Atom Fishing Game Guide

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Диких
новобранец
новобранец

Re: Atom Fishing Game Guide

Мнение от Диких »

за калугите да питам къде и на какво е най добре да се ловят.Благодаря ви предварително.[/quote]
Ловят се на Завод-Закатные просторы на дъно на живец и на плоть, също така и на Улуг-хем,Сыерат на плувка на Крабовое мясо.За патроните риби вече са по следният начин 123, 456,789, и тн.Разряд не трябва уравнение също.Надявам се да съм била полезна! :)
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

Диких написа:за калугите да питам къде и на какво е най добре да се ловят.Благодаря ви предварително.
Aз ги ловя на Дар-Яган - Разлив на Икра(малки излизат,но по-начесто от "червения шаран на Утопия", а и дават повече опит.Излизат и добри рибки Мелир на "связки-раковая шейка",а и опит яко дават.
za4kata
новобранец
новобранец

Мнение от za4kata »

Значи,тука има една мома дето е много добра!!!!!Ще я попитате меко и ще се целите далеко!
barutchiata недей да ме баниш без нищо
Диде събирай краставиците!!!
radev80
новобранец
новобранец

Мнение от radev80 »

някои ще подскаже ли от 9 за 10 разряад каде и на какво се лови?Благодаря предварително
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

radev80 написа:някои ще подскаже ли от 9 за 10 разряад каде и на какво се лови?Благодаря предварително
ТУК СЪМ ОПИСАЛ НЕЩАТА ТАКА КАКТО АЗ СЪМ ГИ ПРАВИЛ - МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГИ ВАРИАНТИ ЗА МЕТОД, СТРЪВ И ЛОКАЦИЯ, НО ТОВА Е ПЪТЯ ПО КОЙТО АЗ СЪМ МИНАЛ

за 10 разряд
през ноща-усач - на езерото-локация яма -донка -на кубче сирене -кълве доволно и без подхранка (опитах две рецепти на руснаците, но не усетих разлика), все пак... панировъчни сухари+сирене+карамел
през деня за сиг на езерото - южния бряг -на перо при дъното - най добре дава на ручейник (може и на поденка или живец)
за шаран езерото локация заросли кубъйшки-донка-на царевица подхранка сбор карповъй+царевица+подсолнечное масло
сазан езерото локаия спокойний залив -донка- за стръв макуха.за подхранка сбор карповыи+макуха+анисовое масло

да добавя към поста на колегата sleeper от предната страница, че за 11 разряд щуката отлично се лови на езерото-южния бряг- на блесна Crl-стандарт II на първа скорост (струна поне 80кг и внимателно за удари от големи торпеда)

за 12 разряд
бял амур голямата река локация луг - на дъно - стръв домат, подхранка грах+домат+анисово масло, жмых+домат+укорп
вобла (голяма мъка защото излиза повече плотва отколкото вобла) - струна 10кг - голямата река локация восточний рукав на перо дълбочина около метър стръв зерно - подхранка сбор плотва+зерно+ванилия. вариант 2 - бял червей - при него кълване нонстоп, но воблата пак е малко
толстолоб голмата река локация радуга - стръв капуста - може на перо може и на дъно, подхранка горох + укроп + капуста или жмых+капуста+конопляное масло или жмых-капуста-анис
пиявка най бързо ще стане на блатото локация затоплений лес- струна 10кг на перо -стръвта на дъното на късче риба ако не ви се харчат пари за пътуване - голямата река локация восточний рукав

за 13 разряд
ерш носарь - на езерото - локация яма - струна 10кг (важи за всички риби за този разряд)- на перо - стръвта при дъното - лови се на бял червей хвърляте в десния ъгъл около върховете на въдиците - подхранка анисов лист+бял червей+настой мелиссъй или жмых+бял червей
рыбец голямата река - локация радуга-имитация поденка-подхранка сбор плотва+поденка+ванилия или карамел
тарань голямата река - лкоация поворот - перо - при дъното по ямите - на зерна - подхранка сбор карповий+зерна+ваниль
синец голямата река - локация у сосны - на перо при дъното - хляб - подхранка сбор лещ+хляб+подсолничное масло - тази риба кълве в 80% от случаите от 80 до 150гр а трябва да се ловят 50кг. ловят се доста белоглазки-споко ще потрябват и те за 14 разряд. вземете си голяма кошница търпение. единственото хубаво нещо е, че доста патронни риби излизат - аз лично 5 патронни извадих (до този момент в играта имах 5 патронни за 2-3 седмици игра)

