Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За Дунав
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
скобара вьрви с пьлна сила-сега се вьрнах от ново село,ама е дребен изобщо там да фанеш нещо покрай него е вариант-без мамки забравете
аз цепя по хлебозаводите и взимам стар хляб по 20-25стотинки-за 7лева като нагьрмя буса с 30 хляба и сьм доволен
по малко кюспе между хляба е удачен вариант сьщо-значи-лови се на троха,но аз например пробвах на бял червей и сьщо сьм доволен-системата е 2 бели с 1 червен по средата,другото е топче стиропор.освен скобара се чу за некво си шаранче,неква пандемия е от риба средна м/у бабушка и клен(мисля си че е мьздруга) и другото което е-мина местен пич с около 10щуки,но не беше от общителните
той си знае
и нещо много важно-СЬБИРАЙТЕ ИЛИ ГОРЕТЕ МРЬСОТИИТЕ си!!!!!100 пьти сьм казвал кьде ли не вьв форума!!!за три дена седяне,половин сььм си изгубил в борба не сьс скобара,а сьс бутилки,парцали,скьсани джапанки и прочие дето не идва от УНГАРИЯ.....наслука 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Местата който ти препоръча колегата са доста добри (изпробвал съм ги) , иначе на Сандрово около острова или на Бръщлен на острова от външната страна.
Течението да не те притеснява въобще не винаги сома е на места без течение.
През деня е в подмолите, вечер излиза на плиткото да яде дребосък, ако ще преспиваш търси места подобни на плаж до който има дълбочини и през ноща дънните там.
Стръв попово прасе.
Течението да не те притеснява въобще не винаги сома е на места без течение.
През деня е в подмолите, вечер излиза на плиткото да яде дребосък, ако ще преспиваш търси места подобни на плаж до който има дълбочини и през ноща дънните там.
Стръв попово прасе.
- asenfisherman
- ще става разбирач
За колегата Калчо http://www.appd-bg.org/bg/
Отиваш на хидрология и водни стоежи.

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Че влияе това ясно, но не съм го следил и не знам как.
Едно малко смешно наблюдение ама върши работа---- като се размиришат шахтите в града рибата спира да кълве(явно спада налягането).
Обикновено като се подготвя със въдици и стръв отчитам по един два качествени удара на Дунав.
Обаче тая събота заминавам на Янтра, просто реката се е напълнила с риба.
Едно малко смешно наблюдение ама върши работа---- като се размиришат шахтите в града рибата спира да кълве(явно спада налягането).
Обикновено като се подготвя със въдици и стръв отчитам по един два качествени удара на Дунав.
Обаче тая събота заминавам на Янтра, просто реката се е напълнила с риба.
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Местата са на 200-300 метра нагоре от моста на Ценово, иска се захранване по-малко и хубава захранка, постоянно презамятане на плувката.
А за местата си прав аз ги знам от доста години и има такива който държат огромно таранки и кат пат шарани, а на 10 метра от тях няма и помен от тези риби.
П.С. Днес ако не се скапе времето след работа се изстрелвам към Мартен че ми разправят за някакви неуловими бели риби и трябва да се пробва.
А за местата си прав аз ги знам от доста години и има такива който държат огромно таранки и кат пат шарани, а на 10 метра от тях няма и помен от тези риби.
П.С. Днес ако не се скапе времето след работа се изстрелвам към Мартен че ми разправят за някакви неуловими бели риби и трябва да се пробва.
-
- сериозен играч
И на мене много ми харесва на Мартен ама там е голяма лудница, в неделя се събират много народ, няма де да засанеш, а на мене много не ми харесва да ловя когато сме човек до човек, предпочитам по тихи и безлюдни местенца, дано днеска като е делничен ден да има по-малко народ, като се върнеш ще раправяш