Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.

Мнение от Булти »

Старчо , Ватусе кво стаа тука ве ....артистите се увеличават :shock: ....Гризмине продължаваш да ме учудваш....
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Днес отново ме избиха "Карастанчовите" и по случая че идва светла дата набързо спретнах тези двете ,докато съпругата е на работа,една за мен и една за нея,не че нямам още поне 3,и то не китайски или други ментета някъде из гардероба,ама на'- шило в торба не седи. :D .Не са хептен профешионъл ама нали ще е тъмница на стадиона,може да минат и за "Х'оргинални".Ръчна изработка, :D върнах се в ученическите си години ама ми беше много готино докато мацам.Дето викат по селския ми край -''Детиня работа!''. :D
Изображение
Една за нея.
Изображение
една за мен.
Още не са изгладени,и затова че са опънати на подложка изглеждат така.For Those About To Rock( We Salute You) :rock:
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Е,от доста време никой не е подклаждал огъня,та да си дойдем на думата-ето малко неща направени от камъни,намерени в морето или на брега.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На последната се опитах да направя "ефект от дефекта".
Поздрави на гилдията,като не вадя риби с тия дечурлига в къщи поне да ви покажа нещо различно. :D
"Като няма риба и моркова е гъба!"
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”