Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Общи за морето
На раздумка за морето!
naRiba.com

Форум

Какъв е смисълът ...
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Какъв е смисълът ...
А аз съм разочарован..................1000n не ме е цитирал

За да поискаш, трябва да дадеш
Смисъл има! От такива, като вас се учат такива, като мен.Ако Ви няма от кой ще се научим?
Тук не става дума за умения при риболов, за това къде е рибата. Там умението почти няма отношение. Рибата или я има, или я няма, но никой не споделя. Т.е. почти никой.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Приятелю, на какво да се учите? Как се клати от лодка? Пак казвам - в темата визирам хората с лодки в морето, които само четат. Защото както стана въпрос и по-рано, ден с ден не си прилича. Днес може да направиш 20кг, а утре 2кг. Въпросът е да имаш инфо ДНЕС !balyk написа:Смисъл има! От такива, като вас се учат такива, като мен.Ако Ви няма от кой ще се научим?
п.п. Ама и с Тошко сме си срали в устите ...

п.п.2 Вижте какво става тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 18#p618218 Само за днес знам за трима, които влязоха.
Преди четях " моят риболовен излет'' и никога нищо не пишех, нито браво,нито евала, нито нищо да не цапам темите( струваше ми се глупаво).После някъде из форума някой ми подсказа, че с '' бравото" уважавам труда на човека писал темата - просто не се бях замислял.Това имах впредвид, като говорих за ученето.И колкото повече контакти толкова по добре.К---ли винаги ще има,но като не се пише, ще станат повече.Утре ще спреш ти, после някой друг,после на мен и през акъла няма да ми мине да си пиша за "капото" и така ....ще станем всички като тези, които сега храним 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не съм влизал бре - нямах чепарета,та си правех.Мънцата написа:............. Само за днес знам за трима, които влязоха.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тоа па, гузен негонен бягаКИРО написа:Не съм влизал бре - нямах чепарета,та си правех.Мънцата написа:............. Само за днес знам за трима, които влязоха.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чи Емо не пише,май и не чете - гледа компа наопаки.
Виж,марлин да изкара или сом - бива го.
Виж,марлин да изкара или сом - бива го.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Другия Емо бре
Новия собственик на Червенио уебед 

Mi7chell написа:1000н ти си за парламента братле.1000n написа:Здравейте!

- 1000n
- разбира нещата
Колега, to6eto6, не съм те цитирал, защото не ми прозвуча като тотален песимизъм написаното от тебе!
Нали знаеш, че не здравият, а болният има нужда от "лек", "лечение" или "лекар"!
Но относно "малките тайни" и че "занаят само се крадял" си мисля, че ако ти имаш една ябълка и аз една и ги разменим, то отново ще си имаме по една ябълка, но ако ти имаш една идея, инфо или know how(ноу хау) и аз имам една идея, инфо или know how(ноу хау) и си ги разменим, то тогава и двамата ще си имаме по две от последните!
Добре, разбрах, че сме на приблизително сходни позиции, така че няма да се обръщам сега към вас, пишещите тук, а към непишещите и само четящи: Хора пратете два реда инфо, бе!
Не чувате ли, че ви изпращаме сигнал S.O.S. - "Спасете нашите души ......... имащи нужда от информация!"
Инфото за нас е като за алколик - алкохолът, като за заклет пушач - цигарата, като за наркомана - дрогата!
Спасете ни, бе хора, спасете ни, че умираме(ако не ни давате инфо)!
Ако ни изпратите и два реда вече ще сме ви потенциални приятели!
А приятелите са по-ценни от парите!
Нали знаете: "Не имей сто рублей, а имей сто друзей!" Т.е. "по-добре е да имаш сто приятеля отколкото сто валутни единици!"
Наслука
и не ни забравяйте и на нас си ни е гот да четем, бе, и ние сме хора!
Та, казвайте ни като хванете някоя друга риба! 

Добре, разбрах, че сме на приблизително сходни позиции, така че няма да се обръщам сега към вас, пишещите тук, а към непишещите и само четящи: Хора пратете два реда инфо, бе!

Е тва вече е приказка1000n написа:А приятелите са по-ценни от парите!Нали знаете: "Не имей сто рублей, а имей сто друзей!" Т.е. "по-добре е да имаш сто приятеля отколкото сто валутни единици!"

- devesil4o
- научил се да хвърля
Mi7chell написа:1000н ти си за парламента братле.1000n написа:Здравейте!

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка