Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Автоконсултация
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Автоконсултация
Ами такъв е сервиза братлеAndrey_76 написа:На бензиностанцията на която работя има сервиз. Аз карах Рено 19 и много го хвалех/не бях карал VW/ и рещихме да записваме за един месец какви коли влизат за ремонт. За мен резултата беше плачебен.
1-во място Рено
2 Фиат
3 Пежо
Нищо лично към собствениците на тези марки.И аз бях един от тях.

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
[quote="борислав енчев"]Съгласен съм с теб Gan4eff но на td100 картера не е ламаринен.Последния ламаринeн дизелак е на tempra td.[/quote]
Може и да греша за картерите не споря. Но според мен годината на производство си е фактор сега 2 -3 години ОК ама почти две петилетки са си от значение ако този Фиат е утрепан от каране в за 10 г. то представи си този супер 20годишен фолкцваген кво чудо е видял ???аааа оп забравих!!! те VW само баби са ги карали до гробища да оставят на дядято цветя и до супермаркета за вурстчета.Казвате парите не са чак толкова много ?!?!?!ами за тебе 3000 може да не са много колега ама за някои хора са си състояние .Не казвам че колата която трябва да си купи Сапуна трябва да е Фиат ..просто да си прецени и да вземе най доброто спрямо цена качество .Всяка кола се чупи както и всеки хвали своето ако питаш мене Опел Кадет 1,6Д е най-добрият за риболов ама почти няма здрави ламарини по такива коли като се има в предвид набора им , иначе мотор , ходова част са равносилни на перпетомобиле ...за в къра са перфектни ама я тръгни на дълъг път с него да речем до София и обратно ?????верно 4,5л нафта ама главата ще ти бумти после 1 седмица гърбът ще те боли още толкова време и т.н. Важното е да те грабне още щом я видиш от 5 коли които съм имал за 1 сгреших и тя беше точно Фиат само че Типо сега последната ми пак е Фиат но определено излезе имане И германска имам /опел кадет/ подарих я на майка ми и тя си я кара по гръцките ниви безаварийно и френска имах на която несмогвах да и оправям предницата въпреки това беше отлична кола. така че поразшетай се и ще си я познаеш сам коя е твоята .
Може и да греша за картерите не споря. Но според мен годината на производство си е фактор сега 2 -3 години ОК ама почти две петилетки са си от значение ако този Фиат е утрепан от каране в за 10 г. то представи си този супер 20годишен фолкцваген кво чудо е видял ???аааа оп забравих!!! те VW само баби са ги карали до гробища да оставят на дядято цветя и до супермаркета за вурстчета.Казвате парите не са чак толкова много ?!?!?!ами за тебе 3000 може да не са много колега ама за някои хора са си състояние .Не казвам че колата която трябва да си купи Сапуна трябва да е Фиат ..просто да си прецени и да вземе най доброто спрямо цена качество .Всяка кола се чупи както и всеки хвали своето ако питаш мене Опел Кадет 1,6Д е най-добрият за риболов ама почти няма здрави ламарини по такива коли като се има в предвид набора им , иначе мотор , ходова част са равносилни на перпетомобиле ...за в къра са перфектни ама я тръгни на дълъг път с него да речем до София и обратно ?????верно 4,5л нафта ама главата ще ти бумти после 1 седмица гърбът ще те боли още толкова време и т.н. Важното е да те грабне още щом я видиш от 5 коли които съм имал за 1 сгреших и тя беше точно Фиат само че Типо сега последната ми пак е Фиат но определено излезе имане И германска имам /опел кадет/ подарих я на майка ми и тя си я кара по гръцките ниви безаварийно и френска имах на която несмогвах да и оправям предницата въпреки това беше отлична кола. така че поразшетай се и ще си я познаеш сам коя е твоята .
Последно промяна от Gan4eff на Пон Юни 28, 2010 9:29 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Айде и аз да се изкажа против италиянските - имах Крома 2.5 турбо дизел 6 год - много върви /и от към парички за ремонт / за тези год. ми излезна 12 000лв а я продадох за 1000лв
сега съм с комби Астра от 6 год/400000км/ без сменен шарнир ,дизелче /5 на 100/ 

Откъм проходимост съм най-доволен от Корса Б!
Само дето нямаш място за багажа...

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- кандидат преподавател
Сапуне,един от нашите разследващи полицаи има "Фиат Мареа"комби и съм се возил няколко пъти с него на риба.Обаче е с бензинов двигател ,с поставена газова уредба.Нормално върви по черни пътища/ е,разбира се неизровени за офроуд/,събира много багаж.Става за риболов.
Кромата сигурно е била 90-91г .Чакай да я лепне ръждата тази астра да видиш кво става 50лв прагът и още толкова поставяне 30 лв е веждичката и още 30 поставяне ми боя????ми това се повтаря ако не всяка година то през две ..Мерси .Астра е добър автомобил но да си го купиш нов и след 10 години експлоатация да го продадеш на някои българин да му сменя ламарините ....При по новите модели Опели също има доста неизвесно относно великият двигател Екотек или вечното Исузу което се оказва не чак толкова вечно особенно ако има турбина ...Има едни партиди на Дизеловите мотори при Астра и Вектра с грешки в софтуеара на помпите което струва около 700-800лв на собственниците на такива коли .Така че не е до марката другарю Митев .Хората вече и нови коли като купуват се кръстят и си викат дано е имане .....Не е като едно време 10 години внасяш за Лада на 13тата ти дават москвич които караш 20г безаварийно /като не броим основен ремонт на 160 000км.фабрично заложен/ и си мислим че няма друга свясна кола освен мерцедеса на комшията които бил моряк и го внесъл с долари от Либия .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Митев за Националната среща не къса ли носач ли беше полуоска ли...?Иначе за италианките и аз съм резервиран.Митев написа:Айде и аз да се изкажа против италиянските - имах Крома 2.5 турбо дизел 6 год - много върви /и от към парички за ремонт / за тези год. ми излезна 12 000лв а я продадох за 1000лвсега съм с комби Астра от 6 год/400000км/ без сменен шарнир ,дизелче /5 на 100/

