Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Относно правилата в Купува-Продава
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
Re: Относно правилата в Купува-Продава
Що да няма "ъпване" ........... ама да е с корекция на цената примерно .....[/quote]tsvetkoff написа:Бисо написа:
Като бистрим магазина......и тва "ъпване",не ми се струва много редно...![]()
Човек или добавя нещо смислено към обявата,или не.Или има интерес,към това което продава,или не.

Бисо написа: Човек или добавя нещо смислено към обявата,или не.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- трапера
- сериозен играч
Re: Относно правилата в Купува-Продава
Всичко,май опира до "багажа на втория етаж". Имаше две обяви за продажба на стоки самоделки.Едната на стойност 30лв,в продължение на две страници имаше само "
" без корекция на цената.Нормално е като 2-3дена като няма интерес да се отбие от цената,а не да се ъпва само и само да излиза на първо място.Несериозно е да произведеш нещо в "единична бройка" и да се мъчиш да го продадеш на магазинска цена и то доста упорито-може и да греша,но аз така мисля!
Втората обява-нещо аналогично,само че след няколко Ъпа имаше и "
" -аз това го тълкувам така -"ЩО НЕ КУПУВАТЕ ,ДА ВА ЕБА?" -може пак да греша!
Преди време бях си обявил лодката с колесара и т.н. Не бях на зор,просто нама да я ползвам дълго време и ,би било добре някой да я стопанисва и ползва. Не съм отбивал цена,но не съм и Ъпвал. Нормално е търговеца да прави разни чалъми-отстъпки,бонуси ......
И те така.

Втората обява-нещо аналогично,само че след няколко Ъпа имаше и "

Преди време бях си обявил лодката с колесара и т.н. Не бях на зор,просто нама да я ползвам дълго време и ,би било добре някой да я стопанисва и ползва. Не съм отбивал цена,но не съм и Ъпвал. Нормално е търговеца да прави разни чалъми-отстъпки,бонуси ......
И те така.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star