"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Може...ама донеси от оная Добруджанска ЦУЙКА...ама ти я "ашладисай"... не оставяй това свещеннодействие в други ръце...хахахаха... :lol:
... ши му чупя ръчичките на "ония" дето я кръсти таз ръкийка ... беше си 47 градуса - лабораторията така каза :idea: Повече пушка в чужди ръце не оставям....тъй да знайш'батка :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Оставил съм 2-3 капки в шишето...за веществено доказателство... :twisted: за лабораторията де... :twisted: следващия път тури една лъжица английска сол...да видим, кой първи ще се посере... :lol: кой комка и кой "кръщава" хубавата ракийка... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ама и ти си се скършил....2,3 капки оставил :wink:
... поне една епруветка да беше....
Сега 'ко ши изследваме.... капки.....нъцки.

Той изфиркал всичкото, братко.... сега върви изследвай след него.

Ми ти си унищожил веществения материал бе.... спираш разследването, значи :lol: :lol: :lol: голям си филчев :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тя тая история за Добруджанската ЦУЙКА...заприлича на криминален "сапунен" сериал...ще и туря пепел... :lol: Следващия път Дурумий идвай с дамаджана отлежало УИСКИ...да полеем Мерчо... :lol: Щот няма да му се въртят колелата както трябва... :lol:
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Блах...

Мнение от kokicha »

Така ... имаше ли Варна Оупън ся ... че не разбрах ....
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Варна Оупън в Каварна...НЯМАШЕ... :lol: Просто бе регистрирана ниска активност от страна на заинтересуваните рибари... :wink:
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

Еми аз предлагам тогава .. да направим едно състезание .... просто за престиж без награди! на 04.11.2006г. ! Събота се пада ! Предлагам да е на НОИ (Зл.Пясъци) или Почивка(Варна) ! Аз онзи ден ходих на НОИ излиза много заргана ...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

няма да стане на НОЙ.
Батито иска да е наблизо-демек до Бургас. Или направо на Японското или каквото е там пристанище да му е до гъзеца колата с барбекюто и ичкията. то кой не обича тъй......да амм рибата не е до колите ви , ве .... пичове. Кат гледам оттъй на сетне състезания ши има "намукавей" :lol: :lol: :lol:
Аре затваряме я тая тема.... щото мирише на комплексарски сръдни за щяло и нещяло ......пък сме големички за Детската Градина "Палавата пръчка" :idea:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Хванах заради Батето един голям каиш онзи ден..... малко преди да хвърля:
...а го е пипнал някой.... а съм го :axe: :smt021 :smt021
аре прашам ти го бате на ЛС
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На ЛС ти пратих НАБЛЮДАТЕЛ/КА/...от яз.Ивайловград....абе виках ви аз Да направим Варна ОУПЪН...на ЯЗОВИРА...ама кой си ме слуша...там вместо зизи..сулка и сомета щеше да има в изобилия...А и Жорето Г. щеше да е под ръка да съдийства...и раздава правосъдие... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

фани туй Изображение батинка ... риба-дюейнка и викат ... провери я мож' ти е колежка :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Абе и този дето е хванал здраво заргана...може да ти е колега....знае ли чиляк... :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

batmilen написа:На ЛС ти пратих НАБЛЮДАТЕЛ/КА/...от яз.Ивайловград....абе виках ви аз Да направим Варна ОУПЪН...на ЯЗОВИРА...ама кой си ме слуша...там вместо зизи..сулка и сомета щеше да има в изобилия...А и Жорето Г. щеше да е под ръка да съдийства...и раздава правосъдие... :lol:
де така да беше :lol: :lol: :lol:

от снощи съм в София само за 4-5 дни и пак изчезвам на язовира...бера гъби :lol: :lol: :lol: и строя малко нови стай и бани към вилата....разширявам за стажантки легловата база :lol: :lol: :lol:

жалко че неможех да мръдна от язовира...а на дъртото келеме съм сърдит...как можа да дойде Вероника и Дорумий а теб да те няма мискинино....само една бутилчица долетя до жадните ми устни :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дърта ЗАНДАНА си ти Жоре :o ...цяло лято мълча като пръднал, строи капитализма....а сега се изцепи...Да бе дал едно рамо на Дурумий за Кранево...не сега като некой Нафърфорен поп да даваш акъли издалече....ех хубаво, че не ходих в Кранево...щото щях да му бера срама на Митето... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...щото щях да му бера срама на Митето... :lol:
Стига бе идеята е не се ебаваме кой е "по-по най" ... а да бъдем заедно - общуването в нашето незаменимо хоби...приятелството и др. е по-висшия пилотаж ...ако ме разбираш, Батка :lol: :lol: :lol: ..........

....ама не не си го навивай много много....щото и аз тая спортна злоба и искам да ти увия няколко трофейни каиша около врата за спомен от мен.....така щеше да имаш пък ти "черна яка зарганена" :lol: :lol: :lol: :wink: .... много риба излезна тука, вярвай ми, да е жив и здрав чернокопа, че го нямаше така много както миналата година! Изобщо ШАБЛА, ТЮЛЕНОВО, БАЛЧИК и КРАНЕВО са шампионските места за сезона. Ще сложа някои снимки след ден-два да видите за кво става реч.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”