Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Сопот
Модератор: sapuna
Re: Язовир Сопот
Няма проблеми ще пиша , обаче ще се върна в събота за съжаление и тогава ще драсна някой ред.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
- akoto13
- ще става разбирач
На слука.Дано се ловат раираните разбойници.Те са целта ми 

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- StoychevV
- разбира нещата
Колеги по стената излизали някаква риба
- akoto13
- ще става разбирач
Само костур и то дребен.Миналата неделя ми дръпнаха една на 100 метра на вътре от канала и към 2 часа ми удари зверски.След 10 минути го докарах до брега.Беше шаран около 5 кила,но ми скъса.Дано оживее.Един чичка си захрани,но извади само една доста добра платика.Ако ходиш около канала хвърли една за шаран в дясно от помпата.Забелязял съм че пасажа минава от там.Иначе костура кълве на слънчаци яко,ама много дребен.Доста изловиха пролетта.За сулките е рано още,но скоро ще ги потърся.Еми на слука и ще чакам новини от любимия ми гьол.Далече ми е но си заслужава.
Последния път проверяващите ми направиха много лошо впечатлиние , а имах респект.Сега мнението ми е че са големи лайнари и си придават не заслужена важност.
Последния път проверяващите ми направиха много лошо впечатлиние , а имах респект.Сега мнението ми е че са големи лайнари и си придават не заслужена важност.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- veselin spasow
- научил се да хвърля
вчера на стената над двайсетина колеги и две -три лодки до кулата и нито една риба дори и на рачилото за стръв не излиза дребосък ,няма лед -но пък парашути по брега дал господ 

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
Вярно ли е че пак е взет под аренда???????????
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не.Няма такова нещо.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
В понеделник, 14 март минах покрай язовира.
Ниско ниво, хубаво време, но нямаше нито един колега. Нямаше също и признаци на риба.
Само няколко патици плуваха на голяма дистанция от брега.
Ниско ниво, хубаво време, но нямаше нито един колега. Нямаше също и признаци на риба.
Само няколко патици плуваха на голяма дистанция от брега.
язовирчето е супер , ние всяка година по време на забраната ходим там
дава доста уклей , бяла , каракуда и платика

Че този язовир не е ли забранен по време на забраната ?Dimy написа:язовирчето е супер , ние всяка година по време на забраната ходим там![]()

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Забранена е само част от него. Плиткажа където се пълни. Иначе голяма част от него е разрешен.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Нивото на водата е такова от преди декември. Минавам всяка седмица от там по работа и го наблюдавам.
Успех рибари и риболовци?!
Благодаря, колега !Andrey_76 написа:Забранена е само част от него. Плиткажа където се пълни. Иначе голяма част от него е разрешен.

Някой има ли информация вмомента дали кьлве нещо, интересуваме повече мирната риба относно уклей,бабушка,каракуда ??? 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кълве уклей доста.