ВАЖНО!
до тук в играта съм ловил само рибите за разряд и никакви други. поради тази причина в момента съм с повече от скромни въдици 3х 80/30%/80. след като се добрах до локация у сосны реших да пробвам метода на LordAleks за вадене на белуги (метода ТУК)- работи безотказно. със споменатите въдици (80кг) извадих белуга 880кг (мерси пич че ме светна)
лошото е, че за няколко игрови дена - само тази беше зачетена - извадих няколко между 500 и 600кг и другото дребосъци по 100-200кг, но предполагам с търпение ще дойдат и други трофейни риби

някой ако може да качи някъде НОВА ВЕРСИЯ НА ATOM FISHING DATABASE и да даде линк - много благодаря предварително
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Първо Весело посрещане на новата 2011 :drinkers:
Тая игра я разцъквам от няколко дена и сега с новия и ъпдейт я направиха още по безмислена :lol: . За една седмица по-цял ден игра едвам стигнах 8 ниво и разряд 25. Пари е невъзможно да се направят за свестни такъми с ловене на каракуди и платика. кълването след тоя ъпдейт отиде по-дяволите и цените скочиха нагоре за аптечки. С 300 зора се правят 300 000 които не стигат даже за свестен прът и леска за макара да не говорим. Ако трябва да се играе 6 месеца за една хубава въдица която при първото сериозно кълване на някой мутант ще иде в небитието е супер глупаво.Има 5 бази на кръст с по 4-5 локации. Как ги не е срам и пари да искат за Екстрийм сървъра където количествата за разрядите са убийствени :lol: . Съжалявам ,че първия ми пост е толкова негативен ,но тия са пълни загубеняци ( създателите и администраторите ) на играта .
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте
за нова година пуснаха ново обновление на атомфиша - хубавото е че вече има аукцион и можеш да купуваш и продаваш, за екстрйма пише че са вдигнали с 55% шанса за патронните риби - ще видим таз работа. толкоз за хубавото
оцапали са всичко останало
1.....
2. с рибата излизат разни водорасли които са много видове и ти пълнят инвентара - те се използват в лабораторията на родник - там с тях се сглобяват аптечки, струни, макари и пръти. пълния инвентар ни води към точка първа.
3. аптечки вече няма - трябва да си ги правиш - което значи че постоянно ще тичаш напред назад по локациите
4. Цените на рибите са свалени почти на половина - за нормалните говоря - за мутантите също има изменение, но не знам в каква посока е
5. уменията са нулирани (поне на екстрийма) някой ще си каже - това е много дообре - добре ама друг път - сега иванич ти продава и всяка точка е по скъпа от предишната пригответе си мнооого пари - аз с 1.5 мил които имах си купих 2 точки професионал (3-тата струва 416 хиляди) и 8 точки дневен дозор (9-тата 312 хиляди) цените са различни за всеки вид умение но се стягайте за яко плащане. (за справка точка 4)
6. в магазина можеш да си купиш максимум 80кг струна и прът и 20% макара за друго - на родникв лабораторията
7. купих си нещо от аукциона - ей така за проба - естествено взеха ми парите и казаха чакай малко... изписа ми съобщение че го пращат по пощата ... горе в десния ъгъл има бутон игрова поща там трябва да си прочетеш писмото и да си вземеш предмета - но естествено трябва да внимавате и да го вземете веднага - защото има предупреждение - след 2 игрови дена ще го изтрият

има новогодишна бонус локация - влиза се през убежище - елхата - там няма радиация обаче не видях и някаква особена полза от висене там - имаше поне 60 човека и почти не кълве
Последно промяна от gogoltd на Съб Яну 01, 2011 9:23 pm, променено общо 1 път.
Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ого Рибаря »

1. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЪС САНДЪКА - при слагането групира предмети в един (слагаш му три струни - то ги групира в една х3 - пак имаш три но вече само за една въдица) - така е и със всичко останало - фидери,куки, шнурове.освен в съндъка внимавайте и в инвентара да не слагате еднакви предмети един въру друг - освен ако не го желаете разбира се

