пясъчник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: пясъчник

Мнение от Troli Rapala »

Габровеца,много съм разочарован от вас! :cry: :cry: :cry: Били сте 10човека и се уплашихте от двама в жигула? :shock: :shock: :shock: При положение,че правото е на ваша страна можехте да ги вкарате в трета глуха тези двама селски бекове,които ако им се озъбите и ще се посерят! :wink: Имайте повече смелост следващия път и дайте пример на децата,че лошите треа да бъдат гонени и обругани! :idea: Що треа да бегате от неприятности,като можете да ги решите перфектно? :cry: Кво ше ви направят двамата в Жигулата?Ще ви изядат ли? :roll: С вашето бягство ги правите по-смели,номера е да ги вкараш в схемата на страха и закона!Явно не сте успели,но помислете за по-добра реакция следващия път!Има много агресивни риболовци във форумите и веднага биха се притекли на помощ,особенно в Пловдив и Пазарджик!За 30минути могат да дойдат и да се оправят нещата,та запиши си неколко телефона га отидеш на Пясъка!Ще ти ги дам на лични! :wink:
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: пясъчник

Мнение от evgeniboy »

Troli Rapala написа:Габровеца,много съм разочарован от вас! :cry: :cry: :cry: Били сте 10човека и се уплашихте от двама в жигула? :shock: :shock: :shock: При положение,че правото е на ваша страна можехте да ги вкарате в трета глуха тези двама селски бекове,които ако им се озъбите и ще се посерят! :wink: Имайте повече смелост следващия път и дайте пример на децата,че лошите треа да бъдат гонени и обругани! :idea: Що треа да бегате от неприятности,като можете да ги решите перфектно? :cry: Кво ше ви направят двамата в Жигулата?Ще ви изядат ли? :roll: С вашето бягство ги правите по-смели,номера е да ги вкараш в схемата на страха и закона!Явно не сте успели,но помислете за по-добра реакция следващия път!Има много агресивни риболовци във форумите и веднага биха се притекли на помощ,особенно в Пловдив и Пазарджик!За 30минути могат да дойдат и да се оправят нещата,та запиши си неколко телефона га отидеш на Пясъка!Ще ти ги дам на лични! :wink:
Ба#ти и селяните майна...Е не може да е истина колко нагли са станали!!! :evil: Нямам думи просто!!! Дай му и моя телефон...има го на аватара ми!!!! :evil: Така ме е яд за тоталния погром на любимия ми Пясъчник, че само един от тия да барна ще го отнесе за всички накуп хвърляли мрежи през годините в язовира!!! :smt075
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”