Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от Troli Rapala »

Аре,тресни го! :wink: Ще се получи адреналинов разказ! :wink: :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:D А така не става всички горе аз да лепим-тапети,другата партия бил вече на устието-остава ми една стеничка-и ме чакайте-при караваните :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Аре,тресни го! :wink: Ще се получи адреналинов разказ! :wink: :drinkers:
ТРЕСНИ ГО ТИ :wink: три дена влачене + събота от 19 и нещо до към един и НИЩО освен водорасли .През ноща имаше риба само на сухото дере от два до седем метра дълбочина,водата спада много ,като излезнах пуснах една дънна с два уклея пред самия кеи и на сутринта въдицата сочеше на другата страна и долната кука с оловото ги нямаше :?: Вчера извадих директния 6м и на бял си направих кефа (червеноперка,уклеи и периодичен костур)На полицаите са им дали втора лодка (червена със 75кс двутактова Ямаха) и се крият в последния залив от към резервата и вододаината зона и пишат предупредителни протоколи и при второ нарушение АКТ) Вчера рибата отново беше на дъното на 38м и изобщо не пусках даунрингера а направо излезнах ТАЯ ГОДИНА СЕ ОЧЕРТАВА ...........ще се ходи в Гръцко маи :?:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

В събота към 11 удари бяла около 1,5-2кг. на хъски джърк 14см, газещо да 2.40м. Понеже се направих на тарикат и я вадих без да спирам лодката, сега си плува из язовира и си мисли че е била на зъболекар. Докарах я до лодката и цопнах кепа уж да я гребна. Да ама понеже се движех, кепа тръгна назад и цапна рибата по тиквата. Моля не правете така. Резултата - два скока като пъстърва, като при втория вече се беше откачила ама явно и беше харесало да си рипа и да ме дразни. Това ще ми е за урок, преди да гребвам с кепа все пак да спирам лодката. Иначе излизаше като парцал, а устата и беше широко отворена (виж забележката за зъболекаря).
Надвечер не влезнах, щото приятелчето ми Божо беше взел едно печено агънце и настанаха тежки времена...
На другата сутрин хванах едно костурче, като воблера продължаваше да си играе след като се беше закачило в устата за задната тройка. Само от време на време върхът на пръчката потреперваше странно. Воблер - 9см, костурчето - колкото воблера! Как си е правило сметката да го нагълта хич и не ми е ясно.
В неделя сутринта пред паракладенец, дълбочината беше между 25 и 30 метра, на сонара ми се появяваха чертички почти пред целия залив. Някои бяха хоризонтално, а някои леко наклонени. Всичкине бяха на дълбочина между 6 и 8-9 метра. Движех се от вододайната към шипоченския. Как наближих края на залива, дългите чертички изчезнаха. Бях забравил фотото щото се снимахме вечерна и на мога да постна снимка. Разликата дали съм с включени или изключени символи бе, че при включени на края на чертичката ми показваше риба.А чертичките си бяха между 2 и 5см. Нямаше мъгла под тях. Кво ли е това, да не би да ми е показвало термоклин по този начин?
Моля ако някой може да ми помогне на лично съобщение, щото напоследък не мога да качвам снимки. Имам ги в снимка.бг. Изкарвам си снимката, копирам си адреса, после тука избирам Img, слагам си вътре адреса и резултата е този:
Изображение
А съм публикувал във форума за изкуствени примамки каталога с воблерите на Рапала от 2010г без никакъв проблем, точно по същия начин.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз съм пълен карък и прецаках втори двигател,та се нагребах и не се сетих да го треснем на гребла! :D Ма,като ви глеам с Миро,все едно ловите на различни водоеми! :roll: При тебе рибите са на 38м.,па при него на 6-9м!Според мен,многото риби не са термоклин,но не са и хищници! :roll: Сега всеки хищник се оправя сам,да си намери плячката.Успях да потроля 2часа и пробвах воблери от 3 до 6метра,но немах докосване! :oops: Като знам,че август ми е трагичен,май до септември ще гледам мача по нета! :D :drinkers:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Ама съм тъп! Моля не ми помагайте за снимките. Оправих се сам... То требело да се кликне на свойства и от там да се вземе адреса. Ма кат не съм фащал нищо свястно от три месеца, забравил съм как са прави.
Ето доказателство ме се самосветнах:

Изображение

Изображение

Макар и на някои от компанията да им беше редка "оградата"....
Изображение

... всички бяхме готови за битка!
Изображение

Поздрави!
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:Аз съм пълен карък и прецаках втори двигател,та се нагребах и не се сетих да го треснем на гребла! :D Ма,като ви глеам с Миро,все едно ловите на различни водоеми! :roll: При тебе рибите са на 38м.,па при него на 6-9м!Според мен,многото риби не са термоклин,но не са и хищници! :roll: Сега всеки хищник се оправя сам,да си намери плячката.Успях да потроля 2часа и пробвах воблери от 3 до 6метра,но немах докосване! :oops: Като знам,че август ми е трагичен,май до септември ще гледам мача по нета! :D :drinkers:
Бялата удари при дъно около 6-7м. Един от колегите от снимката има в четвъртък 4 бели за по-малко от час на същото място и същите воблери по същото време. То аз и затова сложих такъв. А сега ми кажи лято, жеги и прочее. Тоуо пък е треснал животно на 9 метра. Аз пробвах един воблер на кабелас, walleye runner май се казваше. Гази на 29 фута и се кълчи бетер тейлденсъра. Останах си с кълченето. Истината за мен е, че си требе да си във водата и да пробваш постоянно разни варианти. Мисля, че още е рано, но наближава времето да се пробва и това :wink: :

http://www.youtube.com/watch?v=aJN4oiclHyM

Поздрави!
toyo1

Мнение от toyo1 »

