Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.
Модератор: dantho.mihov
Re: Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.
Старчо , Ватусе кво стаа тука ве ....артистите се увеличават
....Гризмине продължаваш да ме учудваш....

-
- ще става разбирач
Днес отново ме избиха "Карастанчовите" и по случая че идва светла дата набързо спретнах тези двете ,докато съпругата е на работа,една за мен и една за нея,не че нямам още поне 3,и то не китайски или други ментета някъде из гардероба,ама на'- шило в торба не седи.
.Не са хептен профешионъл ама нали ще е тъмница на стадиона,може да минат и за "Х'оргинални".Ръчна изработка,
върнах се в ученическите си години ама ми беше много готино докато мацам.Дето викат по селския ми край -''Детиня работа!''. 

Една за нея.

една за мен.
Още не са изгладени,и затова че са опънати на подложка изглеждат така.For Those About To Rock( We Salute You)

Една за нея.

една за мен.
Още не са изгладени,и затова че са опънати на подложка изглеждат така.For Those About To Rock( We Salute You)

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- ще става разбирач
Е,от доста време никой не е подклаждал огъня,та да си дойдем на думата-ето малко неща направени от камъни,намерени в морето или на брега.

На последната се опитах да направя "ефект от дефекта".
Поздрави на гилдията,като не вадя риби с тия дечурлига в къщи поне да ви покажа нещо различно.
"Като няма риба и моркова е гъба!"

На последната се опитах да направя "ефект от дефекта".
Поздрави на гилдията,като не вадя риби с тия дечурлига в къщи поне да ви покажа нещо различно.

"Като няма риба и моркова е гъба!"
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,