Макара та макара...най доброто за сома : Corboss 510

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Иван-Клисура написа:е така и не мога да и кача снимката. ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ
но който иска може да я види в галерията ми
Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

приказвах с хора виждали на живо мултипликатора и не го харесаха.

Моля някои друг които е виждал мултипликатора и го е пробал да сподели мнение
Достатъчно сериозен ли е ,масивен ли е и т,н.
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Имало го е при Ивайло,но ми казаха че са пълно дърво и за нищо не стават.Изработката е била под всякаква критика.
Добре е да си добър
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Чета и се дивя....кой от вас държа в ръката си тая макара та дава мнения?????? май :shock: ...никой !!! Е да ви кажа вече съм горд собственик на 2 такива макари...знаете че бях единствен с предния и модел !!!
...такааааа.....сега да ви я разясня....за всички незнаещи а пишещи че била лява :lol: :lol: :lol: ...казвам нормална е ....нормален долен мултипликатор с нормална дръжка като на всички ваши макари с нормална посока на навиване !!!....макарата е малко по голяма от предишния си модел...това за всички виждали моята :wink: , още за нея...морско изпълнение е...титанец :lol: :lol: :lol: с вграден вече брояч....слава богу за което...ако не се сещате за белезите на 5 тия метър по влакната аз се сещам :lol: :lol: :lol: и звездата за аванса вече е по голямка и по удобна...същата макаричка има каталожни данни за рибки до...500 кг тегло

остава да си ги хванете....аз ще пробвам с 150 кг...имам уговорка с няколко сома вече :lol: :lol: :lol:

а това което го е имало при Ивайло :wink: са....мойте 2 макарички който 2 ра годинка чаках !!!

дано и за вас внесат :idea:
Господ може всичко чада мой !
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

отец Ми Го Нафърфорий написа: а това което го е имало при Ивайло :wink: са....мойте 2 макарички който 2 ра годинка чаках !!!

дано и за вас внесат :idea:
Не бе, нещеме. Мани тез работи. :wink:
Друго си е ABU, QUANTUM или PENN. Традиция и качество. Стига да не са произведени в Далечния Изток.

Все пак, да са ти честити макариците. Големи да ги вадиш с тях, а аз ......... още по-големи!
:lol:
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Торбалан написа:Не бе, нещеме. Мани тез работи. :wink:
Друго си е ABU, QUANTUM или PENN. Традиция и качество. Стига да не са произведени в Далечния Изток. :lol:
ма как ще щете.... :lol: :lol: :lol: ...нали требе на Хамериканци да са праите....с макарите нагоре.....ша ви подарявам и по едно коланче за врато да си ги превързвате та да не ви падат надолу съгласно закона за гравитацията ....хахахаххах..... :lol: :lol: :lol:

ще земе некой да ви се смее ако си купите ....мани не думай.... :lol: :lol: :lol:

що беше кисело гроздето??? :idea:

ха мерси за поздрава....ще ги видиш красавиците (недодялани) :lol: :lol: :lol:
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

Мнение от EmilAlexov »

Значи станахме 2-ма гордите собственици на тия макаренца.Здрасти отче.
Къде одиш???
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ами къде....на гъби....малко винце...знаеш как е....и некво стройтелство ме е захванало ?

а довечера на сомска сбирка :lol:

като прочете колко са недодялани тия макарички що си купу бре Емилеее.....как можа бе човеко.....

ма вервай им на тия къде ти пишат тука бре....те са от специалист нагоре! :lol: :lol: :lol:

пълно дърво са...недодялани :lol: :lol: :lol: малеее кво си балъче и ти..

кисело било гроздето а ???....хахахахах... :lol: :lol: :lol:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

отец Ми Го Нафърфорий написа:ами къде....на гъби....малко винце...знаеш как е....и некво стройтелство ме е захванало ?

а довечера на сомска сбирка :lol:

като прочете колко са недодялани тия макарички що си купу бре Емилеее.....как можа бе човеко.....

ма вервай им на тия къде ти пишат тука бре....те са от специалист нагоре! :lol: :lol: :lol:
А бе Жоре ся кат си зе тез новите мултита,да земеш да ми подариш тва старото ли...То и коледа наближава зер.... 8)
Я елате рибенца при батко...
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов

едната я бях писал за Ицо...ма нали се отказа... :lol: :lol: :lol:

верно си е че 2 години чаках....ама дочаках ! Ицо може само да съжалява сега като я види :idea:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

отец Ми Го Нафърфорий написа:няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов

верно си е че 2 години чаках....ама дочаках ! Ицо може само да съжалява сега като я види :idea:
А нема проблем бе-щом е за Киро ше му дам мойто мулти-кат за него е баш... помисли по въпроса-мойто е на 3 излета и си е с брояч.
Айди напрай още един жест ,че ти си виновен дето се подпалих с тез дръва да ръчкам из водата 8)
Я елате рибенца при батко...
Николай Стефанов
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Николай Стефанов »

отец Ми Го Нафърфорий написа:няма бе батю...свиди ми се...архаично мие.....бая сом умори...ша земе и на тебе да ти връзва с нея....а и знаеш....3 пръчки подържам за сом....2 за мен и една за хижаря....че и Киро е човек....а си няма за такъв риболов

Ми то тъз Ицовата ако ти е излишна аз мога да я взема, зо догодина да се подготвям. Пък ти ще ме светнеш и за сопата..
Туй на първо време... Другото - в школото.....
Хайде да ги избиеш дъртите сомове с новото мулти!!! :smt035
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

аре ще взема да си взема 2 такива --да ги пробам а ако не ми харесат ще ги подаря:)

трабва да окомплектовам 2 прички до напролет ,нали и аз ще ръчкам както казват някои:)
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

milen_bg написа:... ако не ми харесат ще ги подаря:)
леле колко благородно....пу дано не ти харесат....Мен 66ти чака :lol: :lol: :lol:

ма му ги подари и двечките... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: невервам само едната да ти хареса....даже мое и сега да ти метна адреса му...кво ш'са мъчиш да ги пробваш....направо си му ги подарявай....я горе кво са писали че са недодялани.... :lol: :lol: :lol:
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

e

Мнение от EmilAlexov »

Отче ами сега като съм пълен комплект да вземеш да ме заведеш че то требе и практика.Или да ги слагам у витрината.
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”