КАКВИ струни бе, с Ctrl се разделят без проблем!!! 11 разряда имам на тестовия сървър, па четете и в оригиналния сайт!!! Никакви такива неща няма дето си писал с червени букви да плашиш хората. Просто задръж Ctrl. Това е клавиша Контрол на клавиатурата ти и премести с мишката стакнатите предмети на празно място в инвентара. Показва ти диалог за първия.
А за новогодишната локация, вземи лови на живец и после пиши.
Изобщо, доста неподготвен се изказваш!
Последно промяна от Ого Рибаря на Съб Яну 01, 2011 6:14 pm, променено общо 1 път.
Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ого Рибаря »

AlkatrazBg написа:Първо Весело посрещане на новата 2011 :drinkers:
Тая игра я разцъквам от няколко дена и сега с новия и ъпдейт я направиха още по безмислена :lol: . За една седмица по-цял ден игра едвам стигнах 8 ниво и разряд 25. Пари е невъзможно да се направят за свестни такъми с ловене на каракуди и платика. кълването след тоя ъпдейт отиде по-дяволите и цените скочиха нагоре за аптечки. С 300 зора се правят 300 000 които не стигат даже за свестен прът и леска за макара да не говорим. Ако трябва да се играе 6 месеца за една хубава въдица която при първото сериозно кълване на някой мутант ще иде в небитието е супер глупаво.Има 5 бази на кръст с по 4-5 локации. Как ги не е срам и пари да искат за Екстрийм сървъра където количествата за разрядите са убийствени :lol: . Съжалявам ,че първия ми пост е толкова негативен ,но тия са пълни загубеняци ( създателите и администраторите ) на играта .

Не плюйте играта, без да я познавате. Само това ще ти кажа. Това, че не познавате играта, не я прави тъпа. А твоите 300 000 се правят за една нощ на Новогодишната локация, но няма да ти кажа как, докато не се извиниш за плюенето. Аз "тая игра" я "разцъквам" от февруари миналата година, имам предвид 2010, да не се объркаш.
Последно промяна от Ого Рибаря на Съб Яну 01, 2011 6:17 pm, променено общо 1 път.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Ого Рибаря написа: Не плюйте играта, без да я познавате. Само това ще ти кажа. Това, че сте нубове, не прави играта тъпа. А твоите 300 000 се правят за една нощ на Новогодишната локация, но няма да ти кажа как, докато не се извиниш за плюенето.
А ти вземи малко се успокой. Хубаво, объркал се е човека. И? Като си такъв "про"...извинявай "leet", можеш да пропуснеш определенията "noob" и да му кажеш с няколко думи защо не е прав. И btw, има бутон "edit".
Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ого Рибаря »

Sleeper написа:
Ого Рибаря написа: Не плюйте играта, без да я познавате. Само това ще ти кажа. Това, че сте нубове, не прави играта тъпа. А твоите 300 000 се правят за една нощ на Новогодишната локация, но няма да ти кажа как, докато не се извиниш за плюенето.
А ти вземи малко се успокой. Хубаво, объркал се е човека. И? Като си такъв "про"...извинявай "leet", можеш да пропуснеш определенията "noob" и да му кажеш с няколко думи защо не е прав. И btw, има бутон "edit".
Къде видя нууб ? Аз лично, не съм писал такова нещо. Бутона, който споменаваш, го използвах отдавна, защото ми стана жал. Ти си попаднал на вариант, който не е окончателният. Така че, всичко е наред, сега си редактирай ти поста. Съгласи се, че българите сме доста негативно настроени, а една игра не се научава от "няколко дена разцъкване". А като ме коригираш и наставляваш, поне се изкажи и за поста с червения шрифт. И после пак кажи, че не сме негативни. И колкото до "noob", вземи погледни речника. Едва ли е обида да наречеш някого "начинаещ", при условие, че го доказва сам с думите си. Аз не претендирам за "pro", но все пак, какъв е смисълът да се пишат неща, които не са истина? И то с червени букви? Успокой ме пак, ако имаш време след това. Благодаря предварително и извинявай, ако съм те обидил с нещо.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

Ого Рибаря написа: КАКВИ струни бе, с Ctrl се разделят без проблем!!! 11 разряда имам на тестовия сървър, па четете и в оригиналния сайт!!! Никакви такива неща няма дето си писал с червени букви да плашиш хората. Просто задръж Ctrl. Това е клавиша Контрол на клавиатурата ти и премести с мишката стакнатите предмети на празно място в инвентара. Показва ти диалог за първия.
А за новогодишната локация, вземи лови на живец и после пиши.
Изобщо, доста неподготвен се изказваш!
относно това че съм "noob" - виж какво приятелю - това, че играеш таз игра от една година и имаш 6 поста (3 от които са от днес) няма да коментирам. аз съм започнал от първите версии на руска рибалка и постоянно съм споделял във форума каквото науча. ти май видя негативно мнение за любимата си игра и леко откачи.

