ВНИМАНИЕ за Гърция

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ВНИМАНИЕ за Гърция

Мнение от icho_87 »

Ivak написа: ... гърците са мизерници по селата е повече от очевидно. По селски пътища и нивите им се вижда какви ли не боклуци...
ТАКА Е !!!

Ако се сетя другия път да взема едно снимачно устройство ще кача и малко снимки да се убедят всички...
feederteam
новобранец
новобранец

Мнение от feederteam »

Само да вмъкна по нивите им няма боклуци,това са камъни...
И селата им са по чисти и по подредени от българските...В български двор освен боклуци които може евентуално някога да потрябват за нещо друго няма...

Лично мнение де...
петър василев

Мнение от петър василев »

icho_87 написа:
Ivak написа: ... гърците са мизерници по селата е повече от очевидно. По селски пътища и нивите им се вижда какви ли не боклуци...
ТАКА Е !!! Ако се сетя другия път да взема едно снимачно устройство ще кача и малко снимки да се убедят всички...
Аз пък не мога да разбера ,защо като толкова ви отвръщават гърците ходите по гръцко за риба и им ядете мизерната риба :roll:Мен ако ме отвръщава нещо не бих го направил :wink:
А ти Ицо като снимаш в гръцко избери най-мизерната къща,че да има какво да покажеш :wink: и да не снимаш много ей,че да се получи обратен ефект :lol:
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

icho_87 написа:
ТАКА Е !!!

Ако се сетя другия път да взема едно снимачно устройство ще кача и малко снимки да се убедят всички...
явно си живял много години в Гърция за да стигнеш до този извод,щото аз след 20г имам друг поглед на нещата :lol: поне магарета и цигани с каруци нямат из селата им :lol: :lol:
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Българинът не обича да спазва законите. Вижте темите за излети в Гърция от този раздел - като изключим N-те на брой уловени риби, в почти всяка се виждат снимки с преспиване на палатки, което до колкото знам е забранено там. Сега колко от въпросните господа бивакували в Гърция са глобени? Нито един, предполагам. Това малко или много говори, че в Гърция нямат толкова много хора да проверяват по реките/езерата, и рано или късно, когато им писне от нас, ще забранят изобщо риболова във вътрешните си водоеми.
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

до преди 10г тук хората си оставяха колите и къщите отворени !!!!!Сега това спокоиствие е спомен и въпреки това това ни търпят и на всичкото отгоре ги критикуваме 8)
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

tanosliven написа:до преди 10г тук хората си оставяха колите и къщите отворени !!!!!Сега това спокоиствие е спомен и въпреки това това ни търпят и на всичкото отгоре ги критикуваме 8)
:D Хаха.До преди 90 и незнам коя си година хората от района на Орестеада и другите до Александрополи и те туй, отключени къщи и коли.Наще ора обач смело „налазиха„ и накараха местни по възрастни хора да „проговорят„ на български :D , обяснявайки че от дребните кражби файда никва.Ма кой да ги чуе :lol:
Простаци навсякъде ,обаче всичко българско е винаги най :D
Кво става , кога ши забраняват Арда в Гърция :?:
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

