Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
dilmun
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от dilmun »

Около стената наистина е забранено, но край нея има черен път - отдясно стената , отляво селото. След 4-5 км има доста добри места, но местните ги окупирват, особенно на откриването. До Аспарухово също им отбивка, най добре е да ви опътят местните. Кара се доста посока североизток и то по доста лош път, където също има добри места. Иначе край Чудните скали има места, но понеже е край шосето, там винаги е пълно с колеги. В края на първия мост след Аспарухово има доста места, но за съжаление хижарят на къщата за гости е затворил пътя с бариера и пуска само след заплащане - по 5 лв. на човек , ако сте с кола. Иначе и там има места , но трябва да се върви доста пеша от шосето, ако не ви се плаща. Не знам защо никой от органите не обърне внимание на хижаря, защото по закон всички пътища са общинска собственост и са свободни за всички.
kolombo79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kolombo79 »

Клега dilmun,от кога се плаща за да ти вдигне бариерата? Аз съм ходил посред нощ в 01.30 и ми е отварял без проблем
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

Миналата година бях и на чудните скали и от двете страни.Абсолютно капо и двата дена.На 3-я ден местните от селото Аспарухово ми казаха след мостовете,там 10-на таранки и 3-4 червеноперки общо взето слабо.Тази година се чудя къде да ходя. :( :?:
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Вчера минах покраи язовира все още е пълен до горе.Успех на всички които смятат да откриват там.
kolombo79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kolombo79 »

galin don4ev написа:Вчера минах покраи язовира все още е пълен до горе.Успех на всички които смятат да откриват там.
:smt023 Мерси за инфото колега.
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

Мерси за инфото. :drinkers:
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Няма за какво,нали за това сме се събрали тук да сме си полезни.наслука :drinkers:
kolombo79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kolombo79 »

Днес имам инфо,че на Цонево има доста палатки и рибари. :(
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Започна се...На много челяд им сърбят ръцете :) За Цонево мисля малко да поизчакам.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Вчера бяхме там. За цял ден успяхме да излъжем една платика (около 30 см) и 6 баби по педя, дребните рибета и мноооооооогото слънчевки не ги броя. Това е улова на трима човека. Като цяло даваше слабо. Повечето колеги бяха по-зле и от нас. Само един бич на десетина метра от нас се представи добре. Изкара доста каракуди и бабушки.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
dilmun
новобранец
новобранец

Мнение от dilmun »

И аз вчера бях след първия мост в дясно. Много слънце и стръмен бряг. От всичките примамки, резултат десетина червеноперки, само на царевица и няколко костурчета на бял червей. На дъно сменях на какво ли не - пълно капо. Най-интересното бе, че хвърлих на дрозд от торен червей и след 2часа като извадих, червея не беше бутнат изобщо. Явно нивото е още много голямо. Но все пак като за начало не беше зле.
kolombo79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kolombo79 »

От петък вечерта бяхме на язовира до неделя следобед и само няколко дребни сулки който бяха върнати обратно.Е все пак времето беше супер и си прекарахме много добре :drinkers:
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

На 13 юни към 18:00 часа пристигнахме на Цоневския язовир.Хвърлихме въдиците,приготвихме скарата наляхме ракията и зачакахме....и чакахме...чакахме.Първото калване беше на дънна.Каракуда 500-600грама на сладка царевица.Това беше до 9 часа на другия ден когато се хвана един костур 150-200грама на торен, и после едно голямо нищо до 12 часа след което събрахме багажа и си заминахме.Бяхме до приливниците имаше 12 колеги които ловяха но и при тях беше мъка.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Събота 12.06.2010 на Цонево, залива дето му викат "Малкото язовирче". Над 20 коли, над 50 човека. Никой нищо не извади до обяд.
Аз от 6 до 12 часа имах един костур и двайсетина слънчевки. Един приятел, който беше с мен имаше три костура. Аз на обяд си тръгнах, а той остана с преспиване. До другия ден на обяд хванал общо три платики и 5-6 бабушки.
Много вода - малко риба е положението. Няма ги пасажите още.
Язовира го точат, но доста слабо. Като падне още два-три метра ще се активизира рибата.
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

водораслите миналата година стигаха 5-10 м навътре, сега как е ?
кьоркефали
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”