Мачов риболов на Долни Богров

Модератор: Кърцата

Аватар
silvestar
новобранец
новобранец

Re: Мачов риболов на Долни Богров

Мнение от silvestar »

Голям кеф е тойа гьол.На 28.07 и 29.07 се разбих направо там.И двата дни бяха много успешни,като имах шаран около 10кг.Рибите ги хванах на мач,основно 0.20 с повод 0.16 ,кука N10 .Хранене с пелети без да се спира по около 10бр.Стръв също пелета.Пожелавам на всички които го посетят да изпитат като моето удоволствие :D .И наистина болйат ръцете след риболова
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

silvestar написа: :D .И наистина болйат ръцете след риболова
..ми кой знае с каква гега си ги дърпал, нормално :wink: .
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Wolf_1 »

jamiemirror написа:
angel_nikolov написа:мерси за отговора ще се постарая да не задавам повече такива въпроси :roll:
Воблери и блесни - в повърхностния слой. Т.е. плаващ воблер/попер. Размера няма значение, по-голям дори е по-добре 8)
Гьола обаче е малък и местенцата за щука не са много - има един ръкав интересен само. Ако използваш монофил - слагай по-дебел, няма смисъл да садиш воблери във водоема, а щуката няма да се изплаши от влакното така или иначе :drinkers:
а да попитам в коя част на водоема да ги търся там при островчето при трастиката или къде :roll:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....Ради, приятелю извиниме че не бяхме един до друг на гьола, ама жената искаше да я скрия от слънцето и вятара.
Иначе като цяло две риби за цял ден на фидерите :shock: .......хахахаха случва се.
При вас колеги колко ги надърпахте. :?:
radinjo
новобранец
новобранец

Мнение от radinjo »

Няма какво да се извиняваш :) Следващия път ще отидем и ще изловим големите риби :) При нас се извадиха няколко рибки, но като цяло беше много слабо. Един колега извади един шаран 10 кг, но той беше в началото на язовира до входната врата, така че може и да си видял :) Денят не беше за плувка. При мен имаше едни пичове, дето са майстори на плувката, но и при тях беше "геле" :) Накрая извадиха фидерите :)))) Като се замисля ще взема и аз да си купя един фидер, за да съм готов за такива ситуации :) Аз следващата седмица няма да мога да ходя, но след това ще излизам отпуска и мисля да направя риболови през седмицата :) Ако си свободен можем да ходим заедно :)
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...Ще се радвам, и аз следващата не мога, на Искъра съм да събирам боклука и малко риба да наловя. По другата наистина едно състезание можем да си направим.
radinjo
новобранец
новобранец

Мнение от radinjo »

Ако дотогава не излезе нещо, с удоволствие ще половим риба :) И мисля че вече е време да ви стигна по размер на хванатите риби :)
radinjo
новобранец
новобранец

Мнение от radinjo »

А ето и едни сладури, на които помогнах с кепа :) Мацката е страхотна - извади 10 кг шаран :)))
radinjo
новобранец
новобранец

Мнение от radinjo »

По-добре би било и да кача клипчето, нали :)))))
http://www.youtube.com/watch?v=yklvClVi7JU
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Аз бях в събота, трагедия, цял ден 5 риби- шарани 3,5-4,250-5-10кг, амур-5,5 кг всичко на царевица на мач :D
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
radinjo
новобранец
новобранец

Мнение от radinjo »

Колега, в неделя беше същата трагедия :( Поне до 13 часа, докато бях там. Следващия път ще има повече :)
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....мисля че трябва да се обърне времето за да почне, другото е че е много плитко. :roll:
Svetl1o
новобранец
новобранец

Мнение от Svetl1o »

Здравейте, аз не съм от София, но просто информативно да попитам, как се плаща? На пръчка, на килограм или как ? Мерси предварително.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Цена 8лв на пръчка за мирна и хищник, като за сом и щука само на искуствени примамки, има 3/4 места със сянка, но и има чадъри доста, има някакви рибарий ако закъса човек, риба над 3кг се пуска другата може да си я купи човек, има и бар със евтина бира студена, рибите не са голями, шаран от 3кг на горе до 13кг поне аз съм хващал такъв, сом , щука, добър амур , толустолоп, и едра каракуда, има и пелети по 2лв за кило.
Колега ако искаш да ходиме в неделя??? аз съм там и тръгвам от СВ, троица.
Докато даваше на дъно с фидера имах за цял ден по 20-30 риби, но сега гледам на мач ги дерат.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”