Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от maranzika »

ribolovcho написа:......
Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=43244
Щото вие твърдите ,че сте Бракониер(рибар,нарушаващ закона)! :!: :!: :!:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ribolovcho написа: за това изказване торта ли да ти дам :)..само се чудите с какво да се заяждате,
А ти прочете ли изказването добре, и кое те обиди в него колега :?:
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

ribolovcho написа:
mitiogt написа:Ооооооо , много грубо се е получило , незнам каква точно е целта на това начинание , но със сигурност НЕ е КОЛЕГИАЛНО ! :?

колега гледам че и ти си оранжев,и твойто ли не е колегиално
Колега, разликата е доста голяма и ако не го осъзнаваш е доста жалко !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

indalo написа:...Имаше тема със покана към всички желаещи. Всеки може да изяви желание да бъде добавен към групата. А вие се сърдите , че насила не сте вкарани там.
Е това не го разбирам. :roll:
п.с. Отговора е за мнението на stich
Пак ще задам същия въпрос:
Кому е нужно???

п.п.След като всеки който поиска може да влезе в групата,защо изобщо трябва да я има???
Изображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

maranzika написа:
Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:

бих ви отговорил колега както аз си знам,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки..............
и какво общо има тази тема със онази,групата е факт ,ако има нещо за криене то аз мога и на лични да пиша.....крайно време е тази тема да и се удари катанеца.....

лека нощ
Последно промяна от ribolovcho на Вто Фев 08, 2011 11:21 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

tcekata написа:
Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.
все пак повиши в модератор колегата ribolovcho. :wink:
Споко бе хора,не е модератор,аватара ви заблуждава....ето...

Име на групата: Модератори

Описание на групата:

Това е затворена група, трябва Ви покана от екипа за да можете да членувате.

Членове на групата
1 http://www.***.com Модератор
2 Павел Иванов Модератор
3 slivnalia Модератор
4 Кърцата Модератор
5 sapuna Модератор
6 Диканаров Модератор
7 VGS
8 rikosheth
9 emo vasilev
10 rumci
11 Jechev
12 snegk
13 AL KAPONE
14 Митев
15 sestrata
16 КИРО
17 Paublo_Eskobar
18 Nikola Polizovski
19 simo72

Всички права запазени. Copyright © 2004-2011 naRiba.com
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

еее. чекайте ве,то и тая група ше искате да се затвори,модераторската :0 тя не пречи ли ви като не може да и четете мненията
Изображение
Най добрите са тук
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

ribolovcho написа:
maranzika написа:

бих ви отговорил колега както аз си знам,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки
Непознаването на закона не оправдава деянието. На всеки язовир който се ползва за водоснабдяване има три зони със съответните забрани.
пп. Ако на автомобила не пише "не кради", можем ли да го крадем :D
Последно промяна от dodo16 на Вто Фев 08, 2011 11:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

stich написа:
indalo написа:...Имаше тема със покана към всички желаещи. Всеки може да изяви желание да бъде добавен към групата. А вие се сърдите , че насила не сте вкарани там.
Е това не го разбирам. :roll:
п.с. Отговора е за мнението на stich
Пак ще задам същия въпрос:
Кому е нужно???

п.п.След като всеки който поиска може да влезе в групата,защо изобщо трябва да я има???
Ще отговоря с въпрос.
А кому пречи и с какво :?: И.... уморих се. Спирам по темата. Има си правила, с нищо не са нарушени. Явно сгода нема. Един колега по горе беше написал, че е по добре да ходим на риба, а не да се ядем тука. Ако съм обидил некой с мое мнение се извинявам. Явно всеки има различно виждане....., което не е ненормално.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

ribolovcho написа:
maranzika написа:
,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки..............
Пише го НАВСЯКЪДЕ.
Бъдете така добър тогава да ми отговорите в другата тема,да не ви развалям "скобарската" такава.Щото ако това което твърдите е вярно,то Вие сте Бракониер! :!: :!:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното

и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиш
Изображение
Най добрите са тук
барона
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от барона »

Скъпи приятели, мисля, че е хубаво от време на време да се изпуска парата, но мисля също, че не е мястото в НАШИЯ форум. За да оформим протокола само ще споделя, че лицето на форома ми изглежда като чернова на неиздадена книга. Ако има незавършен вид, защо аджеба се тиражира?
Колкото повече толкова повече!
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

Мисля, че отговорността за това не добро положение със затворените групи е на онези, чиято е била идеята, и които са имали възможността да я реализират!....Едно от доказателствата, че идеята е не добра и справедлива, са именно скандалите в тази тема!... Казано по друг начин, не е толкова вината на "риболовчо", напр., който явно има затруднения да схваща и да преценява някои неща, а на отговорните фактори в сайта!... Имам молба към тях, да премахнат възможността за затворени групи*!...

*Аз знам един сайт, в който има теми затворени за определени вътрешни кръгове, но това са теми, в които се публикуват лични снимки, обсъждат се еротични неща и т.н.... Предполагам, че скобарджиите не обсъждат и споделят еротични преживявания, напр., че да си имат "защита" от другите! :wink: :D
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

ribolovcho написа:нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното

и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиш
:lol: .....Ти имаш неква невероятна способност....постояно да си у шамарите.... :roll: :?: :D
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

refab написа:Мисля, че отговорността за това не добро положение със затворените групи е на онези, чиято е била идеята, и които са имали възможността да я реализират!....Едно от доказателствата, че идеята е не добра и справедлива, са именно скандалите в тази тема!... Казано по друг начин, не е толкова вината на "риболовчо", напр., който явно има затруднения да схваща и да преценява някои неща, а на отговорните фактори в сайта!... Имам молба към тях, да премахнат възможността за затворени групи*!...

*Аз знам един сайт, в който има теми затворени за определени вътрешни кръгове, но това са теми, в които се публикуват лични снимки, обсъждат се еротични неща и т.н.... Предполагам, че скобарджиите не обсъждат и споделят еротични преживявания, напр., че да си имат "защита" от другите! :wink: :D

как викаш е бил педишния ти ник
Изображение
Най добрите са тук
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”