Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Макара та макара...най доброто за сома : Corboss 510
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Чета и се дивя....кой от вас държа в ръката си тая макара та дава мнения?????? май
...никой !!! Е да ви кажа вече съм горд собственик на 2 такива макари...знаете че бях единствен с предния и модел !!!
...такааааа.....сега да ви я разясня....за всички незнаещи а пишещи че била лява
...казвам нормална е ....нормален долен мултипликатор с нормална дръжка като на всички ваши макари с нормална посока на навиване !!!....макарата е малко по голяма от предишния си модел...това за всички виждали моята
, още за нея...морско изпълнение е...титанец
с вграден вече брояч....слава богу за което...ако не се сещате за белезите на 5 тия метър по влакната аз се сещам
и звездата за аванса вече е по голямка и по удобна...същата макаричка има каталожни данни за рибки до...500 кг тегло
остава да си ги хванете....аз ще пробвам с 150 кг...имам уговорка с няколко сома вече

а това което го е имало при Ивайло
са....мойте 2 макарички който 2 ра годинка чаках !!!
дано и за вас внесат

...такааааа.....сега да ви я разясня....за всички незнаещи а пишещи че била лява

остава да си ги хванете....аз ще пробвам с 150 кг...имам уговорка с няколко сома вече

а това което го е имало при Ивайло

дано и за вас внесат

Господ може всичко чада мой !
Не бе, нещеме. Мани тез работи.отец Ми Го Нафърфорий написа: а това което го е имало при Ивайлоса....мойте 2 макарички който 2 ра годинка чаках !!!
дано и за вас внесат

Друго си е ABU, QUANTUM или PENN. Традиция и качество. Стига да не са произведени в Далечния Изток.
Все пак, да са ти честити макариците. Големи да ги вадиш с тях, а аз ......... още по-големи!

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- сериозен играч
ма как ще щете....Торбалан написа:Не бе, нещеме. Мани тез работи.![]()
Друго си е ABU, QUANTUM или PENN. Традиция и качество. Стига да не са произведени в Далечния Изток.

ще земе некой да ви се смее ако си купите ....мани не думай....

що беше кисело гроздето???

ха мерси за поздрава....ще ги видиш красавиците (недодялани)

- EmilAlexov
- новобранец
-
- сериозен играч
ами къде....на гъби....малко винце...знаеш как е....и некво стройтелство ме е захванало ?
а довечера на сомска сбирка
като прочете колко са недодялани тия макарички що си купу бре Емилеее.....как можа бе човеко.....
ма вервай им на тия къде ти пишат тука бре....те са от специалист нагоре!

пълно дърво са...недодялани
малеее кво си балъче и ти..
кисело било гроздето а ???....хахахахах...

като прочете колко са недодялани тия макарички що си купу бре Емилеее.....как можа бе човеко.....
ма вервай им на тия къде ти пишат тука бре....те са от специалист нагоре!

пълно дърво са...недодялани

кисело било гроздето а ???....хахахахах...

- man1966
- ще става разбирач
А бе Жоре ся кат си зе тез новите мултита,да земеш да ми подариш тва старото ли...То и коледа наближава зер....отец Ми Го Нафърфорий написа:ами къде....на гъби....малко винце...знаеш как е....и некво стройтелство ме е захванало ?
ма вервай им на тия къде ти пишат тука бре....те са от специалист нагоре!![]()
![]()

Я елате рибенца при батко...
-
- сериозен играч
няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов
едната я бях писал за Ицо...ма нали се отказа...

верно си е че 2 години чаках....ама дочаках ! Ицо може само да съжалява сега като я види
едната я бях писал за Ицо...ма нали се отказа...

верно си е че 2 години чаках....ама дочаках ! Ицо може само да съжалява сега като я види

- man1966
- ще става разбирач
А нема проблем бе-щом е за Киро ше му дам мойто мулти-кат за него е баш... помисли по въпроса-мойто е на 3 излета и си е с брояч.отец Ми Го Нафърфорий написа:няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов
едната я бях писал за Ицо...ма нали се отказа...![]()
![]()
Айди напрай още един жест ,че ти си виновен дето се подпалих с тез дръва да ръчкам из водата

Я елате рибенца при батко...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ми то тъз Ицовата ако ти е излишна аз мога да я взема, зо догодина да се подготвям. Пък ти ще ме светнеш и за сопата..отец Ми Го Нафърфорий написа:няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов
едната я бях писал за Ицо...ма нали се отказа...![]()
![]()
Туй на първо време... Другото - в школото.....
Хайде да ги избиеш дъртите сомове с новото мулти!!!

-
- сериозен играч
леле колко благородно....пу дано не ти харесат....Мен 66ти чакаmilen_bg написа:... ако не ми харесат ще ги подаря:)

ма му ги подари и двечките...

- EmilAlexov
- новобранец
e
Отче ами сега като съм пълен комплект да вземеш да ме заведеш че то требе и практика.Или да ги слагам у витрината.