няма как да се изкажа подготвен - поста ми е само няколко часа след старта на ъпдейта и това са първи впечатления
колкото до това с контрола - не го знаех и благодаря....
вместо да плюеш предишни постове - опитай се да помогнеш по някакъв начин... това е идеята на форума.
колкото до новогодишната локация - все още твърдя че не е добре измислена. (и да - опитах на живец, както и на всичко останало). за гигантска щука и запорожец нямам такъми, белия краб не кълве толкова често, черния окун е евтин, налима също, судака също... какво остана - аха -деветиглена колюшка. през деня - щука, берш, голец, синец и белоглазка - с тях няма да натрупаш капитал...в общи линии тези които са били напред с материала са си напред - другите кучета ни яли... има шанс по-голям от нула да измъкнеш някой рядък предмет и все пак да изкараш някой лев на аукциона....

лично за мен всеки нов ъпдейт вместо да подобрява играта я дърпа назад - всичко е подчинено на печалба, което само по себеси не е лошо, но нека да има опция и за нормална игра. за пример ще кажа, че когато патронните риби бяха 111гр, 222гр и т.н - патронна риба се вадеше по една на 2-3 реални дена игра (не говоря за случаите когато тънки сметки с професионала водеха до по-добри резултати). сега след като новите патронни риби са 123, 234 и т.н. от старите вадя по 7-8 на реален ден, а от новите съвсем спряха да излизат.
което ще рече че нищо не е оставено на случайността и всичко е манипулирано.
и друго - защо 234гр. е рядка риба а 432гр. да не е? от вторите излизат доста... поне докато не ги направят патронни - после "сбогом гринго"

играя таз игра защото няма по добра онлайн, обаче това по никакъв начин не може да ме задължи да я харесвам. (за това си правя паузи от по няколко месеца през които не влизам)

толкова от мен по въпроса.
Последно промяна от gogoltd на Съб Яну 01, 2011 10:01 pm, променено общо 14 пъти.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Ого Рибаря написа: Къде видя нууб ? Аз лично, не съм писал такова нещо.
Напомня ми един пост в раздела "Частни обяви" - "Как да няма цена, има!"( продавачът беше изтървал да посочи цената ) и отдолу на оригиналният пост стои "Последна промяна ...."
Ого Рибаря написа:Ти си попаднал на вариант, който не е окончателният.
Не видях в поста ти да бише "неокончателна версия".Чета и коментирам
Ого Рибаря написа:Така че, всичко е наред, сега си редактирай ти поста.

Редактирам мнения само когато има правописни грешки, не поправям отговори на променени постове.
Ого Рибаря написа:Съгласи се, че българите сме доста негативно настроени, а една игра не се научава от "няколко дена разцъкване".
Съгласен съм, но и твоят отговор към колегата не беше много френдли.
Ого Рибаря написа:А като ме коригираш и наставляваш, поне се изкажи и за поста с червения шрифт. И после пак кажи, че не сме негативни.
Бях на път да поправя (до някъде) колегата, но видях, че си го нахранил преди това.
Ого Рибаря написа:И колкото до "noob", вземи погледни речника. Едва ли е обида да наречеш някого "начинаещ", при условие, че го доказва сам с думите си.
Години играех онлайн игри, и знам какво е значението на "noob".
Това , което исках да ти кажа в крайна сметка - темата е да си помагаме, а не да се палим на постовете на другите.
Със здраве!
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

важно!
следете в убежище при бармана - всеки игрови ден се изкупува различна риба на двойна цена
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Ето до къде стигнах аз с игра 9 дена.

Изображение
Понеже в предния си коментар бях доста критичен нека сега да кажа и какво ми харесва в играта :
1. Възможността да е на цял екран
2. Имитацията на движението на водата
3. Много по-бавното износване на такъмите в сравнение с РР3
Имам и едно питане понеже във форума на играта не намерих отговора. На какво се лови деветиглена колюшка понеже търся да хващам скъпи риби /цена,опит/ .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”