Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От ада в рая-част 2
- pacho109
- сериозен играч
Re: От ада в рая-част 2

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- вече хвърля и на тежко
Фен съм ви
Тоз язовир след улова с колко метра спадна 

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз се старая друже да избегна лошото време,и имам възможностите да отместа излета и за 2-3 дни и за цела седмица ,гледайки прогнозите.Просто сега в случая като първо знаехме вече че там дава риба и на лошо време(нали преди месец бехме по също време) и второ на един от колегите това му беха единствените почивни дни и ако отместехме риболова ние другите който можехме,щеше да му е мъка другата седмицаG.Petkov написа:Здравей Никола,
Излета ви е както винаги на високо ниво.
Впечатлих се от нещо друго - явно сте знаели за прогнозата на времето, когато сте планирали нещата и въпреки това, отивате, строите бивак, газите в калта и ги скубете. Аз, който се смятам за пристрастен рибар, винаги се старая да избегна неудобствата - ако е лошо времето, не отивам,/ е ако ме изненада - търпя/.
Явно сте много яки и надъхани. Да живееш с дни в калта и влагата не е лесно, знам го от казармените години.
Наслука!

Така решихме да тръгнеме щото датата беше подбрана още от миналия риболов там

Хахаха ,поне с две метраd.n.mihaylov написа:Фен съм виТоз язовир след улова с колко метра спадна

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Толкова много риба съм виждал само по филмите(и в този репортаж)
,поздрави за улова
.

Бре тоз Никола....Пак ги е разбил.Направо ви е вървяло като по вода.
и по
Много кефски репортаж.

Много кефски репортаж.

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Браво бе пичове ама знаетели какви пичове сте ма вашта банда ма разбива за не знам кой път ма вие направо ме
апък да знаете как ВИ завиждам ама да знаете как само браво НАЗДРАВЕ
и пак да го направите ама братче непоказвай всичките снимки че ще получа някой удар вече
нас
лука

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поклон,братлеstamicha написа:Браво бе пичове ама знаетели какви пичове сте ма вашта банда ма разбива за не знам кой път ма вие направо ме![]()
апък да знаете как ВИ завиждам ама да знаете как само браво НАЗДРАВЕ
![]()
![]()
и пак да го направите ама братче непоказвай всичките снимки че ще получа някой удар вече
![]()
![]()
нас
![]()
![]()
лука

Macedonia

-
- ще става разбирач
Йееееее баааааааааааси намазването
Кво си напрайл пак бре Никола, ти тва шараните за нищо ги нямаш бре, кълват ти кат уклей

Кво си напрайл пак бре Никола, ти тва шараните за нищо ги нямаш бре, кълват ти кат уклей

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако те закарам на 3-4 дневен,ще нема место за бирите в Витото брей МитевМитев написа:Ееееееееее Николаа мен ме караш по каналите

Macedonia