Случка с лекарско участие

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Случка с лекарско участие

Мнение от gunman »

И тъй, уважаеми колеги, случката която разказах тук от преди около година, не остана без последствия, затова бих искал да я доразкажа. Този път реших да кажа с истинските им имена лекарите които ме "лекуваха".
Значи действието се развива в Старозагорската МБАЛ "Стоян Киркович" (иначе бившата Окръжна болница). Доверих се, защото си мислех, че след като е ОКРЪЖНА, то нивото би трябвало да бъде съответно високо. Главния джанлатин, дето една игла за пункция не може да вкара като хората се казва д-р Джибран. Не е българин. Едва говори български. Не ми пука какъв е по народност, но бих го посъветвал да отиде в неговата си държава и там да лекува неговите си сънародници с неговите си знания.
Може да вземе със себе си и целия екип на отделението УНГ . Мръсни садистични некадърни воайори, които те карат да си държиш канчето с едната ръка за да събираш кръвта и гнойт си (не дай си боже да им изцапаш стаята за мъчения), докато туземеца ти бърка с шиш в главата, а те през това време гледат и се хилят тъпо отстрани.
Другия тъпан, дето ми извади здрав зъб, само и само да оттъве колегите си от мен се казва д-р Диян Шарланов. Твърди се, че бил най-добрия в Ст. Загора, но не вярвам най-добрия в града, да не може да познае по снимка, че е един зъб не е болен.При положение, че след като цялата идиотщина приключи, тая снимка я носих на 3-ма различни стоматолози, които потвърдиха, по оделно всеки, че това е просто един добре лекуван зъб, без признаци на ново заболяване.
Самия стоматолог Шарланов още в момента, в който извади зъба, разбра че не е това истинската прична, но със сестрата си смигнаха и побързаха да ми вземат 50 кинта за манипулацията и да ме натирят от кабинета.
И така... последствията:
1.Това, че след тая случка трябва да дам 400 лв за нов мост, който да замести извадения зъб е най-малкото зло. :(
2.Никой в съответната болница не си направи труда да ми каже що за болест е това и на какво може да се дължи.(По закон са длъжни) :evil:
3.Синузита си остана в съответния синус и тъй като никой от тях не си направи труда да ми обясни за какво иде реч, съответно рецидивира и сега всичките 4 синуса са задръстени от гной и ако случайно не бях се усетил, не знам след месец-два дали нямаше да развия някакво възпаление. А при положение че говорим за синуси, ясно е колко близко е това до мозъка. :cry:
Та така...
Сега съм на силни антибиотици и ще видим как ще излеза от ситуацията. Излезна ли, обещал съм си, да ми платят.Не с пари. Ще ги накарам да квичат в краката ми, като псета. Всички до един :evil:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

gunman написа:... Излезна ли, обещал съм си, да ми платят.Не с пари. Ще ги накарам да квичат в краката ми, като псета. Всички до един :evil:
За съжаление това наистина е все още единственият възможен начин да получиш поне морално удволетворение за създадените ти проблеми , колкото и да е неприятно :? Като тръгнеш да се жалваш по инстанции първото нещо е да ти кажат че никой нищо няма да направи на съответните лечители . Друг е въпроса ако извадиш доста кинти и си хванеш силна адвокатска кантора да ти свърши работата обаче . Е един пример с един бивш вече завеждащ на АГ клиника в София . Пича си беше въобразил че е недосегаем щото въпреки една купчината "висящи" дела които се водеха срещу него чрез държавни институции той си седеше завеждащ на клиника а освен това имаше много добър частен бизнес с незаконни аборти къде по негови думи "Кръц с телта и е ти пълен джоб за две минути" . Та живееше си той охолно докато един път пиян не причини смърта на една родилка . Съответно държавните институции пак нищо не направиха . Да ама бащта явно не беше решил да остави нещата така . "Неизвесни" лица вкараха съответният "доктор" в корито за извесно време щот беше доста изпочупен . През това време адвокати които се интересуваха най-вече от това да изкарат максимум кинти а не ден да мине , друг да дойде му взеха и мръсните гащи и тъй . То тука на това най-се разчита - че човека ще помърмори па ще зареже да се занимава . Та важното е да не се отказваш и това е ! Намери колкото е нужно да наемеш адвокати които не си поплюват , кинтите ще ти се върнат + лихви + горница . През това време без да търбиш по форумите и където и да било другаде си съвърши каквото трябва ама така че да няма как да се докаже че ти си го свършил и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

gunman, все едно четох мой разказ!