вместо нашите сънародници да си посипят главата с пепел....и да престанат с простотиите ,те започват веднага да ти обясняват,че никакви глоби и санкции не го плаши бай ганьо ,че виждате ли законът бил врата в полето....не....,тази държава никога няма да се оправи.вари го ,печи го ,цървула пак си остава такъв.. :finga:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изобщо не ми се спори с никой-нито с хората,които не ходят на риболов в Гърция,нито с живеещите или живелите българи-колеги от форума там.В тази част на Гърция,за която писах,освен няколко полицаи в участъка в Ехинос,не живеят гърци.В смисъл,че по принуда тези хора са гръцки граждани,но гръцкият език не им е майчин и никога не е бил.В тези райони селата са много по-грозни от българските,при циментирани и заградени площадки с контейнери за боклука,купчините боклук са натрупани около контейнерите.Покрай пътя има почти толкова друг боклук,колкото е и край родните пътища. В тези райони местни риболовци няма-по принцип не ловят и не харесват сладководната риба.В това отношение никакви официални гръцки забрани и разпоредби не работят -просто няма кой да следи за спазването им.И ,моля не бъркайте административните забрани със законите -никой българин не би се осмелил да им нарушава законите,след като всички знаем какъв законов произвол има там-със безсрочните им задържания под стража;с точещите се много години дребни наказателни дела и т.н.Така,че ...няма да пиша повече,отивам на риба,за речни кефали,защото там никой не дава пет пари за тази риба дали я има или няма-не случайно не фигурира в преведения ни от колегата Петър Василев списък за минималните размери на улавяните риби.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Гърция е предимно морска държава и сладководната риба не е риба за тях...това е вярно и сладководния риболов не е риболов ....морето...морето е важно за тях.. :)
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Във всеки коментар има по малко истина :)
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Не съм ходил на риболов в Гърция, но може и някога да ми се отвори парашута.Има една приказка-отнасяй се така към другите, както искаш те да се отнасят с теб.С други думи каквото повикало, такова се обадило според поговорката.Жалко ще бъде да загубим такава добра риболовна дестинация.Тук не можем да забраним на месари,мрежари и мърлячи достъпа до водоемите, но гърците спокойно може да ни врътнат кранчето, още повече, че ни недолюбват.
Лично мнение и не ангажирам никого с него.
Последно промяна от КАЯ на Вто Мар 01, 2011 1:28 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Гърците са си пичове,гледам че доста колеги ги недовиждат,ама не са прави.Имаме доста да ги догонваме,ходил съм бая пъти там и не само за риба и си правя сравнения всеки път,като мина границата.Та нека ни забранят да им ловиме по водоемите,напълно са си прави.Жалко че и тук не се прилагат подобни мерки. :smt109
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Много им е хубава мизерната риба ммммм :lol: :lol: :lol:
При положение, че доскоро държах язовир, за какъв чеп ми е да мъкна риба от Гърция?

Северна Гърция е много западнала и няма нищо общо с южните части. Колко дни и нощи сте прекарали пищеши колеги по селцата им и пътищата- селските :?:

И за какво да си посипвам главата с пепел :?: Нито огън съм запалил, нито съм опъвал палатка, нито съм взел риба, изключае 1 лаврак, 1 сом и 2 щуки преди тазгодишния Никулден. Нито съм ловил с непозволени начини.
Или да си посипя главата с пепел, че си оставям парите по магазините им, по бензиностанции и заведения?

Като имаше забрана на Потами да не би да спряха да ходят местните?

Защо почвате веднага да плюете българите като цяло? Има много, който ходят за спорта и не мъкнат риби на обратно. Ама дай да лем по форумите по всички българи.
Тези, който ходят за да продават рибата няма да ги спре забрана, доказано е вече във времето.

И един последен пример, седим на Струма и си пием ракията с грък, обеснява как при тях масово се опъвали чепарета и било почти невъзможно да се влачи в повечето части на язовирите :shock: На другия ден идват 3-ма с пикапа пускат метална лодка в реката и товарят чувалите с мрежи в нея и айде тараш на цялата река, гръка си говори с тях и потвърди че са си местни гърци. И мноооого такива случки, давам тази за пример понеже на нея има поне 7-8 човека свидетели от форума, тогава през ноща още една лодка влезе два пъти с мрежите.

Друг случай на много известно място на Ангитис, колко пъти мятаха туби от препаратите с които пръскат по нивите около полянката под жълтия мост, колко чували от торове намятаха? Това са го видяли десетки хора от форума.

Тези, които ходят повече по Струма ще потвърдят, че на всякъде където е удобно има винтери и лодка :!:

Мноого са добри гърците само да не е празник и да е топло. Правят си барбекюта напиват се и карат пияни на мотики както си искат. Отново случки и свидетели бол.

Съгласен съм, че както искаме да се държат с нас така трябва да се държим с тях. Че нашите правят мизерии така е, чистили сме след тях, че се излавя рибата съм съгласен. Но да кажвате, че всички българи са боклуци, а гърците цвете няма да се съглася НИКОГА :D
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Съгласен съм, че както искаме да се държат с нас така трябва да се държим с тях. Че нашите правят мизерии така е, чистили сме след тях, че се излавя рибата съм съгласен. Но да кажвате, че всички българи са боклуци, а гърците цвете няма да се съглася НИКОГА :D[/quote]

Което си е така така си аз не съм ходил ама за това е прав ИВАК
п,п,
А дали ще му е удобно някой да ми обясни как точно стои въпроса с риболова в Гърция
четох четох ама така и не разбрах
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”