Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Щука около Пловдив
Ръжево конаре.7.15 до17.40 удар ниц 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да съживим малко темата - нещо около Пловдив, защото събота и неделя наближават?:).Само batkovi kolio 3 ли ходи за щука около Пловдив, пишете колеги не се стеснявайте.....
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Имам информация,че на дупките до Песнопой,вече дърпат по-някоя щука на тапа.Там преди няколко години,почти нямахме празен излет.Смятам да ги посетя и аз скоро,че одавна не съм търсил зъбатката.
TICA FAN
-
- научил се да хвърля
Утре сам някаде за щтука и ще пиша като се пребера.И да се пазите от свинскиа грип
4е щтуките запо4ват да огладняват нема сам да ги ловя.Живи и здрави на вси4ки и
И ако некой днес е минавал покрай Марца да каже какво е нивото и дали е мътна от даждовете,мерси предварително.

- danev69
- сериозен играч
платеното на с.Труд,този с 10лв такаса в дясно от бараката на пазача в шаварите 3 щтуки малки.пече ли слънце само рано сутрин,ако е мрачно има удари и през деня.на малка каракудка удря повече,на блесна;lusoks; на воблер не сам видял някои да извади.има щтука но е доста намаляла,но по добре от никаква.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
На клетките,където беше по 8 лв. таксата мисля,пак на с.Труд ( двете са собственост на един и същ човек ) , също излизаха доста щуки,бели риби и по-някой друг кефал на спининг.В таксата влиза безплатно една голяма риба.Одавна не съм бил и сега незнам ,как е положението,но преди си държаха доста щуки,особено в последните 2 клетки.Минуса е,че самите дупки са много малки по-обем и имаш чувството,че си хвърлил в някоя локва на улицата.danev69 написа:платеното на с.Труд,този с 10лв такаса в дясно от бараката на пазача в шаварите 3 щтуки малки.пече ли слънце само рано сутрин,ако е мрачно има удари и през деня.на малка каракудка удря повече,на блесна;lusoks; на воблер не сам видял някои да извади.има щтука но е доста намаляла,но по добре от никаква.
TICA FAN
- danev69
- сериозен играч
на двете клетки сега искат такса 3лв,но всички чакат за шаран,за щука разправят,че са вадели отдавна,шарана се плаща на кг. и се хваща рядко.последно,като минах покраи клетките нямаше никои,дори пазача липсваше,явно и шарана се е покрил.на големия все още дава щука,но трябва да си там по тьмно и напече ли сльнцето може да си ходиш. на слука,ако ходиш там пиши след това
Aми не смятам да ходя,ходехме повече там преди,като малки.Предпочитам да пробвам щуката на Песнопой ,Ръжево Конаре или Махалата.Успех и на теб и пиши,пък и по-някоя снимка може да качваш. 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
Mарица 6ти км.мн ама мн вятар, мътна вода,студ и никав удар направо нз кво става с тая река.
Но утре или другиден отново сме някаде и аз незнам каде.ПОздрави на вси4ки. 

- danev69
- сериозен играч
след Брацигово има 2 язовира лови се само с билет,на втория имало хубави щуки и много костур,някои има ли информация за там.
пишете не пазете дащните язовири в таина.

Да не става въпрос за блатата до Брацигово?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BE#p433738
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BE#p433738
TICA FAN
- danev69
- сериозен играч
след Брацигово имало 2 язовира за втория ми казаха че миналата година са го зарибявали,моите приятели са били там преди месец.хванали са едра каракуда,костур и дребен шаран имало е колеги които чакат и за сом.преди седмица от втория язовир са вадели големи щуки на блесна.аз лично до няколко дни ще ходя да го пробвам и след това ще пиша по точно.не са ми споменавали за блата. на слука на всички .
даваите повече инфо,защтото сега е времето за трофейните щуки,които всички сънуваме

-
- научил се да хвърля
Най после и ас да се запиша
с нешто по за пред хората
днес на долна махала 2 удара,две забатки вън.2,5кг.62 см.и3.1кг.бати кефа.утре пак само4е на Марица:drinkers: на вси4ки

- Кузмич
- dreamer
Ей днес обиколихме света Отец Паисиево, Песнопой, Ръжево Конаре.
Тапи, спининг нищо само Sony измъкна на директния няколко перки ама мисля, че той ще пусне репортаж
Тапи, спининг нищо само Sony измъкна на директния няколко перки ама мисля, че той ще пусне репортаж
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- danev69
- сериозен играч
какви са таксите на Долна махала?Благодаря предварително.браво колега нямаш ли снимки.на тапа ли ги хвана или на блесна?