Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Балчик 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Балчик 2011
Вчера между Тузлата и Бялата лагуна беше сеч от риба морето вреше от заргани и платерини
Много добри риби от споменатия по-горе вид имаше и пред буните. То морето цял ден вреше от пасажи. Красота...и голям кеф да ги гоня с каяка. Като закача едро рибе и то променя курса на "танкера" 

Тази вечер нямаше интерес към морския червей за краткото време, през което имах възможност да пляскам с гребла пред Балчик. Реших да сменя тактиката с чепаре и се оказа, че под мен /8-12 метра/ ври от дребни чернокопчета. Цялата детска градина се беше събрала, но си отиде обратно в морето, за да расте. Туй то. Утре се надявам да е по-добре.
КИРО написа:Чернокопчета ? - това е дооООобре.

Снощи хиляда вида чепарета - светещо, мигащо, закащо се - тц. Не ще. Чак като се скри Райко започнаха да се закачат чернокопчета пак колкото кутрето ми. Обаче, докато го откачам едно да го върна към водата и така яко стисна със зъби. Явно отдавна не е на мляко 

Баси! Тази вечер сума ти лодки в морето да ловят сафрид. Да кажа и аз: "О, мързеливий балчишки риболовецо, поради що се срамиш да драснеш некой ред тук?! Или твойте въдици са по-криви от каварненските?! Сал сафридът ти е по-лек от варненския?!" Ми тъй де - срамота!
Иначе доволно, като за региона, даде. Аз с каяка бях осмиван заради спасителната жилетка от преминаващите Баш моряци, ама..." Със и без жилетка, сафридчето си вървеше, пък нека вържем...какво беше там, че да е мирно селото.
За себе си мога да кажа, че пренебрегнах на няколко пъти това лято важни правила и си изпатих. Нека не се е..ваме с морето!
Иначе доволно, като за региона, даде. Аз с каяка бях осмиван заради спасителната жилетка от преминаващите Баш моряци, ама..." Със и без жилетка, сафридчето си вървеше, пък нека вържем...какво беше там, че да е мирно селото.
За себе си мога да кажа, че пренебрегнах на няколко пъти това лято важни правила и си изпатих. Нека не се е..ваме с морето!
-
- научил се да хвърля
Къртиш брат !!!!!stih написа: ..."О, мързеливий балчишки риболовецо, поради що се срамиш да драснеш некой ред тук?! Или твойте въдици са по-криви от каварненските?! Сал сафридът ти е по-лек от варненския?!" Ми тъй де - срамота!..

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ама хич да не ти пука кой какво ще ти каже.stih написа:Баси! ........ Аз с каяка бях осмиван заради спасителната жилетка от преминаващите Баш моряци, ама..." Със и без жилетка, сафридчето си вървеше, пък нека вържем...какво беше там, че да е мирно селото.
Сигурно и на мен вчера се смееха,че дигнах гълъбите рано от морето,
ама аз съм влязъл да си правя кефа,не да се къпя.
Нито пък да играя гръмоотвод с тези карбонови сопи.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
На панела - илария на дъно и зарган на ""бомбардо".Като цяло слаба работа,те тва е 

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Днес след обед бях на Балчик на така известната буна с панела, морето изглеждаше идеално като за риболов, но се представихме слабо за времето от 13 до към 17 часа (най-неподходящия чаосви диапазон) аз и един колега 4 прилични зарганки (2 на плаваща и 2 на бавно потъваща) явно водата и е топличка още
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера на панела в Балчик се обади чернокоп на бонбардите на морски червей около педя .
Тъй като ползвах завета там за да си пусна лодката на вода и да пробвам
дали няма да обади на чепаре и на пилкер но само сафрида беше активен.
Продължаваме на бонбарда и на бира
Тъй като ползвах завета там за да си пусна лодката на вода и да пробвам
дали няма да обади на чепаре и на пилкер но само сафрида беше активен.
Продължаваме на бонбарда и на бира

риба къща няма-риба време няма

На третата буна имаше пасажи с гладни зизета

А най гладните тридесетина

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера на трета буна в Балчик завря от всякакви разновидности от риба.
На дънния за кефал се обади барбун .който беше изяден до половината от
калкан и калкана хванат за куката а барбуна на бидема
Хвана се на горна кука и морски език .
http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=13980
На дънния за кефал се обади барбун .който беше изяден до половината от
калкан и калкана хванат за куката а барбуна на бидема

Хвана се на горна кука и морски език .
http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=13980
риба къща няма-риба време няма
на панела днес имаше добри заргани,от 15 до 18 часа 20-тина броя.започна добре но в гавана се появиха чернокопчета по една педя и я пръснаха