Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Мачов риболов на Долни Богров
Модератор: Кърцата
Re: Мачов риболов на Долни Богров
Голям кеф е тойа гьол.На 28.07 и 29.07 се разбих направо там.И двата дни бяха много успешни,като имах шаран около 10кг.Рибите ги хванах на мач,основно 0.20 с повод 0.16 ,кука N10 .Хранене с пелети без да се спира по около 10бр.Стръв също пелета.Пожелавам на всички които го посетят да изпитат като моето удоволствие
.И наистина болйат ръцете след риболова

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
..ми кой знае с каква гега си ги дърпал, нормалноsilvestar написа:.И наистина болйат ръцете след риболова

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
а да попитам в коя част на водоема да ги търся там при островчето при трастиката или къдеjamiemirror написа:Воблери и блесни - в повърхностния слой. Т.е. плаващ воблер/попер. Размера няма значение, по-голям дори е по-добреangel_nikolov написа:мерси за отговора ще се постарая да не задавам повече такива въпроси![]()
Гьола обаче е малък и местенцата за щука не са много - има един ръкав интересен само. Ако използваш монофил - слагай по-дебел, няма смисъл да садиш воблери във водоема, а щуката няма да се изплаши от влакното така или иначе

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....Ради, приятелю извиниме че не бяхме един до друг на гьола, ама жената искаше да я скрия от слънцето и вятара.
Иначе като цяло две риби за цял ден на фидерите
.......хахахаха случва се.
При вас колеги колко ги надърпахте.
Иначе като цяло две риби за цял ден на фидерите

При вас колеги колко ги надърпахте.

Няма какво да се извиняваш
Следващия път ще отидем и ще изловим големите риби
При нас се извадиха няколко рибки, но като цяло беше много слабо. Един колега извади един шаран 10 кг, но той беше в началото на язовира до входната врата, така че може и да си видял
Денят не беше за плувка. При мен имаше едни пичове, дето са майстори на плувката, но и при тях беше "геле"
Накрая извадиха фидерите
))) Като се замисля ще взема и аз да си купя един фидер, за да съм готов за такива ситуации
Аз следващата седмица няма да мога да ходя, но след това ще излизам отпуска и мисля да направя риболови през седмицата
Ако си свободен можем да ходим заедно 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...Ще се радвам, и аз следващата не мога, на Искъра съм да събирам боклука и малко риба да наловя. По другата наистина едно състезание можем да си направим.
Ако дотогава не излезе нещо, с удоволствие ще половим риба
И мисля че вече е време да ви стигна по размер на хванатите риби 

А ето и едни сладури, на които помогнах с кепа
Мацката е страхотна - извади 10 кг шаран
))

Аз бях в събота, трагедия, цял ден 5 риби- шарани 3,5-4,250-5-10кг, амур-5,5 кг всичко на царевица на мач 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Колега, в неделя беше същата трагедия
Поне до 13 часа, докато бях там. Следващия път ще има повече 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....мисля че трябва да се обърне времето за да почне, другото е че е много плитко. 

Здравейте, аз не съм от София, но просто информативно да попитам, как се плаща? На пръчка, на килограм или как ? Мерси предварително.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Цена 8лв на пръчка за мирна и хищник, като за сом и щука само на искуствени примамки, има 3/4 места със сянка, но и има чадъри доста, има някакви рибарий ако закъса човек, риба над 3кг се пуска другата може да си я купи човек, има и бар със евтина бира студена, рибите не са голями, шаран от 3кг на горе до 13кг поне аз съм хващал такъв, сом , щука, добър амур , толустолоп, и едра каракуда, има и пелети по 2лв за кило.
Колега ако искаш да ходиме в неделя??? аз съм там и тръгвам от СВ, троица.
Докато даваше на дъно с фидера имах за цял ден по 20-30 риби, но сега гледам на мач ги дерат.