Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Стикери за автомобил
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Стикери за автомобил
Уточни ли се кой модел ще е 

- pachosz
- сериозен играч
Колеги, по-нагоре в темата се спомена и за лодки да стават стикерите. Не се бях сетил до сега и много ми харесва идеята наистина. Предполагам няма да е проблем да се поръчват и по-големи стикери за лодките. С размер колкото на А4 примерно, но пак да са си елипса или каквато форма ще бъдат останалите. Разбира се ще са доста по-скъпи от малките, ама който си поръчва, той си плаща така или иначе 

- valskiq
- новобранец
А дали няма да е най-удобно и лесно за всички, ако готовия файл се качи някъде тук и всеки който иска си го смъкне, отиде в някоя рекламна агенция и си поръча колкото бройки иска, с какъвто размер иска.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Даааа,това ми хареса.
Докато чакам от Софето да ми дойдат,Дели ще ми ги направи каквито си ги искам по големина.
Докато чакам от Софето да ми дойдат,Дели ще ми ги направи каквито си ги искам по големина.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Здравейте приятели! Мисля ,че колегата е прав, нека да дадем визията, после да се качи, а пък всеки, където иска, да си го /стикера/ изготвя, без обаче да нарушава приетите условности от форума!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Явно шефа са го налегнали задачките и не смогва със стикерите. Нареждам се на опашката за стикер, според мен колкото по-семпъл е, толкова по-ясно ще си личи бранда ни и посланието на форума ("Пазете природата чиста" или "Нека мислим за природата" или нещо от сорта) 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Ами вместо всички да чакаме моля хората , които имат време и умения да правят предложения в темата а ние ще си изберем вариант и ще се справяме сами с изработката .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Моето предложение е стикера да е прозрачен, семпъл, само с логото на сайта, за външно лепене с два вида контур - черен или бял (за да може да се поставя на всякакъв цвят). Нека има 2-3 размера. Лично аз предпочитам по-малите размери защото колата ми е малка. Колегите с лодките и бусовете биха предпочели по-големи. Относно забраната за лепене може да се направи и нещо друго
- декоративните пласмасови рамки под номерата на колите също ги правят доста сполучливо, не променят визията (специално за автомобилите) и се набиват на очи. Такива имат VW форума от много време.
Нещо ето такова:

Нещо ето такова:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- barutchiata ©
- Администратор
tvt555 написа:Моето предложение............................................................ декоративните пласмасови рамки под номерата на колите също ги правят доста сполучливо, не променят визията (специално за автомобилите) и се набиват на очи. Такива имат VW форума от много време
Това е мноо яко!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Супер идея, но мен това "Всичко за риболова" не ми харесва - сякаш чета табела на рибарски магазин. Харесва ми идеята да е за външно лепене и мото от рода на "Пазете природата".
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Аиде даваите стикерчетата до скоро на старата кола имах на манията ама отиде с продажбата а и там не влизам с месеци така че от на рибата ще си ме кефи повече и решаваите някаква глоба за изработката де 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- вече хвърля и на тежко
Вместо стикер ми дойде следната идея

Свалих калъфа ,дадох го на един колега от фирмата където работя , показах му логото на компа и той ми го върна готово.Цена 15лв.

Свалих калъфа ,дадох го на един колега от фирмата където работя , показах му логото на компа и той ми го върна готово.Цена 15лв.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
Колега мнг.е якоmlc написа:Вместо стикер ми дойде следната идея

m-kar.mobile.bg