Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ши му чупя ръчичките на "ония" дето я кръсти таз ръкийка ... беше си 47 градуса - лабораторията така казаbatmilen написа:Може...ама донеси от оная Добруджанска ЦУЙКА...ама ти я "ашладисай"... не оставяй това свещеннодействие в други ръце...хахахаха...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ама и ти си се скършил....2,3 капки оставил
... поне една епруветка да беше....
Сега 'ко ши изследваме.... капки.....нъцки.
Той изфиркал всичкото, братко.... сега върви изследвай след него.
Ми ти си унищожил веществения материал бе.... спираш разследването, значи
голям си филчев 

... поне една епруветка да беше....
Сега 'ко ши изследваме.... капки.....нъцки.
Той изфиркал всичкото, братко.... сега върви изследвай след него.
Ми ти си унищожил веществения материал бе.... спираш разследването, значи

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
няма да стане на НОЙ.
Батито иска да е наблизо-демек до Бургас. Или направо на Японското или каквото е там пристанище да му е до гъзеца колата с барбекюто и ичкията. то кой не обича тъй......да амм рибата не е до колите ви , ве .... пичове. Кат гледам оттъй на сетне състезания ши има "намукавей"
Аре затваряме я тая тема.... щото мирише на комплексарски сръдни за щяло и нещяло ......пък сме големички за Детската Градина "Палавата пръчка"
Батито иска да е наблизо-демек до Бургас. Или направо на Японското или каквото е там пристанище да му е до гъзеца колата с барбекюто и ичкията. то кой не обича тъй......да амм рибата не е до колите ви , ве .... пичове. Кат гледам оттъй на сетне състезания ши има "намукавей"

Аре затваряме я тая тема.... щото мирише на комплексарски сръдни за щяло и нещяло ......пък сме големички за Детската Градина "Палавата пръчка"

-
- сериозен играч
де така да бешеbatmilen написа:На ЛС ти пратих НАБЛЮДАТЕЛ/КА/...от яз.Ивайловград....абе виках ви аз Да направим Варна ОУПЪН...на ЯЗОВИРА...ама кой си ме слуша...там вместо зизи..сулка и сомета щеше да има в изобилия...А и Жорето Г. щеше да е под ръка да съдийства...и раздава правосъдие...

от снощи съм в София само за 4-5 дни и пак изчезвам на язовира...бера гъби

жалко че неможех да мръдна от язовира...а на дъртото келеме съм сърдит...как можа да дойде Вероника и Дорумий а теб да те няма мискинино....само една бутилчица долетя до жадните ми устни

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Стига бе идеята е не се ебаваме кой е "по-по най" ... а да бъдем заедно - общуването в нашето незаменимо хоби...приятелството и др. е по-висшия пилотаж ...ако ме разбираш, Баткаbatmilen написа:...щото щях да му бера срама на Митето...

....ама не не си го навивай много много....щото и аз тая спортна злоба и искам да ти увия няколко трофейни каиша около врата за спомен от мен.....така щеше да имаш пък ти "черна яка зарганена"