пясъка не съм виждал, но се нагледах на "редовни" риболовци, масово прибиращи маломерки в огромни количества. Това не е чак толково чудно след като и във форума се срещат снимки на маломерна риба и прекомерен улов. Думата с която се характеризират тези явления е ЛАКОМИЯ.

Последно промяна от diletant на Сря Дек 30, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
Малък спомен;ОКТОМВРИ 1997г,на стената с мача,влакно №0.18,кука №6,две зърна царвица,дълбочина 4м.РЕЗУЛТАТ-два шарана ,единия 6кг. другия 3.500кг и три късания.ПЯСЪКА Е ВЕЛИК САМО МУ ДАЙТЕ ШАНС.
-
- научил се да хвърля
Датата е под снимкатаringo_6 написа:merj66 ,тези риби кога си ги хащал

Тоя от снимката за десет минути изкара четири маломерни шаранчета и две каракуди.Това е докато го гледахме от брега.Не ми се мисли какво е направил за цял ден.Какво ли се прави тая риба после...........
Пичове ,докато ИАРА не стреля на месо и не комфискува всичкото хванато бракониерско имущество /включително и превозното средство/...........нищо няма да стане
Пък и българина какъвто е мушморок , само няколко показни акции му трябват .То се виде ,че само трябва СТРОЙ СЕ - ПРЕБРОЙ СЕ 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- новобранец
Кучетата си лаят,кервана си върви...

Днес сечта беше поголовна,не ми се мисли утре какво ще е.

Днес сечта беше поголовна,не ми се мисли утре какво ще е.
- Don4o_62
- учете се от него
Тя стана една реклама,и да иска човек не може да я направи.С тия шарани и каракуди дето излизали.Представям си кво ще става тия дни.И в мен заговори алчноста и лакомията и още утре по тъмно съм там,с две въдици с по два катмастера оборудвани с остри и големи тройки,та шараните и каракудите да не могат да ги изплюят като ги лапат нежно 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- borislav58
- сериозен играч
Don4o_62 написа:Тя стана една реклама,и да иска човек не може да я направи.С тия шарани и каракуди дето излизали.Представям си кво ще става тия дни.И в мен заговори алчноста и лакомията и още утре по тъмно съм там,с две въдици с по два катмастера оборудвани с остри и големи тройки,та шараните и каракудите да не могат да ги изплюят като ги лапат нежно