На язовира живея (колко повече от това да съм във водата :?: ) В седмицата за два дена слизам до Сф само ако е за нещо важно,вчера рових по сонара и попаднах на колко часа е ВЕЧЕ НА 190 а предишната ми лодка и бях сложил чисто нов Ямаха 50кс за година и малко и направих 670часа като влачех често и с малкия 4кс които няма брояч за часовете и като добава че това ми е пета лодка ..................Язовира го знам на пръсти ,кога ще вдигне вълна и др (за воблерите да не говориме) но като тая година не съм имал.Имам голями съмнения че някои ЦЕПИ С ТОК и дано не го засека докато БАЧКА .ПП Днеска преди да тръгна имаше в плиткото новоизлюпени рибета :?: :?: :?: Чао и до скоро.
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Вчера към 11 удари едно сомче на воблер джойнтет 13см на рапала. Три кила и малко изчистено. Малко по късно имах удар и на сливър ама го водих малко и се откачи. По-скоро е било бяла, щото дори и дребните сомета си набиват, а тази риба почти не се съпротивляваше. Това на резервата. Надвечер бях на устието. Нямах пипане но риба си показваше.
После дойдоха гръмотевиците, дъжда и вятъра. Половината нощ духа от Ихтиман, после го обърна от стената.
Днес влачих от 7:30 до 11 часа. Духаше откъм стената та отидох отсреща на завет до караваните. Перна се едно костурче, пак на същия воблер 9 см като миналия път, само че сега костурчето сега 20-22 см.
Това е от мен.

Поздрави!
lusienn

Мнение от lusienn »

spookymiro написа:Вчера към 11 удари едно сомче на воблер джойнтет 13см на рапала. Три кила и малко изчистено. Малко по късно имах удар и на сливър ама го водих малко и се откачи. По-скоро е било бяла, щото дори и дребните сомета си набиват, а тази риба почти не се съпротивляваше. Това на резервата. Надвечер бях на устието. Нямах пипане но риба си показваше.
После дойдоха гръмотевиците, дъжда и вятъра. Половината нощ духа от Ихтиман, после го обърна от стената.
Днес влачих от 7:30 до 11 часа. Духаше откъм стената та отидох отсреща на завет до караваните. Перна се едно костурче, пак на същия воблер 9 см като миналия път, само че сега костурчето сега 20-22 см.
Това е от мен.

Поздрави!
Колега ,тука сам си говориш-добре че се- :D включвам-на устието бях на маса с приятели и плаж-не кълве,лодки минават вече малко-отчаяни безделници
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да,наистина има много безделници по масите на брега! :twisted: Пуснали са яко комбайни през целото устие и гледат сеира,колко лодки ще се закачат! :twisted: За това стъпвам редко на Искъро,че е пълно с боклуци по брега! :wink: :D
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги сега си влизам (КАПО с два удара от днеска но приятел ми беше на гости и го оставих да си направи кефа ПОНЕ ЕДНАТА Я ВОДИ ВРЕМЕННО :wink: )Вече не знам на кои да вярвам :?: вчера едни саседи удариха на влачене една ПОПОВА ЛЪЖИЧКА около кило и го пуснаха.Днеска имаше малко лодки а времето беше перфектно (облачно с лека вълна и от време на време слънце и температура на водата 23градуса) Поне от кея си направих кефа (оклеи,бабушка ,костур и вечер каракуда)Нивото на язовира спада .Толкова от мене ЗА СЕГА и успех .ПП Не знам чули се за ОТКРАДНАТИТЕ 3 МОТОРА от филмовата къща (добре организирани отрязали въжетата на три лодки НА КОЛЕГИ и ги разкостили БЕЗ НИКОИ НИЩО ДА ЧУЕ :?: :?: :?: )КАСМЕТЛИИ :axe:
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

toyo1 написа:... ПП Не знам чули се за ОТКРАДНАТИТЕ 3 МОТОРА от филмовата къща (добре организирани отрязали въжетата на три лодки НА КОЛЕГИ и ги разкостили БЕЗ НИКОИ НИЩО ДА ЧУЕ :?: :?: :?: )КАСМЕТЛИИ ...
Малее ... тая седемица и аз бях планувал да ходя на филмовата къща, добре че ми излезнаха задачки ...
бахти наглеците ... само да ми падне един такъв ... после ако некой го закачи на тролене да го връща обратно ... :ANAL: :axe:
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

На 22,23,24 по 7-8 часа НИЩО.Другият път пак.От мен наслука.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За 3 часа в събота на устието имах 3 удара,едното беше соме,щот удара беше двоен,но пръчката не се сгъна,като за голем!Привечер с двете въдици хванах комбайн,па на него имаше соме-кило! :twisted: От към пътя,срещу Филма е сметище,па и кражби на мотори,джетове и моторници влизат и излизат,чий го дирят,ей? :D Пълна лудница,че и селянията отгоре!Нема да повторим скоро! :wink: :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”