Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за Копринка
Пич ти от Финландия чак тука ли доиде за този хищник
.Понеже бая се навъди ще ти дам малко инфо-значи 2 сутрини ходене по 5,6,7-около500-700 гр.И ЕДНА 3 кг.Но все още е слабо,не гони при толкоз вода.На блесна ги търси,но щукарска. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
понеже скоро се пребирам и се интересувам къде има щука,а тук и в някой локва да хвърля ще излезне щука 

.........
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:20 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля

Току-що се връщам от Копринка - щука има в изобилие. За уикенда беше добре - нахванахме към петнайсетина, до нас компанията се похвалиха с към 50 бройки, все добри екземпляри по над 30-35 см. Обаче си мисля, че догодина няма да има май никаква риба. Явно са я изтървали от някъде, ще изяде всичко живо.
Иначе е гладна, кълве на всичко - блесна, изкуствена рибка, на мен ми кълвеше и на мъртва и на жива рибка, а една даже изкарах на торен.
Иначе е гладна, кълве на всичко - блесна, изкуствена рибка, на мен ми кълвеше и на мъртва и на жива рибка, а една даже изкарах на торен.
-
- научил се да хвърля
В неделя на Копринка голям панаир,кои шаран търси кои бяла кои щука и т.н.Като гледам никои нищо не споделя?Може би защото не видях някои да хване
.Обиколих язовира от скалите,дунавския,та чак до устието-едно и също всеки чака своята риба.Единствените риби които видях да вадят колегите бяха щуките,незнам ,ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ е този хищник,навсякъде е и впечатленията на хората са че ще унищожи много от популацията на мирните риби,затова може би и всеки прибира всяка която се хване.Впечатление прави че популацията им е голяма дори на големи язовири като Жребчево.Та да споделя моя скромен улов-за цял ден 5добри костура на скалите и 2 мерни щуки на тунджа над устието.На дунавския също имаше щука но може би от многото мятания на колегите щуката се беше дистанцирала доста навътре,успях да закача 1 на 3 м от мен,но се откопчи.Язовира спада доста и се откриват водорасляците.А на устието измежду колегите риболовци съзрях дори парашутисти,които хващаха еи т'ва
.Аиде наслука,т'ва е от мен.Дано доидат по добри дни. 

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
Какво става с язовира, спадна ли вече и започна ли да дава доволно риба? Каракудата появи ли се?
Какво става с язовира, спадна ли вече и започна ли да дава доволно риба? Каракудата появи ли се?
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
Явно язовира е пресъхнал напълно и вече е гола поляна
, щом 2 месеца никой нищо не пише?! 

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях там /03.11./ основно за костур и се получи добре.Относно нивото на водата немога да кажа нищо защото рядко ходя и незнам какво ниво подържат.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, обърна ли внимание дали се дават бабушки?
-
- вече хвърля и на тежко
Не колега ,бяхме с лодка и несме доближавали много до брега.Имаше доста хора ,но какво ловеха неможех да разбера.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти.