Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Проба на яз. Тополница / с. Мухово / - Продължението
-
- кандидат преподавател
Re: Проба на яз. Тополница / с. Мухово / - Продължението
Немаш никви ядове !
Пращам ти тела на лични . Звънни когато имаш време , да пием по едно кафе , и да се запознаем !
Мерси за пожеланието !!!
Пращам ти тела на лични . Звънни когато имаш време , да пием по едно кафе , и да се запознаем !
Мерси за пожеланието !!!
Върл Shimano фен!
- borislav58
- сериозен играч
Симеее нищо не писа, ходи ли на гьола 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- кандидат преподавател
Борка , имам си други грижи , и не ми остава време !borislav58 написа:Симеее нищо не писа, ходи ли на гьола
Като ида , ще пиша !!!
Върл Shimano фен!
- StoychevV
- разбира нещата
Ех,като гледам хубави риболови стават на този язовир.Браво 

- kodek
- ще става разбирач
Здравей Симо, В събота сутринта пристигнахме на язовира, духаше студен вятър, на мястото което си снимал до лодките имаше двама колеги и ние се настанихме до тях.носихме си рибки от магазина, но като погледнах водата до брега вреше от малки рибки(уклей).Разпънахме тоягите цопнахме ваглерите и зачакахме костура.За цял ден - 5 костура колегите около мене и те горе-долу по толкова.По едно време трябваше да се облекча и реших да се изкача по нагоре, погледнах срещу стената - гледам 3 мрежи разпънати от бряг до бряг по на около 50тина метра една зад друга.след малко една от лодките дойде до брега и свали 3 чувала,като от чувалите се показваха само опашки колкото дворна метла.След няколко минути дойде един червен пикап натовари чувалите и си замина.Не знам арендатори ли са или бракониери.Ако са бракониери, с толкова мрежи само уклея ще остане.
-
- кандидат преподавател
Тия двамата , дето са били там , са ми приятели. И аз бях канен , но бях на казан , и не можах да отида. Тези с лодките , са собственици на мрежите. Найстина са арендатори , и то от и за много време. Рибите които си видял , са толстолоби по 30- 40 кила.
Върл Shimano фен!
С риск да се повторя и потретя с мнението на много колеги - задължително трябва да му станеш!? Доста емоционален риболов е ,а и вкусовите му качества не са за пренебрегване!!!simo72 написа:.......... Не съм му фен на тоя костур...........
Иначе се е получил