От месец и половина кашлям, ама яко........раздрах си гърлото.......след неуспешен опит на джи-пи-то да ме лекува, ме приеха в УНГ отделение.....абокат, системи, инжекции....диагноза - ларингит и синузит...ама ларингита предполагаем, защото на няколко пъти се опитаха да ми бръкнат в гърлото с няк'во дълго огледало и всеки път се запознаваха със стомашното ми съдържание :lol: ...та накрая се отказаха, изписаха ме и ме препращат в София...при професор Досьо Досев от ИСУЛ, щял да ми види ларинкса без да ми бърка никъде.

....още си кашлям (дЪл ли не е от цигарите?! :mrgreen: )
Don4o_62 написа:
HAZART написа:Колега и колеги ако някой попадне в подобно положение да звънка.Тук в Асеновград има един билкар-вълшебник .Хита му е лечение на синузити,лекува с билкови капки ,продължителност 2-3 минути.Ходил съм лично (бях 7-8 месеца с ужасно главоболие),водил съм брат ми,водих кумеца,водих медицинска сестра която беше опряла вече до пункции(най-тежката фаза),при никой не се повтори. Желая здраве на всички.
Подкрепям Васил за написаното.Найстина има билкар,който оправя доста болежки,и синузит също.Карал съм кума ми,и 2-3 год.е нямал проблеми,само с 2-3 капки в носа,но трябваше да се доизлекува,но беше от далеч и не можеше да идва за процедурите.
Колегата ако реши,да пише на Васил или на мен,ще го заведем при билкаря(бай Кольо се казва).Мисля си, че и Васил говори за същия.
Дайте го насам тоя билкар...телефон, праща ли капки по Еконт? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

GODzillata написа:gunman, все едно четох мой разказ!

От месец и половина кашлям, ама яко........раздрах си гърлото.......след неуспешен опит на джи-пи-то да ме лекува, ме приеха в УНГ отделение.....абокат, системи, инжекции....диагноза - ларингит и синузит...ама ларингита предполагаем, защото на няколко пъти се опитаха да ми бръкнат в гърлото с няк'во дълго огледало и всеки път се запознаваха със стомашното ми съдържание :lol: ...та накрая се отказаха, изписаха ме и ме препращат в София...при професор Досьо Досев от ИСУЛ, щял да ми види ларинкса без да ми бърка никъде.

....още си кашлям (дЪл ли не е от цигарите?! :mrgreen: )
Don4o_62 написа:
HAZART написа:Колега и колеги ако някой попадне в подобно положение да звънка.Тук в Асеновград има един билкар-вълшебник .Хита му е лечение на синузити,лекува с билкови капки ,продължителност 2-3 минути.Ходил съм лично (бях 7-8 месеца с ужасно главоболие),водил съм брат ми,водих кумеца,водих медицинска сестра която беше опряла вече до пункции(най-тежката фаза),при никой не се повтори. Желая здраве на всички.
Подкрепям Васил за написаното.Найстина има билкар,който оправя доста болежки,и синузит също.Карал съм кума ми,и 2-3 год.е нямал проблеми,само с 2-3 капки в носа,но трябваше да се доизлекува,но беше от далеч и не можеше да идва за процедурите.
Колегата ако реши,да пише на Васил или на мен,ще го заведем при билкаря(бай Кольо се казва).Мисля си, че и Васил говори за същия.
Дайте го насам тоя билкар...телефон, праща ли капки по Еконт? :roll:
Киро,до колкото знам лекува само на място.Продължителноста е 10-15 мин.,ако няма готови капки 30-40мин. докато ги приготви.Ако някой идва да пише на който и да е от Ас-градската група,всички го знаят.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

HAZART написа: Киро,до колкото знам лекува само на място.Продължителноста е 10-15 мин.,ако няма готови капки 30-40мин. докато ги приготви.Ако някой идва да пише на който и да е от Ас-градската група,всички го знаят.
Васе, имаш ли му телефона или може ли да се намери?
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

Жалко, много жалко. Дано се оправиш по скоро колега.
За голямо съжаление , тъкава ни е не само медицината.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Кире, мога да ти напиша онова, което разбрах по "трудния начин".
И аз като тебе потърсих помощ от тук-от там. Попрочетох това-онова.Консултирах се с тоя и оня.
Оказа се , че в повечето случаи синузита се дължи на възпаление и причинено от бактерии.
Това докторите не ти го казват, защото така им оттърва.
Случайно се срещнах с мъж, който успешно се е излекувал от мъките си и ми сподели за какво иде реч.
Взимаш си от аптеката следното Назодрен (NASODREN)Това е прахче, което се разтваря с вода която е сложена вътре в опаковката. И двете съставки са в опаковката. Даже има и рисунка кое и как се смесва. Ще се оправиш със смесването без проблем :wink:
Прахчето е на някаква билкова основа, а другото шишенце вътре съдържа само пречистена вода (то си и го пише така)
Същото обаче се комбинира задължително със антибиотик който да подтисне инфекцията. На мен ми изписаха Клиндамицин (Clindamycin)-MIP 600mg. Пия го по едно на 12 часа.
Първото лекарство ми струваше 28.90лв, а второто около 22лв.Общо към 50-52лв.

Пръскането със спрея в носа не е приятно усещане. Щипе малко в продъжение на около половин час, но да ти кажа ефекта вече го усещам. Секретите започват да се отделят, а напрежението в синусите изчезна.Само да спомена, че Клиндамицина леко разхлабва стомаха (страничен ефект), но не е болка за умиране. Все пак прочети листовките в опаковките. Много са полезни като инфо.

Това е...

Казаха ми едно на билкова основа, кято основните съставки са листа от бръшлян и оцет, но нека първо да минат "купешките". Имам чувството, че ще свършат работа.
Ще ти напиша и за това, ако горепоказаните пари не са ти по силите.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

gunman написа:...
Взимаш си от аптеката следното Назодрен (NASODREN)...
На Назодрен бях миналата година по това време... :D ....мда, бива го....ама тази година рекох да се доверя на максимата, че "хремата минава с лекарства за една седмица, а без лекарства - пак за седмица" :lol: , но само ми се влоши положението, след като инфекцията слезе надолу. :evil:
soylediler
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от soylediler »

gunman написа:И тъй, уважаеми колеги, случката която разказах тук от преди около година, не остана без последствия, затова бих искал да я доразкажа. Този път реших да кажа с истинските им имена лекарите които ме "лекуваха".
Значи действието се развива в Старозагорската МБАЛ "Стоян Киркович" (иначе бившата Окръжна болница). Доверих се, защото си мислех, че след като е ОКРЪЖНА, то нивото би трябвало да бъде съответно високо. Главния джанлатин, дето една игла за пункция не може да вкара като хората се казва д-р Джибран. Не е българин. Едва говори български. Не ми пука какъв е по народност, но бих го посъветвал да отиде в неговата си държава и там да лекува неговите си сънародници с неговите си знания.
Може да вземе със себе си и целия екип на отделението УНГ . Мръсни садистични некадърни воайори, които те карат да си държиш канчето с едната ръка за да събираш кръвта и гнойт си (не дай си боже да им изцапаш стаята за мъчения), докато туземеца ти бърка с шиш в главата, а те през това време гледат и се хилят тъпо отстрани.
Другия тъпан, дето ми извади здрав зъб, само и само да оттъве колегите си от мен се казва д-р Диян Шарланов. Твърди се, че бил най-добрия в Ст. Загора, но не вярвам най-добрия в града, да не може да познае по снимка, че е един зъб не е болен.При положение, че след като цялата идиотщина приключи, тая снимка я носих на 3-ма различни стоматолози, които потвърдиха, по оделно всеки, че това е просто един добре лекуван зъб, без признаци на ново заболяване.
Самия стоматолог Шарланов още в момента, в който извади зъба, разбра че не е това истинската прична, но със сестрата си смигнаха и побързаха да ми вземат 50 кинта за манипулацията и да ме натирят от кабинета.
И така... последствията:
1.Това, че след тая случка трябва да дам 400 лв за нов мост, който да замести извадения зъб е най-малкото зло. :(
2.Никой в съответната болница не си направи труда да ми каже що за болест е това и на какво може да се дължи.(По закон са длъжни) :evil:
3.Синузита си остана в съответния синус и тъй като никой от тях не си направи труда да ми обясни за какво иде реч, съответно рецидивира и сега всичките 4 синуса са задръстени от гной и ако случайно не бях се усетил, не знам след месец-два дали нямаше да развия някакво възпаление. А при положение че говорим за синуси, ясно е колко близко е това до мозъка. :cry:
Та така...
Сега съм на силни антибиотици и ще видим как ще излеза от ситуацията. Излезна ли, обещал съм си, да ми платят.Не с пари. Ще ги накарам да квичат в краката ми, като псета. Всички до един :evil:
Здравейте и от мен!
Колега, дано се оправиш!
Имам познат от Хасково, който преди време осъди една стоматоложка и съдът прецени в полза на ищеца. Случаят - изваден здрав, вместо болен зъб.
Плати му 6 хил. лв. зъболекарката.
Друг е въпроса, за моралното възмездие, но и това е начин, поне първоначално.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”