Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Габровска среща #14
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Габровска среща #14
И ТАКА :
Среща номер 14 завърши.
Хронологичният ред беше долу горе такъв.
Към 20 часа групата беше вече се събрала и премина към същественото занимание

Наздравиците следваха една след друга.

От опит знам ,че чуват ли се дрънкащи чаши не след дълго голямата тайфа започва да се разделя на малки групички.
Като тази например

И като тази:

Дори и като тази

За да се стигне до следващият етап на разпадане ,когато човек остава сам със себе си

Та затова с риск да платя много ток в края на месеца , реших да оставя апарата включен и да снимам
Някои пиеха водка-други ферментирал гроздов сок ,но като цяло ми направи впечатление ,че в Бъглария хората със здрави хранопроводи са доста

Но колкото и здрав да бъде един грЪцмул той рано или късно се предава пред натиска на огнената вода.
Не след дълго разговорите се засилиха. Сучайно подучух един от тях. Не можах да схвана основната тема но доста често се чуваше ''Брътчедке, ти мен уважаваш ли ме''. Реших, че става дума за роднински работи и дискретно се оттеглих.

Учудващо е колко ловки могат да бъдат ръцете на почерпен човек. Йоската демонстрира изваждането от задният джоб на парите на сервитьорката. Тяхното преброяване и връщането им обратно. Надявам се цялата сума

Не знам какво иска да покаже колегата тук,но определено се отнасяше за нещо с голям размер.

В началото си помислих че става дума за риба но когато видях как някои хора го наблюдават, се усъмних и си рекох ,че най вероятно е съществително с друго значение (притесних се)

Реших да проверя дали има още лента в х-апаратурата и направих една ''тестова снимка''

Слава богу имаше и аз реших да отида и да овековеча ейтуй чуду на природата.

И така. Купонът си течеше. Някои използваха времето за размисли от рода: защо пък е задължително да държим въдицата от към дебелата страна ???
Раздадоха се и награди . За най -голям рибар. За най голям шмекер и за най голям купонджия. Тъй като раздаването се осъществи от МЕН ,нямаше как да го снимам, та ще помоля някой от другите да качи тези моменти.
Моя милост

По някое време заведението се смени

Тук ми предлагат бас че съвсем скоро ще се размириши на мускули. Хахаха ...че те мускулите не миришат бре. Приех облога и затаих дъх в очакване.

Загубих !!!!!!

Замириса !

Още снимки за трогателното изпращане на ейтуй нЯщу -по късно.

пп Нали си е задушница.
Среща номер 14 завърши.
Хронологичният ред беше долу горе такъв.
Към 20 часа групата беше вече се събрала и премина към същественото занимание

Наздравиците следваха една след друга.

От опит знам ,че чуват ли се дрънкащи чаши не след дълго голямата тайфа започва да се разделя на малки групички.
Като тази например

И като тази:

Дори и като тази

За да се стигне до следващият етап на разпадане ,когато човек остава сам със себе си

Та затова с риск да платя много ток в края на месеца , реших да оставя апарата включен и да снимам
Някои пиеха водка-други ферментирал гроздов сок ,но като цяло ми направи впечатление ,че в Бъглария хората със здрави хранопроводи са доста

Но колкото и здрав да бъде един грЪцмул той рано или късно се предава пред натиска на огнената вода.
Не след дълго разговорите се засилиха. Сучайно подучух един от тях. Не можах да схвана основната тема но доста често се чуваше ''Брътчедке, ти мен уважаваш ли ме''. Реших, че става дума за роднински работи и дискретно се оттеглих.

Учудващо е колко ловки могат да бъдат ръцете на почерпен човек. Йоската демонстрира изваждането от задният джоб на парите на сервитьорката. Тяхното преброяване и връщането им обратно. Надявам се цялата сума

Не знам какво иска да покаже колегата тук,но определено се отнасяше за нещо с голям размер.

В началото си помислих че става дума за риба но когато видях как някои хора го наблюдават, се усъмних и си рекох ,че най вероятно е съществително с друго значение (притесних се)

Реших да проверя дали има още лента в х-апаратурата и направих една ''тестова снимка''

Слава богу имаше и аз реших да отида и да овековеча ейтуй чуду на природата.

И така. Купонът си течеше. Някои използваха времето за размисли от рода: защо пък е задължително да държим въдицата от към дебелата страна ???

Раздадоха се и награди . За най -голям рибар. За най голям шмекер и за най голям купонджия. Тъй като раздаването се осъществи от МЕН ,нямаше как да го снимам, та ще помоля някой от другите да качи тези моменти.
Моя милост

По някое време заведението се смени

Тук ми предлагат бас че съвсем скоро ще се размириши на мускули. Хахаха ...че те мускулите не миришат бре. Приех облога и затаих дъх в очакване.

Загубих !!!!!!

Замириса !

Още снимки за трогателното изпращане на ейтуй нЯщу -по късно.

пп Нали си е задушница.

Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ебати купона
супер сте
Какъв баланс, какво майсторство

Какъв баланс, какво майсторство

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Благодаря за незабравимата вечер прекарана с незабравими хора.Благодааря за прекрасната организация и се убедих , че и в най - голямата криза има ли до теб приятели винаги има и незабравими моменти/особенно в бара при зори
/
. ГОЛЕМИ ХОРА СТЕ ГАБРОВЦИ

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
-
- научил се да хвърля
Калине качи снимки
Ето малко инфо със снимково доказателство за същноста на купона

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ И ОТ МЕН И ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛИ ДА СЕТ КОМПАНИЯТА...ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМ

- Добата©
- разбира нещата

специални благодарности към Веско

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тази среща ще остане в учебниците по риболов...среща на приятели в криза ....Благодаря ,че Ви познавам и до .....следващата среща 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- научил се да хвърля
Бре нямате стигане
супер среща .

-
- научил се да хвърля
Брее,то в Габрово било доста топло
,чак жешко
.Поздрави на групата!С всеки следващ купон ставате все по-добри.

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Що приказват че било фото монтажи снимките ,че то това си е голата истина
Добър купон сте спретнали

Добър купон сте спретнали

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Ами добре сте си изкарали.Браво на колегите