правата при проверка на кат хаха

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: правата при проверка на кат хаха

Мнение от Тедо »

AL KAPONE написа:За да не отварям нова тема :D си отваряйте очите вече и по двете магистрали... :D
...
оня ден на Тракия като минавах покрай Мотела на Ихтиман, нещо присветна и понеже се канеше да вали, реших, че е гръмотевица в далечината...
Интересно, ако е снимачка, защо се е включила - там си е магистрала - огр. 130кмч, а аз карах горе-долу с толкова... По принцип са настроени за превишение над 30-35кмч...
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

инспектора написа: И това за скорост на приятел, са пълни глупасти. Или го трият или пишат кой е.
Глупост, но глупавите служители на КАТ го правят. Мен ми се е случвало 2 пъти, единия подвиха опашки и почнаха да мънкат, като насрани, а втория безочливата им наглост стигна до там, че още докато се разправях с единия селендур, другия спря втори човек и искаше да му я пише на него.

Аз съм си решил, познавам закона по-добре от тях и няма да им дам един лев на ръка. Ако съм в нарушение-акт, да си заслужат парите :butthead:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

chirusa_bg написа:
Глупост, но глупавите служители на КАТ го правят. ...
А, така! :smt023 Кажи му го на инспектора....не че не го знае де...ама сигурно е автоконтролен-инспектор :mrgreen: и "гарван гарвану око не вади". :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Не е баш така.
Последно промяна от инспектора на Чет Мар 11, 2010 6:13 pm, променено общо 1 път.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

GODzillata написа:
chirusa_bg написа:
Глупост, но глупавите служители на КАТ го правят. ...
А, така! :smt023 Кажи му го на инспектора....не че не го знае де...ама сигурно е автоконтролен-инспектор :mrgreen: и "гарван гарвану око не вади". :wink:
Ей де да бях/ха-ха-ха/, по друго съм инспектор, но това е друг въпрос. Но да ви кажа, сега се назначават в полицията момченца които дори не са били в казармата. Завършват курс и право на улицата сред хората. Мислят, че като са облекли униформата светът се върти около тях, да ама не. Преди обучение, служба и след няколко години, ако е късметлия в КАТ. Сега нямат никакви морални ценостти, вуйчо владика и това е .
Но нещата ще се оправят обещавам Ви. Трябва малко време, та да се изчистят още милиционерските и мутренски порядки в МВР.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нямат изчистване,инспекторе драги,вече 22 години работя с тях и ги наблюдавам отблизо - или се профилират по мутренски /за справка Бат ви Бойко Бивш главносекретарски Пожарникарски /,или по милиционерски / за справка Цветанчо Цветанов му /.Тук-там има по някой свестен и нормален,когото принуждават след десетина години да напусне или го уволняват - тая система не търпи хора със съвременно независимо и демократично мислене,които да не са връзкари и кариеристи.Изчистване сигурно ще има,когато кандардисат 100 000 извънземни ,неподкупни,непочиващи и неспящи да им станат "Вътрешна сигурност"или когато във всяка от кухите им глави монтират проследяващо записващо устройство ,което да ги пасе 24 часа в денонощието през цялата им служба.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не ги обичам, но ако се създаде система за контрол ще си работят, ще си взимат заплатите и ще са в услуга на обществото.
Кой от нас иска пияни до безсъзнание да се мотаят по пътищата или кретени състезетели да си избиват комплексите там, където пресичат семействата ни.
Сега със стационарните камери нещата вървят към добре!!! Много по-трудно/скъпо е да се измъкне виновника, а глобите вече са добри :ANAL:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Споделям становището ти напълно-дано им намерят пари управляващите за още много камери,защото за сега камерите са твърде малко -например,в нашата област няма нито една все още.А трябват навсякъде -през 10-20 км както на третокласните пътища,така и в градовете и по магистралите.Който не вярва в ефекта,му препоръчвам да прочете малко за тези неща за Франция.Там,при ужасяващо висок брой ПТП със смъртни случаи поради превишена или несъобразена скорост,поради неправилни изпреварвания,престроявания и др.маневри в рамките на година,в периода 2005- 2008 г.натъпкаха пътищата им с камери и започнаха да санкционират жестоко с глоби от по няколко хиляди до десетки хиляди евро.В резултат на това сега имат десет пъти по-малко такива ПТП с жертви за година.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Ами дайте идея кво да се прави ,че нашта полиция да бъде переспективна, перфектна, служеща и др.
а да да уволним дъртите улежали се буклуци. На младите момчета много и им се поработва- ше знаеш. това е истината. Докато не се уринат старите номенклатурни кадри в системата мир няма да има - всичко е шуробаджонащовщина.
Това е братлета.
А наистина съм полицай- и то от най добрите. Нородо ми е свидетел.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:...тая система не търпи хора със съвременно независимо и демократично мислене,които да не са връзкари и кариеристи....
Абсолютно! :smt023
Кадровата им политика е смайваща! :shock: :shock: :shock: :lol:
"Конкурсите" са за техните хора - които или са си платили, или са на-някой-някого, или по партийни заслуги.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”