Където качеството е от значение!
- malkia_joro
- разбира нещата
Не си купувай кола от трите Ф-та (Фиат,Форд и френска)
И преди да ме упрекнете,че си хваля мойта кола,да ви кажа-имам Ситроен.
Качеството е там откъдето изгрява слънцето
И да добавя две шегички:
Fiat Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре?
Fiat-Forum:
Чудя се дали има живот извън сервиза?

И да добавя две шегички:
Fiat Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре?
Fiat-Forum:
Красотата на живота е в това,че продължава.

[quote="malkia_joro"]Не си купувай кола от трите Ф-та (Фиат,Форд и френска)
И да добавя две шегички:
[b]Fiat Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре?[/b]
[b]Fiat-Forum:
[/b][/quote]
Объркал си се много сериозно колега http://italauto-bg.net/forum/index.php Общо мнения 93521 | Общо теми 5317 | Общо членове 1373 ....Мога да кажа че италианската кола за някои хора е религия поразгледай и ще се убедиш че доста грешиш

И да добавя две шегички:
[b]Fiat Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре?[/b]
[b]Fiat-Forum:
[/b][/quote]
Объркал си се много сериозно колега http://italauto-bg.net/forum/index.php Общо мнения 93521 | Общо теми 5317 | Общо членове 1373 ....Мога да кажа че италианската кола за някои хора е религия поразгледай и ще се убедиш че доста грешиш
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сериозна дискусия се е зафомила!
Задададох конкретен въпрос за JTD двигател и Тишо и Ганчев ме светнаха!Благодарен съм им!Благодарен съм и на всички вас,които искате да ми помогнете в избора!Мареата си ми е избор,защото за годините си и с екстрите,които предлага е оптималния вариант.Трите бона може да се завишат с още един примерно,но исках конкретно мнение за модела!Благодаря ви/и за личните и за телефонните обаждания и за мненията/ и да знаете ... преориентирахте ме за момента!Имам още 4-5 дена да мисля и ще продължавам да чета мненията и да се влияя от препоръките ви!
Тенкс пичове!
п.п. kraki,очаквам оферта на лични!
Задададох конкретен въпрос за JTD двигател и Тишо и Ганчев ме светнаха!Благодарен съм им!Благодарен съм и на всички вас,които искате да ми помогнете в избора!Мареата си ми е избор,защото за годините си и с екстрите,които предлага е оптималния вариант.Трите бона може да се завишат с още един примерно,но исках конкретно мнение за модела!Благодаря ви/и за личните и за телефонните обаждания и за мненията/ и да знаете ... преориентирахте ме за момента!Имам още 4-5 дена да мисля и ще продължавам да чета мненията и да се влияя от препоръките ви!
Тенкс пичове!

п.п. kraki,очаквам оферта на лични!

-
- ще става разбирач
Мога да кача и още снимки ако има интерес .
За мен тва е колата за риба само че жената иска да я сменяме с нещо по ново и не знам с какво ще се ходи за риба а и като знам за ква подръжка става вапрос на по новите ама ходи обеснявай
За мен тва е колата за риба само че жената иска да я сменяме с нещо по ново и не знам с какво ще се ходи за риба а и като знам за ква подръжка става вапрос на по новите ама ходи обеснявай

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
didopoli написа:Митев за Националната среща не къса ли носач ли беше полуоска ли...?Иначе за италианките и аз съм резервиран.Митев написа:Айде и аз да се изкажа против италиянските - имах Крома 2.5 турбо дизел 6 год - много върви /и от към парички за ремонт / за тези год. ми излезна 12 000лв а я продадох за 1000лвсега съм с комби Астра от 6 год/400000км/ без сменен шарнир ,дизелче /5 на 100/

Сапуне вземи си кола каквато си харесаш. Колата е като жената,- бъркаш в торбата и ква хванеш

Мен лично две коли ми се разпаднаха в ръцете в буквалния смисъл на думата и третата е на път. Не гледай на колата като на мадама, а като на катър - товари и карай. Пък като издъхне има много други да я заменят. Нема нищо вечно. И един съвет; колкото по малко екстри, толкова по малко екстри за чупене.
За Мареата,да я похваля малко,един приятел кара Мареа и е много доволен и найстина има достатъчно екстри,добре върви возията я бива но,според мен това не е кола за риболов защото е ниска и като се натовари и става още по-ниска,да ти препоръчам Рено Канго,има достатъчно место и не е зле