Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

какво става с яз.Огняново
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: какво става с яз.Огняново
тези с електровьдиците колега ама докато си чешеме езиците тука ще е така
Сутринта към 6 часа акостирах на язовира от към Раковица.Разположих се на асфалтовият път,който влиза в азовира.На дънните въдици с Щипок успях да излъжа 3 раирани разбойника м/у 100-200 гр.Раците просто унищожаваха рибките.На директният със стръв,торен и бял предимно слънчак,рядък уклей и няколко рака.На дънните също извадих няколко рачовци(доста едри).Около мен имаше 10-тина колеги,като и при тях не видях да се вади нещо по различно.На прибиране,качих колега на автостоп.При него положението бе същото с тази разлика,че на хляб бе успял да излъже 2 много хубави Лина около половинката.....много красиви рибки,отдавна не бях виждал такива............Толкова от мен,дано съм бил полезен.Поздрави и наслука на всички.
Днес сутринта посетихме язовира,като се ситуирахме на не лошо място след стената вдясно.Резултатите са плачевни за съжаление.Регистрирахме 3-4 маломерни кленчета,
назландисващи се дори слънчаци и нищо друго.Видя ми се че има промяна на нивото на водата но може и да се лъжа.След като ни пече слънцето цял ден и измятахме захранката,с тягостно усещане поехме към дома.Това е положението................
назландисващи се дори слънчаци и нищо друго.Видя ми се че има промяна на нивото на водата но може и да се лъжа.След като ни пече слънцето цял ден и измятахме захранката,с тягостно усещане поехме към дома.Това е положението................
- akoto13
- ще става разбирач
Значи аз през последните две недели направо съм разбил рибата.И двата пъти по около 2, 3 кила риба като първата хванах и едно шаранче.Иначе кленчета каракудета 2 червеноперки и около 1000 слънчака като имах един направо огромен.СТРЪВ жито бял и много захранване.явно наистина рибата е малко или доста наплашена(според мене)
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Чета и ми се реве
Да оставим да съсипят такъв хубав язовир
Тук явно всичко трябва да започва отначало-елеминиране на токаджиите, набиване обръчите на ИАРА, зарибяване,забрана и пазене 2-3 години и чак тогава връщане на ситуацията поне както беше преди 3-4 години.
Интересно каракудата напролет откъде се беше взела и къде изчезна.Но и тогава повечето пълниха торбите като невидели

Интересно каракудата напролет откъде се беше взела и къде изчезна.Но и тогава повечето пълниха торбите като невидели

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Абе те, че пълнеха пълнеха, ама не е там проблема само, това е голям язовир друго трябва за да се докара до там...naskobo написа:Чета и ми се реве![]()
Да оставим да съсипят такъв хубав язовир
Тук явно всичко трябва да започва отначало-елеминиране на токаджиите, набиване обръчите на ИАРА, зарибяване,забрана и пазене 2-3 години и чак тогава връщане на ситуацията поне както беше преди 3-4 години.
Интересно каракудата напролет откъде се беше взела и къде изчезна.Но и тогава повечето пълниха торбите като невидели![]()
Трябва да се зариби и забрани и да се пази много, според мен всичките "платени" около софия зарибяват с каракуда от там.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Батка, те май изчезнаха още преди 2-3 години( друг е въпроса, че аз така и не се доредих до тяхcocko72 написа:Каква ти каракуда колега?.....а,къде изчезнаха трофейните шарани и сомове по 20-30кг,някой може ли да се досети?

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
като няма кой да обвиним, значи хАмериканците са виновни (пак) 

Пуснах същото в "Разни", но там по-малко се чете поради което дублирам!
http://dnes.dir.bg/news/kaskadyor-nepob ... 90188?nt=4
На Огняново явно е като на война, след като чак и каскадьори загиват Представям си какво става с рибата, която и без това е кът Вече пратих мейл на ИАРА с предложение да искат някой лев от продуцентите за възстановане на щетите(зарибяване), но съм скептик дали ще си мръднат задниците!Пращам и до някои телевизии- да не ни третират като аборигени и да ни избиват рибата безплатно, а те да си трупнат няколко милиона печалба от тъпия си екшън
Който иска да подкрепи, 'щото ако е само един, никой няма да обърне внимание!!
http://dnes.dir.bg/news/kaskadyor-nepob ... 90188?nt=4
На Огняново явно е като на война, след като чак и каскадьори загиват Представям си какво става с рибата, която и без това е кът Вече пратих мейл на ИАРА с предложение да искат някой лев от продуцентите за възстановане на щетите(зарибяване), но съм скептик дали ще си мръднат задниците!Пращам и до някои телевизии- да не ни третират като аборигени и да ни избиват рибата безплатно, а те да си трупнат няколко милиона печалба от тъпия си екшън

Който иска да подкрепи, 'щото ако е само един, никой няма да обърне внимание!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Наско,
На моят имейл до ИАРА от по-миналата седмица, още го чакам отговора!
НЯМА ОТГОВОР!!!
На моят имейл до ИАРА от по-миналата седмица, още го чакам отговора!
НЯМА ОТГОВОР!!!