Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
- maranzika
- сериозен играч
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:ribolovcho написа:......
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=43244
Щото вие твърдите ,че сте Бракониер(рибар,нарушаващ закона)!

А ти прочете ли изказването добре, и кое те обиди в него колегаribolovcho написа: за това изказване торта ли да ти дам..само се чудите с какво да се заяждате,

- mitiogt
- ще става разбирач
Колега, разликата е доста голяма и ако не го осъзнаваш е доста жалко !ribolovcho написа:mitiogt написа:Ооооооо , много грубо се е получило , незнам каква точно е целта на това начинание , но със сигурност НЕ е КОЛЕГИАЛНО !
колега гледам че и ти си оранжев,и твойто ли не е колегиално
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пак ще задам същия въпрос:indalo написа:...Имаше тема със покана към всички желаещи. Всеки може да изяви желание да бъде добавен към групата. А вие се сърдите , че насила не сте вкарани там.
Е това не го разбирам.
п.с. Отговора е за мнението на stich
Кому е нужно???
п.п.След като всеки който поиска може да влезе в групата,защо изобщо трябва да я има???

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
maranzika написа:Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:ribolovcho написа:......
Щото вие твърдите ,че сте Бракониер(рибар,нарушаващ закона)!![]()
![]()
бих ви отговорил колега както аз си знам,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки..............
и какво общо има тази тема със онази,групата е факт ,ако има нещо за криене то аз мога и на лични да пиша.....крайно време е тази тема да и се удари катанеца.....
лека нощ
Последно промяна от ribolovcho на Вто Фев 08, 2011 11:21 pm, променено общо 1 път.

- Бисо
- сериозен играч
Споко бе хора,не е модератор,аватара ви заблуждава....ето...tcekata написа:все пак повиши в модератор колегата ribolovcho.Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.
Име на групата: Модератори
Описание на групата:
Това е затворена група, трябва Ви покана от екипа за да можете да членувате.
Членове на групата
1 http://www.***.com Модератор
2 Павел Иванов Модератор
3 slivnalia Модератор
4 Кърцата Модератор
5 sapuna Модератор
6 Диканаров Модератор
7 VGS
8 rikosheth
9 emo vasilev
10 rumci
11 Jechev
12 snegk
13 AL KAPONE
14 Митев
15 sestrata
16 КИРО
17 Paublo_Eskobar
18 Nikola Polizovski
19 simo72
Всички права запазени. Copyright © 2004-2011 naRiba.com
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
еее. чекайте ве,то и тая група ше искате да се затвори,модераторската :0 тя не пречи ли ви като не може да и четете мненията

Непознаването на закона не оправдава деянието. На всеки язовир който се ползва за водоснабдяване има три зони със съответните забрани.ribolovcho написа:maranzika написа:Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:ribolovcho написа:......
![]()
бих ви отговорил колега както аз си знам,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки
пп. Ако на автомобила не пише "не кради", можем ли да го крадем

Последно промяна от dodo16 на Вто Фев 08, 2011 11:28 pm, променено общо 1 път.
- indalo
- фен клуб-скобар
Ще отговоря с въпрос.stich написа:Пак ще задам същия въпрос:indalo написа:...Имаше тема със покана към всички желаещи. Всеки може да изяви желание да бъде добавен към групата. А вие се сърдите , че насила не сте вкарани там.
Е това не го разбирам.
п.с. Отговора е за мнението на stich
Кому е нужно???
п.п.След като всеки който поиска може да влезе в групата,защо изобщо трябва да я има???
А кому пречи и с какво

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- maranzika
- сериозен играч
Пише го НАВСЯКЪДЕ.ribolovcho написа:,никаде не пише че риболова с лодка е забранен,и то още повече с ел. мотор,никаде не пише че има забрана за лодки..............maranzika написа:Колега ribolovcho бихте ли ми отговорили на този въпрос който ви зададох преди няколко дена тук:ribolovcho написа:......
![]()
Бъдете така добър тогава да ми отговорите в другата тема,да не ви развалям "скобарската" такава.Щото ако това което твърдите е вярно,то Вие сте Бракониер!

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното
и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиш
и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиш

-
- разбира нещата
Скъпи приятели, мисля, че е хубаво от време на време да се изпуска парата, но мисля също, че не е мястото в НАШИЯ форум. За да оформим протокола само ще споделя, че лицето на форома ми изглежда като чернова на неиздадена книга. Ако има незавършен вид, защо аджеба се тиражира?
Колкото повече толкова повече!
Мисля, че отговорността за това не добро положение със затворените групи е на онези, чиято е била идеята, и които са имали възможността да я реализират!....Едно от доказателствата, че идеята е не добра и справедлива, са именно скандалите в тази тема!... Казано по друг начин, не е толкова вината на "риболовчо", напр., който явно има затруднения да схваща и да преценява някои неща, а на отговорните фактори в сайта!... Имам молба към тях, да премахнат възможността за затворени групи*!...
*Аз знам един сайт, в който има теми затворени за определени вътрешни кръгове, но това са теми, в които се публикуват лични снимки, обсъждат се еротични неща и т.н.... Предполагам, че скобарджиите не обсъждат и споделят еротични преживявания, напр., че да си имат "защита" от другите!

*Аз знам един сайт, в който има теми затворени за определени вътрешни кръгове, но това са теми, в които се публикуват лични снимки, обсъждат се еротични неща и т.н.... Предполагам, че скобарджиите не обсъждат и споделят еротични преживявания, напр., че да си имат "защита" от другите!

- Бисо
- сериозен играч
ribolovcho написа:нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
refab написа:Мисля, че отговорността за това не добро положение със затворените групи е на онези, чиято е била идеята, и които са имали възможността да я реализират!....Едно от доказателствата, че идеята е не добра и справедлива, са именно скандалите в тази тема!... Казано по друг начин, не е толкова вината на "риболовчо", напр., който явно има затруднения да схваща и да преценява някои неща, а на отговорните фактори в сайта!... Имам молба към тях, да премахнат възможността за затворени групи*!...
*Аз знам един сайт, в който има теми затворени за определени вътрешни кръгове, но това са теми, в които се публикуват лични снимки, обсъждат се еротични неща и т.н.... Предполагам, че скобарджиите не обсъждат и споделят еротични преживявания, напр., че да си имат "защита" от другите!![]()
как викаш е бил педишния ти ник