НС-7 2010 год.

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: НС-7 2010 год.

Мнение от Митев »

То и морето е вариант и то добър с добри условия и асфалтов път + кръчми на 5 метра :wink:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

drat написа:Верно,че "гьола" трудно може да се сравнява с язовира.
Освен, че "гьола" е пълен с риба и предлага условия за разнообразен риболов домакина подсигурява и доста екстри за доброто протичане на срещата. Ще ме извиняваш адаш, ама с това твое исказване направо ми вдигна кръвното.
И друго нещо стига сте правили предложения за място което не е що годе по средата на държавата.drat ти преби коча с кльонка :D с тази среда на БЪЛГАРИЯ
Форума е национален да не кажа и интернационален, а не регионален.Мен лично разстоянието не ме бърка, но има клеги които делят от залъка си за да могат да се срещнат с приятели.
За предната среща имаше хиляда и триста мнения и препоръки за място, а накрая се събрахме трийсе човека.
чЕТИ ДО КРАЙ! Мисля че в последното изречение съм го написал ЯСНО.И на Езерово бих дошъл, ама ти гьола на Езерово с Домлян ли ще го сравняваш бе колега? Не искам да обиждам никого най малко Любо.Пък и какво искате от Любо? Освен да вземе да ви осинови! Ака не ми мине нещо път то кадето и да е ще се видим.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

И пръча с лопата да съм пребил на последната среща бяхме трийсе човека благодарение на това, че на доста хора им дойде малко далече. :wink:
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

stupi написа:Според мен Езерово е добре щото е голям ,на малък язовир 200 човека кат хвърлим 600 въдици представяте ли си ква паяжина ще стане ? Вместо да си правим моабета ще спорим кои чии въдици е замотал. :D

Изображение За кви 200 човека говорите бе,100% съм сигурен,че повече от 50-60 няма да идат,и големи кахъри ви гонят къде ще си фърлите въдиците и колко риба ще искарате,имам чувството,че отивате за пръв и последен път за риба и то е най-важното.Точно лакомията за риба осиротя срещите,приятелството и новите запознанства ги оставихте на заден план,ма глас народен глас божи,аз ракийта съм си я натъкмил :drinkers:

п.п.и стигате с това-толкова пияни,толкова щяли да се излагат,правила и тембодобни глупости!Който иска среща като домашна обстановка да си стои пред компа и да гледа снимките от срещите и да си налива поредната чаша лимонада!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Като за пролетна среща Езерово бие другите места по точки.Отделен е въпроса дали на Любо няма да му "писне" от нас и не ни издави някоя вечер.То на миналото Езерово,аз и Сапуна сами се фърлихме у водата ама нейсе.
Та ако имам финанси(а и не само финанси-тоя път треа да съм с поне камион:ще нося едно голямо извинявай на Митев,и не само голямо а цели 14 извиняваници.Придружени с бут,луканки и др. подобни салати.Само дето се чудя каска да взимам ли?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Nedeltcho Delev написа:
stupi написа:Според мен Езерово е добре щото е голям ,на малък язовир 200 човека кат хвърлим 600 въдици представяте ли си ква паяжина ще стане ? Вместо да си правим моабета ще спорим кои чии въдици е замотал. :D

Изображение...и големи кахъри ви гонят къде ще си фърлите въдиците и колко риба ще искарате,имам чувството,че отивате за пръв и последен път за риба и то е най-важното.Точно лакомията за риба осиротя срещите,приятелството и новите запознанства ги оставихте на заден план,ма глас народен глас божи,аз ракийта съм си я натъкмил :drinkers:

п.п.и стигате с това-толкова пияни,толкова щяли да се излагат,правила и тембодобни глупости!Който иска среща като домашна обстановка да си стои пред компа и да гледа снимките от срещите и да си налива поредната чаша лимонада!
Бат Неделчо, че не отиваме за 1-ви път за риба, не отиваме. Че няма да е последен, няма да е, ама все пак някои ни вълнува и риболова, а ракията далеч не ни е приоритет, и не мисля че тя е ключа към създаването на едно приятелство или повече такива. :wink:

ПС: Още 1 глас за яз. Домлян (дано да е разрешен през забраната)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Светльо-toxin34 написа:Като за пролетна среща Езерово бие другите места по точки.Отделен е въпроса дали на Любо няма да му "писне" от нас и не ни издави някоя вечер.То на миналото Езерово,аз и Сапуна сами се фърлихме у водата ама нейсе.
Та ако имам финанси(а и не само финанси-тоя път треа да съм с поне камион:ще нося едно голямо извинявай на Митев,и не само голямо а цели 14 извиняваници.Придружени с бут,луканки и др. подобни салати.Само дето се чудя каска да взимам ли?
...........без пъстърма да не си се веснал :wink: :D
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Дайте да се съберем,без да обсъждаме ,кой за какво и с какви цели ще идва,да не стане като миналия път,че има още доста време до тогава.Едни ще ловят риба,други ще наблегнат повече на шкембе чорбата и виното.Всеки,както му е сладко.Просто си дигате задните части и идвате! :wink:
TICA FAN
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

И аз съм на това мнение - колкото повече условия се поставят и обсъждат , толкова по-малко хора ще дойдат .
Нека да се обсъжда само място и дата !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

drat написа:И пръча с лопата да съм пребил на последната среща бяхме трийсе човека благодарение на това, че на доста хора им дойде малко далече. :wink:
Ти на мене учредителя на тея срещи лиси зел да ми обясняваш а? Я УСПОКОЙ ТОПКАТА И КАТО СЕ ВИДИМ НА СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА ДА ПОЧЕРПИШ и .................. :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Моля момчета по-кротко , има много време до май :wink: всички сме приятели и може с по-мек тон :drinkers:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Митев написа:Моля момчета по-кротко , има много време до май :wink: всички сме приятели и може с по-мек тон :drinkers:
Митев какво ми е на тона ? Нямам ли право да искам да почерпи кат се видим ?
К ажи де кажи, нали и ти си манекен на винпром здрава храна? :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ivan_yo написа:
Митев написа:Моля момчета по-кротко , има много време до май :wink: всички сме приятели и може с по-мек тон :drinkers:
Митев какво ми е на тона ? Нямам ли право да искам да почерпи кат се видим ?
К ажи де кажи, нали и ти си манекен на винпром здрава храна? :drinkers:
Ванка поста ми не е конкретно към теб , а въобще за развитието на темата :wink: :drinkers:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ма мноо сте интересни! :evil: Тъй на гости ходи ли се, без да сте поканени?
Докът не излезе бат Любо и да рече "Заповядайте", не бива изобщо да се обсъжда Езерово. :!: :idea:
То, кат го попитаме, верно ще каже " Ми елате". Ама да се натресем 50-60 или, защо не, 100 човека...
Не знам!? Замислете се малко.
Пък човек като си стегне багажа, колко му е да смени посоката. :wink:
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Не нам къде ще бъде..Не знам по кое време..Ама тоя път съм с вас.Среща по никое време..Мястото на срещатата....може да се промени. :D
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”