Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица за тролинг
Модератор: sapuna
- горан
- ще става разбирач
Re: Въдица за тролинг
Туин пауър размер 4000 и Техниум същия размер. Иска ми се да са Стела и Файърблъд, ама за сега нямам излишни хилядаркиПавел Иванов написа:Какво ще рече "скъп модел" на Шимано ?

Инак относно Дайвата за която писах по-горе, модела и е "Прокастър" хубава макара, много добре реди и леко и приятно върти, но наистина аванса и е под всякаква критика, за мое голямо съжаление.
- горан
- ще става разбирач
Ами едната е "Окума" доста старичка и евтинка /но с най големите рибоциTroli Rapala написа:Горане,обясни кви са твойте "здрави" пръчки!Дай акцията и метража!

- горан
- ще става разбирач
Не излиза снимката при мен, не знам защо.Павел Иванов написа:Това комплектче дали ще го бъде за тролинг![]()
Съжалявам, че отговарям с отделни мнения, но не знам как се цитират няколко поста наведнъж

-
- вече хвърля и на тежко
Аз влача с такава Шимано Спийд Мастър 50-100гр на 2.70 / стария модел, не миналогодишния / - без забележки. С нея съм вадил риби до 16 кг. и си е кеф отвсякъде. ЕДинствено с малки - до 5 см. плиткогасещи воблери има малък проблем с чувствителността и отчитане играта на воблера, но и много рядко влача такива.горан написа:Ами едната е "Окума" доста старичка и евтинка /но с най големите рибоциTroli Rapala написа:Горане,обясни кви са твойте "здрави" пръчки!Дай акцията и метража!/ с акция 20-40гр., която според мен е занижена, а другата е Лазер Рейнбол спин с акция 30-80 гр. и двете са на 2.70метра. Следващата, която мисля да взема за тролинг е Шимано Спийд Мастър 50-100гр. ако някой лови с такава, да изкаже мнение.
- горан
- ще става разбирач
Благодаря за отговора, явно ще взимам такава, едва ли новия модел ще е по лош.Само би ли споделил с каква макара си я обурудвал. А и Наско беше обещал да ми оставяш един воблер при Калин, май ме забравиnasko1971 написа:Аз влача с такава Шимано Спийд Мастър 50-100гр на 2.70 / стария модел, не миналогодишния / - без забележки. С нея съм вадил риби до 16 кг. и си е кеф отвсякъде. ЕДинствено с малки - до 5 см. плиткогасещи воблери има малък проблем с чувствителността и отчитане играта на воблера, но и много рядко влача такива.горан написа:Ами едната е "Окума" доста старичка и евтинка /но с най големите рибоциTroli Rapala написа:Горане,обясни кви са твойте "здрави" пръчки!Дай акцията и метража!/ с акция 20-40гр., която според мен е занижена, а другата е Лазер Рейнбол спин с акция 30-80 гр. и двете са на 2.70метра. Следващата, която мисля да взема за тролинг е Шимано Спийд Мастър 50-100гр. ако някой лови с такава, да изкаже мнение.

-
- вече хвърля и на тежко
В момента съм си с едно Shimano Seido 4000 / нямам забележки / , обмислям и закупуването на Twin Power.
Воблера ще го оставя утре ! / Мислех, че си се отказал /
Воблера ще го оставя утре ! / Мислех, че си се отказал /
-
- научил се да хвърля
Днеска направих първите водни проби на новото Чери и ми направи изключително добро впечатление.
Когато я получих и я тръснах за първи път в къщи ми се стори доста тежка и твърда сопа и имах сериозни опасения относно чувствителноста към играта на воблрерите но тези ми съмнения се оказаха напълно неоснователни
Тестовете започнах с най големите воблери които имам (11 см магнум) и постепенно намалявах размера за да установя долният праг на чувствителност и така стигнах до най малкият воблер в кутията ми-салмо хорнет-4 см.-играта му се усещаше ясно и отчетливо.
В заключение мога да кажа че съм изключително доволен от пръчката и се надявам този сезон да ми донесе приятни емоции с достойни противници

Когато я получих и я тръснах за първи път в къщи ми се стори доста тежка и твърда сопа и имах сериозни опасения относно чувствителноста към играта на воблрерите но тези ми съмнения се оказаха напълно неоснователни

В заключение мога да кажа че съм изключително доволен от пръчката и се надявам този сезон да ми донесе приятни емоции с достойни противници

Два пъти МЕРИ един път РЕЖИ
колега така се прави (да нямаш загуби ти пожелавам на трофеини ) Аз преди години си купих 2 от едно изложение в София и ми служат вярно от тогава .Корка им замина и са очукани от всякъде НО БЕЗ ТЯХ НЕ ВЛИЗАМ